• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Niestety dzisiejszy wypad na basen okazał się niewypałem bo jak małą ubierałam w domu to się wywaliła buzią o dywan i tak się rozwyła że trudno było uspokoić. Na basenie cały czas płakała bo się poślizgnęła w szatni :-(tak się mnie uczepiła że nie było mowy o wejściu do wody dalej niż po pieluchę :-( no nic, w przyszłym tygodniu znów zrobimy podejście :tak:;-) nie można się poddać ;-):tak:

U nas też są zajęcia dla maleńkich dzieci ale mnie nie stać :no:

A co tu taka cisza??? :confused::dry::eek:

Stefanka!!! Co z Tobą??????? :shocked2::cool2:

HEJ DZIWECZYNKI!!!
U nas też dużo śniegu:tak:
A my dzisiaj wróciliśmy że szpitala doktorka nas tam wysłała że KSAWEK ma zapalenie płuc a tu się okazało że ma ale zapalenie oskrzeli a mieliśmy być do jutra ale jest tak oddział dziecięcy zapełniony że nas wypuścili i KSAWKOWI temperatura spadła bo miał 40 stopni strasznie go kaszlało to znaczy grypa jakaś panuje tak nam powiedzieli i jeszcze objaw szczypionki ..
A nikt się o mnie nie pytał ooooo.....
Tak mały zasnął więc przeczytam co tam napisałyście:tak:
A i jeszcze było trzeba płacić za noc spędzoną z dzieckiem w szpitalu normalnie szok.....
Mam nadzieje że się do czytacie:sorry2:

:-):-):-):-)
joanna
- a nie prawda bo ja wczoraj się pytałam albo przedwczoraj, bo już chyba parę dni ciebie niebyło:tak::tak::tak: i zdrówka dla Kasawcia:tak::tak:

weroniczka- Małgosia chyba już chciała by być z mamusią:tak::tak::-)
paula- może następnym razem będzie lepiej:tak:

Łukasz już śpi, ja zrobiłam małą przepierkę jego ubranek i luzik:cool2::cool::happy2:

gdzie ta Stefanka się podziała:dry::confused:

Kal.aga no chyba tak. Nie wiem czy dziś w nocy nie wylądujemy w szpitalu bo męczą mnie bardzo mocne i długotrwałe skurcze tyle że niezbyt regularne. Tzn. co 10, co 14 czasem co 7 min. No zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry