Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje dla Weroniczki:-):-):-)niech Małgosia rosnie zdrowa i sliczna:-):-):-)
Trzymajcie się cieplutko!

Ja właśnie mam taką sytuację w domu. Alex u nikogo takiego zachowania nie widział a postępuję dokładnie tak samo jak napisałaś o Darii. Pytałam p.neurolog o takie zachowanie i powiedziała mi że to normalne u dzieci między 1 a 2 rokiem życia. Trzeba to przeczekać ale oczywiście nie bezczynnie. Reagować tak jak reagujemy, czyli upominać, tłumaczyć a w ostateczności nawet dać klapsa, tylko w tyłek. Absolutnie nie bić (klepać) po rączkach, bo mogą się zatracić nerwy co może prowadzić do kalectwa.hehehe dajecie po tyłkach dziewczyny, sie uśmiałam
Sylwia Gratulacj, ja tez sie w końcu musze zebrac i podejść do tych egzaminów, ale narazie mi sie niechce;-)
Baśka skądś to znam... tyle ze u mnie to jest od jakichś 2 miesięcyNormalnie masakra jakaś, co chce to musi miec bo innaczej ryk taki że szok
i do tego jeszcze potrafi siedzieć i nogami tupać
Masakra!!!!!!!
A wogole to moja Daria jest strasznie niedobra,...:-( niewiem skąd sie to u niej wzieło (bo nikt jej nie bije) ale właśnie jak jej coś zabronie, zabiore albo zrobie coś co jej sie nie podoba to nie dośc że albo w ryk, to co gorsza startuje w moją strone z rękami:-(, niewiem co robić, jak ją mam na rękach to jak sie zezłości to potrafi mnie próbować bić po twarzy:-( Ja ją wtedy łapie za ręke i krzykne na nią ze nie wolno, robie groźną, zezłoszczoną mine, a ta sobie nic z tego nie robi, śmieje mi sie w twarz i znowu próbuje.:-( A jak jest na ziemi to startuje do mnie i okłada mnie rekami np. po moich nogach!!!!
Dziewczyny niewiem co robić... niewiem skąd sie to u niej wzięło i jak sobie z tym poradzić... aż czasem ja sie popłacze bo mi sie przykro robi, dlaczego maje dziecko próbuje mnie uderzyć...:-((a ona wie doskonale co robie, to nie jest przypadek, albo ze ona jest mala i niewie co robi... ona doskonale wie co robi...:-()

I to ma go nauczyć dobrego zachowania???