• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
stefanka- jak już się pojawiłaś to ja mam do ciebie pytanko, jeśli można bo mnie ciekawość zżera. Czemu tak mało zawsze piszesz. Jedno dwa zdania i nic na temat Gajutka ?:sorry2:
stefanka jak się pojawiła tak zniknęła i nie zaspokoiła mojej ciekawości :-(:-( no cóż przeboleje jakoś:-(:-(

Ostatnia edycja:
Stefankajak coś to Wam rano sms-a wyślę żeby Was nie budzić:sorry::sorry::sorry:

Kurcze wiecie czego się najbardziej boję?? Jak sobie Tadeuszek poradzi beze mnie przez te kilka dni. Nigdy go na noc nie zostawialam samego. No ale nie mam wyjścia.

Dobry wieczór!
Melduję się, ale nie mam dobrych wieści :-(:-(:-( Filip ma aftowe zapalenie jamy ustnej. Dostał dwa antybiotyki, temperatura prawie 40 stopni. Nic nie chce jeść, ani pić. Nie śpi. Wyje prawie non stop. Wczoraj w nocy co godzinę pobudka. Lulanie, kołysanie, smarowanie. Zasypiał na 40min - 1h. Dziś podobnie.
Daję mu orsalit strzykawką, żeby mi się nie odwodnił. Taki jest biedny. Buzia zapuchnięta. W środku żywa rana. Jeszcze mu to na dziąsła górne weszło, a na dodatek ząbkuje. Mówię Wam - koszmar. Najgorszemu wrogowi nie życzę takiego bólu. Serce się kroi jak się patrzy na ból dziecka i nie można mu pomóc.
A ja kur... jeszcze jutro do pracy jadę.
Aga - gratuluję umowy i nowego biurka. Pilnuj go :-)
Weroniczka - życzę Ci lekkiego i szybkiego porodu. Ucałuj Małgosię od ciotki jak już będzie na świecie.\
Grzechotka, jak Kubuś? Lepiej? Mam naadzieję, że szybko mu minie, bo też się bidulek męczy.
Stefanio, hop hop where are you?
Joanna, zdrówka dla Ksawcia.
Nie wiem, co jeszcze napisać. Wybaczcie.

Trzymajcie się kobitki.

asia - już się wydawało że Filipek będzie jakiś czas zdrowy, a tu go znowu jakieś paskudztwo dopadło. Bidulek. Życzę wam aby dzisiejsza noc była lepsza i żeby mu szybko przeszło.:tak::tak::tak:

kal.aga hmm nie mam za bardzo co pisac bo wszystko ok u Gajutka. zreszta pisalam ostatnio ze miala szczepienie i ze gotowalam jej obiadki :) zdrowa jest i szaleje!!

reklama
heloł...
asia współczuje.....ale się musicie wszyscy namęczyc.

i zdrówka zycze wszystkim chorowitkom..

u nas tez juz po wizycie kontrolnej i pablo nadal na antybiotyku:-( wciaz mu charczy w oskrzelach:-(tak ze we wtorek znow do lekarza

najbardziej martwie sie tym ze w niedziele moja mama musi juz wyjezdzac...i ja zostaje sama z chlopcami.
no i znow rano ubierac pabla zeby zawiezc damiana do szkoly, pozniej po poludniu by go ze szkoly odebrac..

masakra..a pablo nie powinien jeszcze wychodzic na dwór..

no i sie martwie..kurde

weronika - poprosze o smsa..bo ja juz sie normalnie denerwuje!!! nawet o 2 w nocy pisz o małgosi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry