• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No nie odmawiał sobie chłopak mózgotrzepów (tanich win) , usnął i się nie obudził, to tego ogrzewanie mu siadło a to te mrozy -15były więc możliwe że i zamarzł... :-( mimo wszystko szkoda... o tyle dobrze ze dzieci nie miał bo kawaler.

Byłyśmy na spacerku a o 17 idziemy na BASEN!!! :-):-):-)

reklama
kata-woj no niestety jeszcze tutaj. Ale powiem Ci że dziś się czuję fatalnie. Rano mmnie męczyły naprawdę silne skurcze z mocnym ciągnięciem w dół. I teraz znów zaczynają. Ale są nie regularne. No i do tego napiernicza mnie okropnie dół brzucha. W każdym razie przy chłopakch nie miałam tego typu bóli i trochę się martwię:sorry::sorry::sorry:
Jutro podjadę sobie do szpitala niech mi zrobią KTG i USG.

to sobie gościu skrócił życie . Nie umiem załowac takich ludzi.

A u mnie śnieg, snieg, śnieg i jeszcze więcej sniegu :-D
Tylko niestety dziś mi transport nawalił i w zaspach będę szła na pociąg i z pociągu do domu ech...juz sie cieszę :dry:

A ja się boje iśc z małym na basen. Boje się przeziębienia, zapalenia ucha czy czegos takiego. K. mnie strasznie pietnuje z tego powdu, bo on juz od pół roku nas ciągnie a ja nie i nie. Uparciuch :-D:-D:-D

Grzechotka haloooo jak tam?

No, no Weroniczka :-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Małgosiu!!!! Wychodź!!!! :-):-):-):-):-)

Magda właśnie oglądałam kilka dni temu program na Polsacie Cafe chyba że spokojnie można iść, potem czapa na uszy, kaptur i się nie bać!!! ;-):-):-):-) Niby myślę co by było gdyby ale planujemy z Julką raz w tyg chodzić :tak::-)

paula a ta woda w basenie jest jakoś specjalnie przygotowywana dla takich maluchów? czy zwykła śmierdząca chlorem? :-)
szkoda, że u nas taka szkółka jest od 3 roku życia :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry