• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

tradycyjnie heloł! :-)

po pierwsze strasznie gratuluję weroniczce, że jest już PO i małgonia cieszy oczęta mamy!:-D rośnij zdrowo maleńka! (wykrakałam, że nie dotrzyma do rana ;-) ze skurczami u mnie było b. podobnie)

po drugie młoda niedawno zasnęła :dry: ciężko jej to szło ale w końcu padła... a co ona wyprawia teraz jak usypia? :eek: ssie cyca (bo tak zasypia) i na głowie staje :szok: ciągnie mi wtedy sutka jak gumi-żelkę :wściekła/y:
mieszkanko lśni, obiadek zjemy jak młoda wstanie a popołudniu jedziemy do moich rodziców

A i jeszcze było trzeba płacić za noc spędzoną z dzieckiem w szpitalu normalnie szok.....
joanna to jest akurat norma w każdym szpitalu i trzeba być na to przygotowanym :blink: ile taka nocka kosztuje bo nawet nie wiem?
asiacur skąd się bierze u dzieciaków takie choróbsko? :confused:
dota taka piła to i mnie by się przydała bo kręgosłup mam do wymiany :sorry2: czy z tą piłką dostałaś też książkę z ćwiczeniami?
grzechotka daj znać co u was? martwimy się :-(
w ostateczności nawet dać klapsa, tylko w tyłek
baśka jestem na NIE! bicie (gdziekolwiek, w obojętnie jaką część ciała) jest oznaką NASZEJ SŁABOŚCI I BEZRADNOŚCI!!! jak taki mały człowiek ma się z nami posiłkować?! wiadomo, że z nami nie ma żadnych szans na zwycięstwo! więc jestem za zasadą: równy z równym!

chorowitki - szkrabiki wracajcie szybciutko do zdrowia!!! :-(

reklama
Jeju Baśka lekarz Ci tak powiedziała??? :szok::eek:
Weź pod uwagę że jak Ty dasz mu klapsa to on może Ci oddać. Dziecko ma brać przykład z rodzica :sorry2: takie zachowanie trzeba przeczekać, w ostrym ataku mocno dzieciaka przytulić, wręcz ścisnąć, przytrzymać ręce, ale klapsa? Dużo się o tym mówi... ;-)

No fajowo że Weroniczka ma już wszystko za sobą... Podobno poród ekspresowy ;-):-):tak: I może już tulić swoją wymarzoną Małgosię :-):-):-):-)

Dużo zdrówka dla chorowitków!!!

ciekawe jak chłopaki zareagują na siostrzyczkę :-)
EDIT: ja zawsze chciałam mieć starszego brata (tak na marginesie: miałabym :-() a małgonia ma aż dwóch! oj, będzie miał kto jej pilnować :tak:

Ostatnia edycja:
przykra sprawa paula :-( piotruś (mój starszy brat - 2 lata róznicy by było między nami) umarł jak miał pół roczku, jakieś choróbsko się przyplątało - zapalenie oskrzeli bodajże - a wiecie jak 30 lat temu leczyli w szpitalach :eek:
mnie podobno dopadło również ale babcia nie oddała mnie do szpitala tak jak to miało miejsce w przypadku piotrka.
rodzice mają tylko jedno jedyne zdjęcie na którym ma tydzień i jest bardzo podobny do nas jak byliśmy mali ale też do mojej kundziowej ;-)
mając swoje dziecko nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czują rodzice jak umiera ich maleństwo :no: zupełnie inaczej się patrzy na te sprawy...
rozmawiałam ostatnio z mamą na w/w temat ale rozmowa była krótka, nie chciała wspominać i wcale jej się nie dziwię :-(

:-(:-( aż mi łzy poleciały... :zawstydzona/y:
Przykro się czyta... :-(

A ja wam powiem że w czwartek urodził się piesek dla Julci :-)
Za dwa miechy będzie już u nas w domku :-);-):tak:

Przede wszystkim

Weroniczko nasza kochana wielkie gratulacje i ogromne buziaki dla Ciebie i Małgosi

A jak nasze chorowitki Filipek i Kubulek ??

Grzechotka, Asia co tam u Was?

Kata strsznie mi przykro, az sie serce kraje, dobrze ze w dizsiejszych czasach medycyna jest juz tak daleko posunieta.

Ja tez jetem przeciwniczka bicia, oczywiscie nie pozwole sobie wejsc na glowe ale postaram sie nigdy nie uderzyc mojego dziecka. R powiedzial ze jesli kiedys sie zdarzy ze maly dostanie klapsa to bedzie jego porazka wychowacza :no::no::no:. Po co bic a za chwile sciskac i zalowac ze sie uderzylo. :no::no:

Co robicie??. Mi sie obiad dogotowuje

reklama
jutrzenka ja "grzebię" w necie. wnętrza oglądam bo na wiosnę może jakiś remoncik się zrobi
paula moja też uwielbia psy :-) jak idzie jakiś to szczeka zamiast niego :-D dlatego kupiliśmy jej najpierw takiego na baterie co szczeka, merda ogonkiem, sapie itp. ale tak go "kochała", że na drugi dzień t. musiał jechać wymienić bo się popsuł :-D i teraz leży w pudełku aż kundzia dorośnie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry