kata-woj
BULDOŻER-mama
tradycyjnie heloł! :-)
po pierwsze strasznie gratuluję weroniczce, że jest już PO i małgonia cieszy oczęta mamy!
rośnij zdrowo maleńka! (wykrakałam, że nie dotrzyma do rana ;-) ze skurczami u mnie było b. podobnie)
po drugie młoda niedawno zasnęła
ciężko jej to szło ale w końcu padła... a co ona wyprawia teraz jak usypia?
ssie cyca (bo tak zasypia) i na głowie staje
ciągnie mi wtedy sutka jak gumi-żelkę 
mieszkanko lśni, obiadek zjemy jak młoda wstanie a popołudniu jedziemy do moich rodziców
ile taka nocka kosztuje bo nawet nie wiem?
asiacur skąd się bierze u dzieciaków takie choróbsko?
dota taka piła to i mnie by się przydała bo kręgosłup mam do wymiany
czy z tą piłką dostałaś też książkę z ćwiczeniami?
grzechotka daj znać co u was? martwimy się :-(
chorowitki - szkrabiki wracajcie szybciutko do zdrowia!!! :-(
po pierwsze strasznie gratuluję weroniczce, że jest już PO i małgonia cieszy oczęta mamy!
rośnij zdrowo maleńka! (wykrakałam, że nie dotrzyma do rana ;-) ze skurczami u mnie było b. podobnie)po drugie młoda niedawno zasnęła
ciężko jej to szło ale w końcu padła... a co ona wyprawia teraz jak usypia?
ssie cyca (bo tak zasypia) i na głowie staje
ciągnie mi wtedy sutka jak gumi-żelkę 
mieszkanko lśni, obiadek zjemy jak młoda wstanie a popołudniu jedziemy do moich rodziców
joanna to jest akurat norma w każdym szpitalu i trzeba być na to przygotowanymA i jeszcze było trzeba płacić za noc spędzoną z dzieckiem w szpitalu normalnie szok.....
ile taka nocka kosztuje bo nawet nie wiem?asiacur skąd się bierze u dzieciaków takie choróbsko?

dota taka piła to i mnie by się przydała bo kręgosłup mam do wymiany
czy z tą piłką dostałaś też książkę z ćwiczeniami?grzechotka daj znać co u was? martwimy się :-(
baśka jestem na NIE! bicie (gdziekolwiek, w obojętnie jaką część ciała) jest oznaką NASZEJ SŁABOŚCI I BEZRADNOŚCI!!! jak taki mały człowiek ma się z nami posiłkować?! wiadomo, że z nami nie ma żadnych szans na zwycięstwo! więc jestem za zasadą: równy z równym!w ostateczności nawet dać klapsa, tylko w tyłek
chorowitki - szkrabiki wracajcie szybciutko do zdrowia!!! :-(
I może już tulić swoją wymarzoną Małgosię :-):-):-):-)
zupełnie inaczej się patrzy na te sprawy...