• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki - dzięki za pocieszenie:tak::tak: nadziwić się nie mogę jak Ty znosisz te rozstania z mężem :shocked2: może jakby M. częściej gdzieś wyjeżdżał to bym się przyzwyczaiła:dry:

grzechotka- dobrze że Kubuś lepiej się czuje:tak::tak: bidulek się nacierpi

elcia- ja też czekam na zdjęcia sukienek :tak::tak:miłego szycia i żadnego bólu głowy:tak::tak: a i jeszcze gratki dla Oliwki, teraz już będzie cały czas mamować:tak:
jutrzenka- coś długo cię trzyma to choróbsko i miłej pracy:-)
weroniczka- gratulacje dla Tadzia chodziarza:tak:
paula- miłego czesania:-)
dota- no własnie co ci "barwy szczęcia" zrobiły?
i nie wiem co więcej. Asi znowu nie ma:no::no::no:Kata też zaspała i Iza też:no::no::no:

reklama
Dzień dobry.
Wpadłam się tylko przywitać zanim położę Małego na drzemkę bo później czeka mnie wielkie sprzątanie i raczej nie będę mogła do was zajrzeć dopóki nie skończę. Nie wiem ile uda mi się napisać bo Alex nie bardzo mi daje.
Viki - moje uznanie, kłaniam się do stóp, ja nie wiem jak dałabym radę bez mojego D.
Grzechotka - dobrze że Kubulek już wraca do zdrowia
Elcia - ja również jestem bardzo ciekawa tych sukienek
Jutrzenka - życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Weroniczko -OGROMNE buziaki dla Tadeuszka - kiedy Alex wreszcie zacznie chodzić???????????????????????????????????????????????????????????????????
No i trzymaj się, na pewno za "chwilkę" będziesz tulić maleńką do piersi

U nas wszystko dobrze poza tym że pęka mi już głowa od marudzenia mojego brzdąca. Zaczyna mu się wyrzynać trójka i po prostu makabra nie wspominając o tym że jest na etapie "chcę chodzić sam ale się boję puścić".

Zakupy się udały - kafelki kupione. 2 godz wybieraliśmy i oczywiście kupiliśmy całkiem inne. Ja chciałam granatowe z pomarańczowym, D zielonkawe no i poszliśmy na ugodę i zamówiliśmy taką przybrudzoną biel z brązowymi mazami.

Dzieweczki ja uciekam bo mały zaraz mi tu padnie. Postaram się zajrzeć wieczorem. Miłego dnia
BUZIAKI

Zapomniałam się Wam jeszcze pochwalić jak mój brzdąc mnie dziś obudził. Stanął w łóżeczku i powiedział MAMA CEŚĆ - oczywiście po swojemu ale coś pięknego. papa

Dziewczyny mam pytanie: Czy tylko moja Daria (no i z tego co doczytalam to Alex też) jeszcze nie chodzi??!!! Kurcza wkurzam sie!! Drańciucha wstaje przy meblach itp i sie przemieszcza, a jak tylko ją złapie za rączki czy w pas to sie drze niemiłosiernie i siada:wściekła/y:
Czyj maluch jeszcze nie chodzi co??
Mam nadzieje że jest wszystko w porządku, niby każde dziecko ma swój rytm, ale lekarka mnie zmartwiła bo powiedziala ze jak do 3 tyg nie zacznie chodzic to mamy iść do neurologa:confused: Bez sensu mie sie to wydaje, mówie jej że Daria sie przemieszcza przy meblach tylko jest uparta oślica i wszystko musi sama robić a ona że nie, że powinna juz sama chodzić...
Co myślicie o tym? Mi sie wydaje że moja lekarka troche zdziwia:wściekła/y:

Agatko moj len tez nie chodzi, za raczki tak, przy meblach, przy jeżdziki (filimik na zamknietych mozesz zobaczyc jak chodzi) ale sam nie.
Jak go postawie na srodku i puszcze to on zaraz siada i na czworaka. Takze sopokjnie, ja slyszalam ze do 15 m-ca.
Tu chyba jeszcze kilka maluchow nie chodzi

Agatko ja też myślę że spokojnie możesz jeszcze poczekać.:-) Nawet się nie obejrzysz jak Daria się puści i poleci :-) Myślę że tak do 16 miesiąca dzidzia powinna ruszyć. I uważam że nie powinnaś jej stawiać na siłę bo może się zniechęcić zwłaszcza że mówisz o płaczu. Bardziej zachęcaj, a nóż czymś ją sprowokujesz ze się puści i przejdzie ;-):tak:;-):-)

Hej Dziewczynki :-)
Młody dziś przeszedł samego siebie, nie spał całą noc!!! No nie, przepraszam od 24 do 2 uciął sobie drzemkę :wściekła/y:
Agatko mój też nie chodzi i prędko nie ruszy:tak: Może przy dobrych wiatrach za jakiś rok to nastąpi ;-)
Normalnie jestem wypompowana, czy kiedyś nadejdzie taki piękny dzień, że będę mogła się rano obudzić i stwierdzić, że się wyspałam :confused: Skąd ten mój Szefcio ma tyle energii to ja nie wiem:confused:

Hej Diewczynki:-):-):-)

Ja sie tylko ładnie przywitam narazie i pochwalę, że wreszcie zdałam prawo jazdy!!!!!!
Egzamin miałam dzisiaj ale nie pisałam nic wcześniej bo byłam strasznie zestresowana i nie chciałam się nakręcac:tak: tzn starałam się wcale o tym nie myślec:-) No ale już z głowy:-):-):-)

A teraz idę poczytac co napisałyście przez te dwa ostatnie dni:-) Ciekawe czy ktoś za mną tęsknił:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry