reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam :-) az cały rok mnie nie było :-D
zostałam przywołana do porządku na nk przez Agę :zawstydzona/y:
więc się melduje :-)
pamietacie mnie? :-);-)

tak zerknęłam i swtierdzam ze coś tu pesymistycznie się zrobiło:sorry:

reklama
Siemka siemka siemka:-):-):-):-):-)

Sylwia udanego zlotu:tak:super ze się spotykacie!
Diankus hello:-)

Iza piłka gimnastyczna, taka dmuchana....na dole wkleję zdjecie....brzuszek mozna stracić po 4 tyg. cwiczen:tak:robi się zupelnie płaski:tak::tak::tak::tak:

Madzia dzieki! dziś w pracy???? cieszymy sie z Toba ,ze spedziłas miły dzien!:-):-)

Ojej to do Viki trezba cos napisac....yyy.....czesc Viki:-)jak się mają Twoje paznokcie u nóg:-p:rofl2:

Siostra jak się czujesz????

Paula kawka??? chyba juz za pozno .....jutro mozesz mi zrobic:tak:no i udanego spotkania gosciowego:-)

Asia jak ferie???? zapracowana???

Ale się rozpisałam...bo ja taka fajna dziewczyna jestem, super extra i wogóle....wszystko naj naj....:-);-):rofl2::rofl2:

pamietajcie dzis "Dzien babci':-)zyczenia zlozone???

Grzechotka jak tam lepiej????

Jeszcze zapomniałam...duzo zdrówka wszystkim!!!
milego.....:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam ciotki!
U nas choroby ciąg dalszy. Filip nic nie je. Pije tylko troszkę. Schudł już. Ja się denerwuję i płaczę z bezradności.
Magda, taka wredna jak TY to ja nie jestem:-p:-p:-p;-);-)
Dota, nic nie robię. Choroba Filipa mnie dobija i praca to jest ostatnia rzecz na jaką mam ochotę. Nie mam weny na sprawdzanie bzdur i pisanie bzdur.
Sylwia, na miotłach będziecie latać? Zabrzmiało jak "czarownice z salem", hihihi
Viki, kochana, jak się masz? Jak Twoi mężczyźni?

Kurcze Asiu nie wiem co Ci napisac....wspolczuje!....biedny Filipek...zdrówka zyczymy:tak:

Paula:-):-):-)mam biznes: obciełam Krzysiowi własnie włosy i wygląda jak przez okno...moze nawet gorzej....heheh.....strasznie krzywo mi to wyszło....czy jak poprawie maszynką to bedzie bardzo krótko???? wiem,ze tam w maszynce są rózne długości czy coś tam....:baffled:
:-)A myslałam,ze obciecie wlosów to proste jak nic....:tak::-D
Zapomniłam Paula ma dzis gosci....a moze któras sie orientuje????

Ostatnia edycja:
reklama
dzieczyny co do tej piłki, mójcudny mąż (:wściekła/y: ) kiedyś pracował w hurtownii sportowej i widziałam tam takie piłeczki ;-) nie były drogie ;-)

ps na razie będę pisać bzdury żeby sie jakoś wkręcić pomału :laugh2::-D
ponieważ chwilę nas tu nie było to pozwole sobie wkleić zdj :P

a tu Nelka w swoim nowym foteliku którego i tak nie cierpi i się drze w aucie wrr

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry