reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Wow, Krzyś żołnierzyk jak ta lala.

Alex witaj po tak długiej nieobecności. Oj, będziesz miała co czytać :-)

Dziewczyny, czyt. Dota, podziwiam Cię, że masz takie samozaparcie i ćwiczysz. Ja kupiłam sobie hula hop anionowe i pokręciłam kilka razy. A tak to stoi za szafą. Jakbym systematycznie go używała, to pewnie brzuch byłby suuuuuuuuper, a tak to flak :-(:-(:-(

Krzyś-świetny kawaler.fryzurka pierwsza klasa!!!:tak::tak::tak:

Baśka-gratulujemy pierwszych kroczkow :-) nasz maluch zaczął tuptać w Sylwestra a teraz za nim biegamy-bo jest wszędzie go pełno:tak:

witka laski
paula chyba zle przeczytalas !!
viki nie martw sie ja do ciebie napisze :) dzienna zmiana dosc chlodno nas przyjmuje ale damy rade heheh
alex witaj oczywiscie tesknilysmy!
magda tylko nie zapomnij o co wczoraj mnie prosilas heheh lubie jak jestes taka czula heheh
asiu Filipkowa wspolczuje...
jutrzenka hmmm do ciebie chyba nic bo ty do mnie nie piszesz...co tam jeszczee
ide chyba sie z Gajutkiem kimnac bo dzis dzien w pracy mnie wykonczyl. cale szczescie jutro ide na szkolenie :)
stefanka was czule przytula do biustu w rozmiarze D hehhe

sylwia do ciebie hmm napisalam atramentem sympatycznym hehhe wiesz jak to sie robilo: piszesz patyczkiem umoczonym w mleku a pozniej jak podpalasz to litery sie pojawiaja !!
wiec wystarczy podgrzac nad kuchenka kompa i sie pojawi hehhe

reklama
Oj stefanka.. mi rośnie teraz brzuch a piersi zawsze miałam małe!!:-D:-D teraz jak karmię to mam c, więc za dużo nie przytulę do piersi, bo wszyscy się nie zmieszczą:eek:
Paula gdzie jesteś??
Dota ale z Ciebie wysoce wykwalifikowany fryzjer wojskowy, a synuś piknie!!:tak::rofl2:
Sylwia świetnie, że zlot udany, Marcel żywotny chłopak to sobie chciał poszaleć, a co!!
Alex Witaj!!:-):-):-)

No i wiecie co Marcel mi teraz dostał gorączki i jakby malutki katar..chyba coś się wykluwa...dałam mu teraz wapno i zrobiłam "dzień brudaska"-bez kąpieli. Już po prostu mam dość tych leków..2x dziennie żelazo, folicum, wit c, 1x wit D, a teraz doszedł syrop prawoślazowy i dziś dałam wapno...poczekam 2 dni jak będzie bez zmian idziemy do lekarza.......
A jak reszta chorowitków naszych?? ZDRÓWKA i PRECZ z CHORUBSKAMI WSTRĘTNYMI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry