reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej:-):-):-)
a ja tylko na chwilkę bo mam prace domową:baffled: jutro jak pójdę do pracy to sobie poczytam to co napisałyście , bo dziś tylko przeleciałam po łebkach:zawstydzona/y:
diankus- witaj, jak tam rozprawiłaś się z kompem? Amelka rzeczywiście urosła, śliczna z niej dziewczynka:tak::tak:
alex- witaj po podróży:-) nie wiem czy dasz radę nadrobić, powodzenia;-)
kacha- zdrówka dla Olisia:tak:
Asia- zdrówka dla Filipka i trzymaj się dzielnie:tak::tak:
grzechotka- a jak wy sie czujecie?
anetka- zdrówka i dla was:tak:
viki- miałaś bywać częściej na bb jak męża nie ma a tu co? wpadasz i znikasz:no: Jak kręgosłup, pomagaja masaże?
dota- ale Krzyś przystojniak w nowej fryzurce:tak: mi chyba tez by się przydała taka piłka:tak:
stefanka-" D" mówisz - no to pozazdrościć, ciekawe co mi zostanie jak skończe karmić:sorry:
iza- leków to ja tez niecierpię:no::no:
basia- gratulacje pierwszych kroczków
sylwia- zlot czrownic:-D:-D:-D
dla reszty całuski i buziaczki, jak sobie coś przypomnę to dopiszę:tak::tak::tak:

no a to debiut choroby w jego przypadku.. i nie wiem gruszka podrażnia śluzówkę a co to frida :eek:
edit: dziewczyny mam clemanstinum czy coś takiego ale bez lekarza się chyba tego nie podaje?? na co to jest??

Ostatnia edycja:
Prezes chory to i wszystkie biedne grudniaczki się rozkładają :-( Grudniaczki nie musicie być tak solidarne, zdrowiejcie szybciorem:tak:
Kurka siwa, martwię się o Weroniczkę, coś długo Ją w tym szpitalu trzymają:-(Ma może któraś jakieś wieści od Niej??
U mnie depresji ciąg dalszy, chyba syndrom napięcia przedmiesiączkowego 1,5 tygodnia przed @ :no:
Buziole dla Was wszystkich i stosunkowo udanych wieczorów ;-)

reklama
Hejka wieczorną porą
moje chłopaki już śpią. tylko psiaki szarżują w piwnicy aż na górze je słychać.:tak:

Kasia-zdrówka dla prezeska i niech ta depresja mija szybko!!! żeby uśmiech zagoscił na twojej twarzy;-)
Iza-my bralismy clemastinum, to jest od alergii i na górne drogi oddechowe. a frida-NOSE-FRIDA to taki aspirator do noska coś na zasadzie gruszki (ja bardziej fridę wolę) tylko że Ty regulujesz siłę wciągania wydzieliny nosowej. ja robię tak najpierw wpsikuję marimer a potem sciagam fridą.
a masz maść majerankową?-smaruje się pod noskiem mojemu Kubciowi smaruję na noc i mu lepiej (bo to chyba tylko 3 razy dziennie można) ta maść jest tania.i bez recepty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry