reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześc mamusie.

Kal.aga jak narazie dużo lepsze samopoczucie. No ale co się dziwić jak mam tu takie kochane przyjaciółki i tak mi pomagają. I nie ważne że wirtualnie, ważne że jesteście :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Stefanka ubrałam dziś Małgosię w pajacyk od Ciebie i jest przepiękną różowiutką księżniczką z Myszką Mimi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Sylwia a Stefanka ma w tym centrum naprawdę chody. Mnie załatwiła córusię przecież:-p:-p:-p:-p:-p Ale dla mnie zrobiła to za friko. Pewnie w ramach reklamy;-);-);-);-);-);-);-) A teraz będzie rozkręcać biznes :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
weroniczko, ciesze ze masz juz lepszy humorek:tak:
no a z mleczkiem to ok...pytałam bo stoi juz u mnie od dawna bo paweł był i jest na pepti z apteki i w koncu minie data przydatnosci..chyba w takim razie napisze na "giełdzie" ze mam do oddania:tak:bo szkoda mi po prostu wyrzucic:sorry2:

no a ja sie melduje...ze zyje hahaha..zmeczona po prawie nieprzespanej nocy...ale szczesliwa :tak:hihihih;-)

Cześć kobiałki! Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że teraz to u nas szpital. Nie mam na nic siły, dobrze że teściowa obok mieszka to obiad nam podeśle. Alex przez 2 dni miał 39.5 temp, dziś już lepiej bo antybiotyk zaczął działać za to mnie i D rozłożyło - pozarażał nas chyba ;-).
Jak tylko dojdę do siebie to wpadnę - mam nadzieję że przez ten czas o nas nie zapomnicie.
Trzymajcie się cieplutko. papa
PS: Weroniczko Gosieńka na pewno i bez takiego pajacyka wygląda jak KSIĘŻNICZKA. Całuski dla Was. Maleńka jest prześliczna.

Całuski dla całej reszty również i jeśli jeszcze ktoś choruje to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. PA

A ktoś pytał o mojego psiaka!!! Będzie za dwa miechy gdzieś bo urodził się z tydzień temu :tak::-)

To ja jestem tym ktosiem....hihihi:-DSuper! to na wiosnę ....Ale Juleczka bedzie miała zajecie i nową miłosć:-)

I witajcie spioszki niedzielne:tak::-);-)

Weroniczka bardzo bardzo Cię tulimy i duzo,duzo sił zyczymy:tak:

ooo Viki .....to szalejcie małolaty:-p:-D

Miłej niedzieli żabki moje....My jedziemy zaraz nad morzem troszke posapcerowac...nie wiem jak u Was ale u nas chyba wiosna przyszła....tak przyjemnie:tak::-)

mielgo dnia!!!! paaaaaaaaaaaaa:-)

Ostatnia edycja:
U nas też pięknie więc dziś zaczynamy werandowanie Malutkiej. A w przyszłym tygodniu jak już wózek będziemy mieć wyruszymy na pierwszy spacer i już nie mogę się doczekać.

aloha !!!!
a ja dopiero z łózka sie zwlokłam:) mała spala do 9,40 hihihih i sie wyspałam a no i do tej pory sie wygłupialismy w łózku:)no i czekam oczywiscie n a sniadanie ... chyba T sie domysli co???........chociaz tak se mysle ze sama bede musiała zrobic bo z głodu umre hehe
WERONISIU przesyłam ci duzo fluidów pozytywnych co by ci humorek dopisywał:)
a ni i na dworek tez polecimy z mała tak rodzinnie
aaaa VIKI a masz miejsce na nocleg dla 3 osób????? no i jak to bedzie przeciez Valdi przyjechał i co mam byc swiadkiem przyczyny tych nieprzespanych nocy???
buziolki laseczki:)

elcia- no to pospałyście :szok::szok::szok:kiedy ja tak sie wyśpię:-(
weroniczka- to dobrze że już lepiej:-):-):-) a ja tez nazbierałam parę rzeczy podeślę w tym albo w następnym tygodniu, bo to i tak trochę większe:tak::tak::tak:
viki- szalejcie szalejcie:tak::tak::tak::-p
dota- udanego spacerku:tak::tak:
basia- zdróweczka dla was:tak:
a ja mam gości siostra z dzieciakami, ale będzie wesoło:-D. A my już byliśmy na spacerku kury oglądaliśmy i Łukasz nie chciał iść do domu, tak mu się podobały.:-D

witka mamuski
ja niedawno wstalam : )
weroniczka bardzo sie ciesze i wlasnie moze ty potrzebujesz tabletki anty hm chyba cerazette sie nazywaja ?? magda powiedziala ze to dla matek karmiacych a ja mam 3 opakowania nowki sztuki nie smigane :) tu daja za darmo hehhe
a jak nie weroniczka to moze ktoras z was ??
viki hmm ty szalona kochanico valdiego :)
dobraaa ide dalej chorowac...

Cześć kobitki~!
Ugotowałam rosół i moje dziecko zjadło całą michę :-) ale się cieszę, bo do tej pory to tylko na mleku, danonek i wsio. Jupi!!! Oby teraz już było lepiej.
Weroniczko, życzę Ci dużo siły, abyś mogła cieszyć się z potrójnego macierzyństwa. A chwile załamania każdemu mogą się zdarzyć. szczególnie tobie, kiedy hormony szaleją. Głowa do góry. Cmoknij Małgosię w malusią stópkę :-)
Viki, tylko pozazdrościć tej nieprzespanej nocy ;-);-);-)
Basia, Stefanka zdrówka!
Elcia, doczekałaś się śniadania do łóżka? czy nadala czekasz?:-D

Do mnie miała koleżanka przyjechać i jakoś jej nie widać, phi:crazy:

reklama
witam niedzielnie :-)
u nas słoneczko i aż żyć się chce!
tylko jak z młodą na spacerze byliśmy to nie świeciło. młoda oczywiście na drzemce a słońce zza chmur wychodzi :rofl2:
pospacerowała za rączkę po trawie omijając psie kupy, pogłaskała pieska, "pogadała" z "koleżanką"...
jutro znów na pełne obroty :baffled:

weroniczko rozumiem cię doskonale :-( mnie baby blues trzymał bardzo długo... wiedziałam, że mam humory, jestem niedobra dla otoczenia (warczałam non stop) nie mogłam sobie z tym poradzić :-( nie miałam z kim pogadać, t. nie bardzo rozumiał moje zachowanie i było naprawdę ostro :wściekła/y: ale wiesz przecież, że to mija! a jak masz chwilkę słabości to wpadaj tutaj a na pewno któraś z nas będzie i zagada!
małgonia jest śliczna (widzę w suwaczku ;-))!
a na laktację próbowałaś piwka karmi? mnie bardzo pomogło! nie miej wyrzutów jeśli malutką będziesz musiała dokarmiać! najważniejsze żeby dziecko nie było głodne a i mama szczęśliwa! nie wiem po co kobietom AŻ tak wbija się do głowy, że MUSZĄ i już karmić piersią :confused: potem z tego powodu mamy tylko w psychice zakodowane, że nie zrobiłyśmy wszystkiego najlepszego dla dobra maleństwa :-(
jeżeli będziesz musiała dokarmiać to dokarmiaj! dzisiejsze mleka to już nie to co kiedyś ;-) zresztą co ci będę pisała... sama wiesz najlepiej :tak:
dota ale macie fajnie :-p powdychałabym trochę jodu...
baśka zdrówka!
kal.aga co się dziwić... toż kury kolorowe są :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry