Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas coś te choróbsko nie odchodzi dzieci zakończyły już antybiotyk ale kaszlą i mają delikatny katar :-( jak im nie przejdzie do środy znowu do lekarza trzeba będzie
Weroniczko wiem co czujesz może nie miałam aż tak małej różnicy wieku jak ty ale też po urodzeniu Madzi byłam osamotniona i praktycznie została z trójką dzieci sama na większość dnia:-( musiałam wszystko sama pranie, gotowanie, sprzątanie praktycznie od razu po porodzie nie miałam kiedy odpocząć a Madzia nam płakała z okropną kolką w nocy i i nawet spać nie mogłam 3 godz. później okazało się że to przez alergie ale mam to już za sobą i udało mi się to i ty dasz rade
Paulo no fajnie że będziecie mieli szczeniaczka ja też mam kundelka przygarniętego sunie bo jakoś za chłopcami nie przepadam bo nogi zadzierają na nasze roślinki i od 7 lat same suczki mamy Monia witam i ciesze się że u was wszystko dobrze stefanka co u ciebie
no i nie wiem co jeszcze wam napisać nie odpowiedziałam wszystkim bo po dwóch stronach zapomniałam w tak młodym wieku i już skleroza
Heloł!
Ale się dziś nie wyspałam. Ten mój mały typek znów budzi się po 6. Widać, że wraca do zdrowia. Monia, fajnie, że u Was już wszystko dobrze. Biedny Wiktorek, choróbsko za choróbskiem. Mój Fifulec też ogląda od tygodnia świat tylko przez okno. Boje się z nim wyjść, żeby znów czegoś nie złapał. Teraz to grypsko szaleje. Anetka, zdrówka u dzieciaczków. U nas też katar i kaszel.
W środę na szczepienie, ale pewnie figa z tego będzie, bo przecież on cały czas chory :-( Paula, fajnie, że będziecie mieli psiaka. Ciekawe jak szybko ci się odechce wychodzić z nim, sprzątać siuśki i kupy Aga, Jutrzenka - pracujcie, pracujcie Alex, ty to chyba z tych sklepów wszystko wykupujesz. Tylko zakupy, zakupy ...;-);-)A swoją drogą to zazdroszczę Wam. U was są o wiele fajniejsze ciuchy, zabawki niż u nas No cóż.. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma...
Idę chyba poprasować trochę, a później śniadanko :-)
asia my tez mamy szczepienie odra swinka rozyczka..ale lekarz powiedzial nam ze po chorobie trzeba miesiac odczekac bo to zywa szczepionka i musi byc pewnosc ze maluch jest zupełnie wyleczony
no i buziak dla wszystkich i milego dnia...my zaraz wychodzimy na zakupy...damian uzbierał sobie kasiore i jedziemy kupic mu tv bo ten co ma to juz sie psuje...poza tym to on juz chciałby tak wiecie..cieniutki hahah
pierwszy raz od 3 chyba tygodni wyjde z pawłem i tez sie boje..ale mam juz dosc siedzenia w domu, poza tym tez nie chce schizowac ze wszedzie wirusy sie czają bo siedzenie w domu tez nie jest dla dziecka dobre...tak ze zdrowiejcie i sio na spacery
jutrzenka kurcze jaka ty kochana jestes:-)
anetka a jak tam małzonek???zdrowy??zycze wam wszystkim zakonczenia chorób bo to musi byc przewalone jak trójka dzieci jest chora...ja jak moi chlopcy zachorowali to zamartwialam sie strasznie...wogole jak jestem sama w domu to zawsze panikuje ..echhh monia - witaj:-)
Asia- ja na zakupy to z nimi jade, bo sa wyprzedaze i wlasnie glownie po to tu przyjechaly, wiec ja tylko jako przewodnik.... .A ja lubie w Polsce ciuszki kupic. Ile razy jade, to zawsze przywoze bagaz 2 razy wiekszy niz wywiozlam....:-)
My dziś mieliśmy noc z przebojami, ale tym razem nie przez Wiktorka który też się biedak nie wyspał i musieliśmy nadrobic rano :-) ... Dobrze, że mam dziś wolne i mogliśmy sobie na to pozwolic. Na 15-tą idziemy na kontrolę do lekarza, ale już wiemy, że szczepienie będziemy mieli przesunięte aż o 3 miesiące!!! Tak podobno jest po zakaźnych chorobach. Kal.aga wybacz nam. Widzę, że Ty też zdana na łaskę dziecka jeśli chodzi o sen;-) Alex udanych zakupów
Wiktor robi demolkę w pokoju, a ja sobie chyba kawkę strzelę:-)
Miłego dnia
Witajcie w poniedziałek:-):-):-) Cóz za piekny dzienwiosna wiosna!!! chcoiaz straszą,ze zima wróci.....no nic damy rade;-) Stefanka a Ty ostatnio dośc czesto chorujesz???moze łapiesz ze szkoły??A! przynajmniej bedziesz miala dłuzszy weekend No i zdrówka zyczymy tym mniejszym i tym wiekszym tez:-)
Asia my tez musimy iść w tym tyg.na szczepienie....starsznie tego nie lubie, pójdzie mój mąż a ja bede kciki trzymac..
Monia:-) No i chyba tradycyjnie milej pracy laseczki:-)A i udanych zakupow
lecę pocwiczyc póki maly spi....:-) Milego.....:-)
I ja się witam po bardzo ciężkiej nocy. Ale nie przez Małgosię. Ona pięknie spała. Miała tylko dwie pobudki półgodzinne na jedzonko. Za to chłopcy beznadzieja. Jak nie Staś się budził bo mu się koszmary śniły to Tadeuszek wstawał i nie chciał wcale spać. W nocy może 4 godziny w sumie przespał. Ale o dziwo wcale nie jestem zmęczona. Przynajmniej narazie.
stefanka- zdrówka dla Cibie, a ja myślałam że zmiany pomyliłaś weroniczka- to nie ciekawą noc miałaś, trzymaj się dzielnie monia- wybaczam moje dziecko zbyt łaskawe nie jest dla mamusi asia - dobrze że Filipek wraca do zdrowia i współczuję pobudki o 6 dota- efektownych ćwiczeń
nie wiem co mam więcej pisać, nie mam weny dziś i pracować mi sie nie chce
jutro idę do lekarza może da mi parę dni zwolnienia niby nie jestem mocno chora ale czuję się słabo:-(