asiacur
Mama Filipa
Filipa drzemka trwała całe 40min. Kurcze, a już miałam wizję ile zrobię. Miałam trochę posprawdzać egzaminy, a tu lipa:-
-
-(
Nie wiem czemu on tak kiepsko śpi w dzień. Może to zęby. Już czwarty wyszedł i następne dwa już się bielą.
Aga, masz rację. Bierz zwolnienie. Odpoczniesz przynajmniej od pracy.
Weroniczko, podziwiam Cię. Normalnie jesteś moją idolką. Ja nie daję rady z jednym, a Ty masz troje. I jeszcze mówisz, że nie czujesz zmęczenia.
Monia, a czemu noc taka kiepska?
Dota, na męża zwalasz "nieprzyjemną" robotę?;-);-)
Alex, no to udanych zakupów. A może i ja do Ciebie wpadnę na wyprzedaże?

Napisz co kupiłaś. Ja też lubię kupować. Jakoś dziwnie, ale humor mi to poprawia. Jak wpadnę w szał to nie ma mocnych. Wydaję szczególnie na ciuchy dla małego (nie wiem po co, bo on niedługo wyrośnie, a to będzie leżało w pudłach) i książki (i dla niego i dla siebie).
Stefanka, to jakiś plus choroby. Posiedzisz w domciu, pośpisz, Gajutek ci bajki poopowiada. I wrócisz szybciutko do zdrowia, czego Ci życzę.
Viki, Damian ma swój telewizor? Nie boisz się, że będzie przed nim spędzał większość czasu?
Ja postanowiłam, że u Filipa w pokoju nie będzie ani tv, ani kompa. Nie wiem co z moją konsekwencją, ale się zawzięłam po szkoleniu jakie przeszłam na ten temat :-)
Nie wiem czemu on tak kiepsko śpi w dzień. Może to zęby. Już czwarty wyszedł i następne dwa już się bielą.
Aga, masz rację. Bierz zwolnienie. Odpoczniesz przynajmniej od pracy.
Weroniczko, podziwiam Cię. Normalnie jesteś moją idolką. Ja nie daję rady z jednym, a Ty masz troje. I jeszcze mówisz, że nie czujesz zmęczenia.
Monia, a czemu noc taka kiepska?
Dota, na męża zwalasz "nieprzyjemną" robotę?;-);-)
Alex, no to udanych zakupów. A może i ja do Ciebie wpadnę na wyprzedaże?

Napisz co kupiłaś. Ja też lubię kupować. Jakoś dziwnie, ale humor mi to poprawia. Jak wpadnę w szał to nie ma mocnych. Wydaję szczególnie na ciuchy dla małego (nie wiem po co, bo on niedługo wyrośnie, a to będzie leżało w pudłach) i książki (i dla niego i dla siebie).Stefanka, to jakiś plus choroby. Posiedzisz w domciu, pośpisz, Gajutek ci bajki poopowiada. I wrócisz szybciutko do zdrowia, czego Ci życzę.
Viki, Damian ma swój telewizor? Nie boisz się, że będzie przed nim spędzał większość czasu?
Ja postanowiłam, że u Filipa w pokoju nie będzie ani tv, ani kompa. Nie wiem co z moją konsekwencją, ale się zawzięłam po szkoleniu jakie przeszłam na ten temat :-)

) odrabiałam lekcje przy "modzie na sukces" i studia skończyłam

i też nie byłam w stanie nic robić. Teraz śpi 1,5 godziny.:-)