reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha wawa- powodzenia u kardiologa i zdrówka dla was:tak::tak::tak:

kasiamaj- czyżbyś nas opuściła dla mam z mazur?:-(:-(:-(:-(:-(
diankus- też znalazła inny temat:-(
przykro:-(:-(:-( mimo wszystko nie zapominajcie o nas:sorry2:

ja już idę chyba spać, bo oczka mi się same zamykają:blink:
dobrej nocki:-) przede wszystkim przespanej:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
No, rozczarowana jestem taką mizerną ilością postów. Dziewczynki, co Wy tak się opuściłyście, he?
Aga, Ciebie BB to na maxa wciągnęło, co?:-D:-D:-D
Alex, przyjadę, ale nie w tym sezonie, łoki?;-);-)
No i co poza tym, hmmm? Pójdę chyba spać, bo zmęczyłam się sprawdzając egzaminy. A sprawdziłam aż... 4. jeszcze 44 przede mną. Na jutro se zostawię... A co?
Monia, z facetami to tak jest...ech

Witajcie! właśnie Kuba zasnął dopiero teraz nie wiem czemu oststnio tak pózno zasypia? ja mam cos ostatnio doła....i nic mi się nie chce....(ale czy kogoś to obchodzi?) aj co bedę Wam tu smucić...:no:

Monia-witaj-bo jakos nie miałyśmy okazji sobie popisać...wiesz ja to już nie raz przechodziłam takie paniczne sytuacje i zdarzenia...Kubuś krztusił mi się mlekiem z cycka i nie raz go musiałam ratować bo dziecko bezzdechu dostało i robiło się wiotkie!!!:-( chwila i strach pomyśleć (udusiłby się po prostu) kiedyś miała miejsce taka sytuacja właśnie na naszych wakacjach kiedy tak się zakrztusił a ja go ratowałam ludzie patrzyli na mnie jak na wariatkę że trzepie dzieckiem i łzy mi po policzkach płyną bo on nie reaguje!!! dzięki Bogu wszystko zawsze było ok.!!! po chwili zaczał płakać i wtedy nabierał powietrza a ja z trzesącymi się nogami nabierałam głębokiego oddechu i w myslach powtarzałam -już uspokój się wszystko jest ok.oddycha.....

Aga-jestem jestem....

dzien dobry wszystkim

milego dzionka zyczymy, u nas dzis pogoda kiepska wiec pewnie nici ze spacerku, no ale coz taka mamy pore roku

teraz uciekamy gotowac obiadek a pozniej sie do was odezwiemy,

sylwia.m padlam ze smiechu z tego twojego roweru, no co ty moje dziecko nie jest jeszcze takie zdolne, ale inne ciekawe rzeczy potrafi robic, na przyklad zamykac drzwi na klucz :tak::tak::tak:

no a ostatnio najbardziej lubi wchodzic na nasze lozko i skakac po nim jak na trampolinie tak ze ja zawalu dostaje

Siemka!!! :-)

Ewedja witaj na stałe :-) Fajnie że już macie neta i kompa ;-):-) No Julka jak idziemy do mojej mamy to skacze po łóżkach bo nasze nie są na sprężynach :-D

Aga no widzisz? Wszystko w swoim czasie ;-) U nas papa do każdego na ulicy.:rofl2:
I Ty taki trochę detektyw jesteś :-p:-D;-)

Monia... Nie może być za długo bajecznie:-( ale czemu nie może być normalnie? Eshhh.... szkoda gadać bo dziady" to drażliwy temat ;-)

A ja się pochwalę że moja małoletnia ślicznie się umie bawić w kółko graniaste i w starego niedźwiedzia :tak: próbowałyście??? Niezły ubaw :-D:-D:-D

I przypomniało mi się jak Viki pisała o tym kręceniu się :-D u nas też ta zabawa jest trendy. :tak:

Idę na kawkę i śniadanko :tak::tak::tak::-):-):-)

hej,hej:-)

Paula smacznego!:-)
Ale cieszę sie, ze Ewedja wrócila:tak:hejka:-):-)
Własciwie to nie czytałam co tam napisalyscie:sorry2:moze potem...lece się bawic...

Miłego .....i usmiechu na buziach!:-):-):-):-)

A tu prosze taka gra...jakby komus sie nudzilo.....nie wiem czy takie lubicie.....;-)

http://www.akinator.com/aki_fr/

Dzień dobry!
Ja lubię gry, ale nie w nadmiarze. W ciąży namiętnie grałam w mahjong i monopol.
Jakiś dziwny ten dzień dzisiejszy. Głowa mnie znów boli. Nic mi się nie chce.
Kasiamaj - nie dołuj się. Może jesteś meteopatką i pogoda na Ciebie tak wpływa. I na pewno jest ktoś, kogo obchodzi twój nastrój, np. Kubusia, mężą no i ... NAS :-):-):-)
Paula, gratki dla zdolniachy :tak::tak::-):-)
Dota, a w co się bawisz?
Ewedja, witaj (wczoraj się nie przywitałam, wstręciucha ze mnie)!
Aga, dostałaś zwolnienie od lekarza?

A mój to chyba jakimś tancerzem zostanie. Włącza tylko zabawki z melodyjkami i tańczy, hehehe. Śmiesznie to wygląda, jak tak się kolebie na boki.

Asia my o tej porze czyli po sniadanku przez 30 minut czytamy....tzn. ja czytam, bo przeciez ten maly to nic nie umie:-Dale za to ładnie siedzi i słucha i pokazuje tylko paluszkami na obrazki.
No i widzisz bedziesz miala tancerza w domu...i moze sławny bedzie:tak:a Ty dumna....;-)

Aga no wlasnie , jak tam???

Ja tez nie gram....czasem jak ktos mi pdoesle cos na gg to zagram raz, zeby zobaczyc coz to takiego?.....:tak:

reklama
jestem jestem ale tylko czytam bo tak:
- wczoraj młoda mi spała bardzo niespokojnie na drzemce :-( niecałą godzinę więc zanim nadrobiłam, naczytałam, poodpisywałam na maile to już musiałam do niej iść
- dzisiaj nocka niespokojna, wstała przed 7, marudziła jak 150 więc o 10 położyłam ją spać i zasnęła! :szok: nie wiem czy nie zęby i pogoda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry