reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczko polecam napar z melisy! ciebie troszkę wyciszy a mała jak ściągnie z cyca też będzie spokojniejsza ;-) ja żałuję, że późno zaczęłam go pić :-(
nie napiszę ci do kiedy miałam huśtawkę nastrojów bo się jeszcze bardziej zdołujesz :-p:-)

reklama
helołł:-):-)
a ja już jestem na zwolnieniu (hura) 7 dni dostałam:-) ale gardło mnie boli i w klatce piersiowej jak oddycham:no: ale w domku posiedzę to się podlecze:-)

asia- dziwna proporcja z tymi sprawdzianami, jak ci dziś idzie sprawdzanie tych 44
kasiamaj- fajnie że jesteś. Ale miałaś przeżycia z Kubusiem:szok::szok::szok: i zakopuj dołki raz dwa
paula- detektyw:sorry2: trochę się nudzę jak męża w domu nie ma, ale to się zmieni bo dziś wraca, już jest w drodze do domu, będzie gdześ koło 17 :-):-):-) i niestety będę musiała się komputerem dzielić:baffled: A Łukasz lubi jak chowam coś w ręce i on zgaduje w której. Ma straszny ubaw przy tym.:-D
weroniczka- ty tez się nie dołuj tak do przodu, dasz sobie radę. Na pewno:tak::tak::tak:

idę lepić pierogi:-p

jeszcze jednej osoby mi tu brakuje, już się długo nie odzywała- Joasiu- hop hop?

kal.aga u nas taka zabawa też robi furorę :tak: ale jeszcze lepiej jak zawinę pluszaka w pieluchę i młoda próbuje go znaleźć. a jak się dokopie to jest pisk z radości :-D
ale teraz się wybyczysz ;-)

Hej Hej:-):-)

Siemka!!! :-)

A ja się pochwalę że moja małoletnia ślicznie się umie bawić w kółko graniaste i w starego niedźwiedzia :tak: próbowałyście??? Niezły ubaw :-D:-D:-D

Marcel też to lubi ale zdecyowanie bardziej woli bawic się w to ze swoim 6-letnim kuzynem:-)
Za to uwielbia jak chodzę za nim na kolanach i szczekam:-D:-D Zwiewa wtedy a jak o złapię to śmieje się tak że oddechu nie umie złapac:-D

U nas dzisiaj wiosna:-) Czekam aż królewicz się wyśli i śmigamy na sacerek do parku:tak:

sylwia moja też ma ostatnio fazę na uciekanie i łapanie. muszę do tego dodać szczekanie :-D:-D
jutrzenka zapomniałam wcześniej zapytać: jaki widoczek układasz? ile masz puzzli no i gdzie to robisz żeby nie uległo destrukcji? :-D

reklama
Siostraaaa.....a co u Was??? cmok!;-):-)

Takie puzzle fajna sprawa....jak byłam dzieciakiem to układalismy takie duze cała rodzinką...kurcze kiedy to bylo?;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry