reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj dota teraz masz swoją rodzinkę i też można. zacząć od tych z 6 części :-D
ja chyba sobie sprawię takie wielkie puzzle - ale mi jutrzenka narobiła ochoty. pogłówkuję trochę, umysł popracuje bo ostatnio mam wrażenie, że jest zaprogramowany tylko na młodą :-D
ale jest jeden minus - nie będę miała czasu na neta...

reklama
uuu.....no to mało czasu....:tak:ale zawsze jakas rozrywka:tak:a szare komórki tez musza popracowac;-)

ide umyc mojego malca...sam zjadł obiadek raczkami i teraz wyglada jak....same wiecie....

Ale się rozpisałyście od rana :szok::-D no puzzle, ciekawa sprawa. A napisz jeszcze Jutrzenka co z nimi potem robisz? :sorry2: Rozwalasz czy może w ramkę i na ścianę coś zawieszasz? :sorry2:;-)

A wiecie że Julka mi w nocy wstała o 2:03 i nie spała do 5:03!!! Równe trzy godziny. Biedna z płaczem mi się obudziła bo ząbki jej dokuczały. Tak się smoczkiem masowała i do tego temperatuę 38 tak jak w dzień (nawet do 38,5 dochodziło) to czopki poszły w ruch.... No i oglądałyśmy bajki przez pół nocy :baffled::-( teraz też padła bidula...
Zaktualizuję zaraz suwak bo przed wczoraj wyszedł nam 7-my ząb ;-):tak:

Oj biedna Julcia....i gratulacje dla kolejnego ząbka:tak:My tez dzis Krzysiowi dalismy czopek-paracetamol.....

Zrobiłam foteczke .....tak moje slonko wygląda po obiadku....

no to paula taki ząbkowy dzień u naszych szkrabów a raczej noc :-( moja tez miała rano ciepłą główkę ale nic nie podałam tylko posmarowałam dziąsła...
dota to co krzychowi zaserwowałaś? moja jak coś bierze do rąk z jedzenia to ma taką minę :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry