reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata- pokazałam Łukaszowi zabawę, ale to mały nerwus jest niecierpliwy jak nie wiem co, jak nie mógł znaleźć misia to zaczął się denerwować i piszczeć i wyrzucił całą pieluszkę razem z misiem. Po kim on jest taki niecierpliwy:szok::szok::szok:

reklama
kal.aga sorry nie widziałam wcześniej pytanka ;-)
jak padła dzisiaj o 10 to spała 2,5 godziny :baffled: to zazwyczaj norma w dzień ale dzisiaj mnie zszokowało, że tak wcześnie już była śpiąca

ja przez listonosza mam sznurek do dzwonka i jak mała idzie spać to ciągnę za sznurek i dzwonek wyłączam :-D:-D:-D ona spokojnie śpi a i ja mam spokój wewnętrzny że nikt mi dziecka nie obudzi :tak:

dota o kruca fiks! zapomniałam o tym :zawstydzona/y::-)

aga ale jest plus tej zabawy: poznałaś nową cechę charakteru łukasza :tak: teraz trzeba ćwiczyć cierpliwość
EDIT: ja na początku trochę pomagałam :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki tęskniłyście??

Witam wszystkie i zaraz się tłumaczę... powaliło mnie do łóżka, Darosław wziął wolne cały tydzień, bo nie było wiadomo kiedy mnie puści ale już jest dobrze... chyba nigdy tak długo mnie gorączka nie trzymała...no i ze względu na cyca nie bardzo mogłam brać jakieś leki... więc tylko panadol:baffled:
Ale już czuję się świetnie. Mały też bez zmian tylko ten kaszelek ale wcale nie wygląda na chorego. A Darosław wziął sobie wolne cały tydzień, więc mnie odciąży.

ale slodki Krzysio :-D:-D

Iza dobrze ze juz ok, jeszcze zeby tylko malemu przeszel ten kaszelek.

Kata nie otwieraja mi sie te strony w pracy to zobacze w odmu, ale sama nazwa sahara to juz jest powalajaca :-D:-D. A 3000 to chyba nie na moje skolatane nerwy :rofl2:

reklama
Dzięki Jutrzenka myślę, że Marcelinek pobierze syropki jeszcze do czwartku i przejdzie... a mam teraz pytanie, jakiego termometru używacie?? bo mi elektroniczny zaniża temp.:baffled: rtęciowy ok. Chcieliśmy kupić koniecznie na podczerwień do czoła i ucha ale pytałam przy okazji lekarza i powieział, że nie są dokładne :confused: a takie wygodne :sorry2:. Patrzyłam na allegro ale ceny są strasznie rozpięte od 47 do ponad dwustu. Różnica zazwyczaj tylko firma :confused::confused: co o tym myślicie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry