reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry
a nikt mnie widze nie chce zobaczyc w nowej fryzurze to nie
a my wrucilismy zdjecie rtg zrobione i bioderka zdrowe a no i jeszcze w odwiedzinach bylismy bo T siostra urodziła córe na poczatku stycznia
miłego:)

reklama
Ela poka poka!!!!!!!
Paula, a powiedz bo ja nie znam niczego tej firmy...:baffled: czy ten termometr jest wiarygodny:confused: tzn czy wskazuje dobrą temp. itp. qurcze bo jak byłby naprawdę dobry to bez sensu brać jakiś firmowy.. a tak to nawet bym mogła kupić mojemu brataneczkowi :tak::-) Upewnij mnie jeszcze

ACH MUSZĘ SIĘ JESZCZE POCHWALIĆ MÓJ SYNUŚ JUŻ ZACZYNA POWOLI CHODZIĆ
robi to bardzo ostrożnie i powoli po parę kroczków ale jest w tym świetny:-D

8 zł (tak srednio)dostaje niania która pracuje na cały etat czyli srednio 9 godzin dziennie....no i wiadomo czym mniej godzin pracuje nainia tym wiecej sobie liczy....jak dorywczo to własnie juz 12 zl....znam tez kobiety które pracuje za 6 zl ale to juz po znajomosci...i zadko spotykane....

hehhe nieee :) zle mnie zrozumialas to miala byc " wiesz myslalam ze stawki sa wyzsze" hehe
a oglonie to zastanawiam sie nad tym jaki by byly koszty sciagniecia kogos jako "operki" na wakcje
jak to widzisz ??

reklama
Ale produkcja z rana, a ja dzisiaj pozniej zagladnelam, bo tesciowa byla na kawce z rana:-)
Jutrzenka, nastepnym razem kup puzzle z jakims bajkowym stworem, to u Kubusia w pokoju bys mogla powiesic:-) A swoja droga fajna zabawa:)
A ja w wolnym czasie gram w Literaczki (takie polskie scrabble), sciagnelam sobie z neta za free, a czasem online gram... No i mini gry escape lubie, to nie narzekam na nude:-)

Stefanka, to pewnie zalezy od miejscowosci i czy tylko na 2-3 godzinki dziennie, czy na full time. Moj brat ma podobno placic 1200zl miesiecznie(nie wiem czy 8, czy 9 albo 10h dziennie), a pod Wroclawiem mieszka. No i pewnie zalezy czy niania do domu przyjdzie, czy do siebie zabiera, jak z posilkami (sama gotuje czy sa gotowe zostawiane)....

Dotka, a domyla sie ta sliczna buzka z tego pomaranczowego koloru?:-) I jak Ty to robisz, ze Ci Krzysiu siedzi pol godziny przy ksiazce? Ja bym chyba swoja zwiazac musiala:-D:-D:-D

Elcia chwal sie wlosami!!!!

Weroniczka, ty mnie chyba w kompleksy wpedzisz....mega leniem sie przy Tobie czuje:-D:-D Swietnie sobie dajesz rade z rodzinka:tak::-)

A moja tez juz zaczyna sama kroczki stawiac i kurde w stresie zyje, bo juz pare razy glebe zaliczyla...:baffled: A po za tym talent muzyczny wykazuje bo la, la, la spiewa. I sie lubi chowac ;albo sie nakrywa czyms, albo buzie raczkami zakrywa i mowi a kuku! No i gada, gada i gada:-D (fajna zabawa zwlaszcza jak sie czlowiek potrzebuje skupic:-))

A chorowitkom w dalszym ciagu duzo zdrowka zycze!!!

Monia, Kaya to chyba na taka duza i powazna wyglada przez te wlosy...A w ogole jak dla mnie, to na kazdym zdjeciu innaczej wychodzi...Raz powazna pannica, a raz maluszek:)

Limit zapelnienia strony chyba przekraczam, wiec narazie tylko macham do wszystkich pominietych:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry