Ale produkcja z rana, a ja dzisiaj pozniej zagladnelam, bo tesciowa byla na kawce z rana:-)
Jutrzenka, nastepnym razem kup puzzle z jakims bajkowym stworem, to u Kubusia w pokoju bys mogla powiesic:-) A swoja droga fajna zabawa
A ja w wolnym czasie gram w Literaczki (takie polskie scrabble), sciagnelam sobie z neta za free, a czasem online gram... No i mini gry escape lubie, to nie narzekam na nude:-)
Stefanka, to pewnie zalezy od miejscowosci i czy tylko na 2-3 godzinki dziennie, czy na full time. Moj brat ma podobno placic 1200zl miesiecznie(nie wiem czy 8, czy 9 albo 10h dziennie), a pod Wroclawiem mieszka. No i pewnie zalezy czy niania do domu przyjdzie, czy do siebie zabiera, jak z posilkami (sama gotuje czy sa gotowe zostawiane)....
Dotka, a domyla sie ta sliczna buzka z tego pomaranczowego koloru?:-) I jak Ty to robisz, ze Ci Krzysiu siedzi pol godziny przy ksiazce? Ja bym chyba swoja zwiazac musiala

Elcia chwal sie wlosami!!!!
Weroniczka, ty mnie chyba w kompleksy wpedzisz....mega leniem sie przy Tobie czuje

Swietnie sobie dajesz rade z rodzinka

:-)
A moja tez juz zaczyna sama kroczki stawiac i kurde w stresie zyje, bo juz pare razy glebe zaliczyla...

A po za tym talent muzyczny wykazuje bo la, la, la spiewa. I sie lubi chowac ;albo sie nakrywa czyms, albo buzie raczkami zakrywa i mowi a kuku! No i gada, gada i gada

(fajna zabawa zwlaszcza jak sie czlowiek potrzebuje skupic:-))
A chorowitkom w dalszym ciagu duzo zdrowka zycze!!!
Monia, Kaya to chyba na taka duza i powazna wyglada przez te wlosy...A w ogole jak dla mnie, to na kazdym zdjeciu innaczej wychodzi...Raz powazna pannica, a raz maluszek
Limit zapelnienia strony chyba przekraczam, wiec narazie tylko macham do wszystkich pominietych:-);-)