reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aaaa rozumiem:-)no pomysł dobry....to bys musiala poszukac na necie....cos moze znajdziesz....no i pogadac z potencjalną kandydatką...:-)

Pryzybela ja go przywiązuje...heh...a buzia taka sobie-trzeba bedzie dzis szorowac....

Ostatnia edycja:
reklama
Stefanka, ja to bym chyba w takiej sytuacji zatrudnila wylacznie kogos z polecenia, albo z rodziny, bo w gre wchodzi takze zamieszkanie nie? Albo najlepiej jakas au pair z agencji, wiele mlodych osob w ten sposob chetnie wakacje spedzi, a koszta pewnie mniejsze beda (albo tak mi sie tylko wydaje;-))

Dota, moja wlasnie zjadla "biszkopta" (takiego z mleka w proszku) i jakbym od razu jej nie wytarla, to bym chyba pozniej musiala szpachelka skrobac:-)

uuu iza zdrówka życzę! a jeśli chodzi o termometr to my mamy taki zwykły elektroniczny - pomiar w 1 minutę ale to zawsze t. mierzy młodej tempkę bo ja nie mam cierpliwości jej nosić z termometrem pod pachą :baffled:
jutrzenka sam piach i palmy :-D:-D:-D:-D a pryzybela ma dobry pomysł z tymi dziecięcymi puzzlami :tak:
elcia chwal się szybciorem :angry:
stefanka ja się kompletnie nie orientuję ale może warto zerknąć na inne fora :confused:
pryzybela ty masz jeszcze czas grać w gry?! ło mamo podzielcie się ze mną bo czasu u mnie brak :-( miałam to samo pisać co monia, że kaya na conajmniej 2-latkę wygląda na tym zdjęciu z suwaczka :tak:

a moja dzisiaj zaczęła szaleć na poduchach z kanapy. rozłożyłam jej dwie na podłodze, zaczęła się po nich wspinać, przełazić, turlać. taki mały poligonik :-D
zaraz idziemy do wanny...

hhehe dota z J. ?? on by sie w zyciu nie zgodzil !! a dlaczego myslisz ze bedzie duzo chetnych ?? przeciez ja mieszkam w miasteczku malym to co tu mozna zaproponowac komus ??
pryzy fajnie by bylo miec kogos poleconego czy znajomego ale niestety nie mam :(

Ja tez mysle, ze na wakacje nie powinno byc problemu, zeby jakas dziewczyne znajezc. Nie wiem jak tam sie koszty dojazdu ksztaltuja, no bo tez Wam sie musi oplacac, bo moze taniej jednak kogos na kilka godzin dziennie na miejscu wziac...Nie orientuje sie w cenach, w kazdym razie tez tak kiedys sie w Niemczech dziecmi opiekowalam i bylam zadowolona ze moge pare euro zarobic:D

Kata, szczerze mowiac to moja Kaya tak sie sama soba zajmuje, ze ja musze tylko ugotowac cos, posprzatac nieduze mieszkanie no i regularnie sie do rodzicow na skypie odzywac, to mam jeszcze sporo czasu dla siebie (no sa dni, kiedy sie ciezko zorganizowac, ale ogolnie nie narzekam):)))
A R ok 16:30 wraca, to do tego czasu mam sporo luzu, zwlaszcza jak jest zimno i musimy w domu duzo siedziec, ale od wiosny sie laba urwie:)
W ogole, to mi sie czasem zdaje ze ja nic nie robie, bo to co przy niuni, to mi sie juz tak naturalne i automatyczne wydaje, ze nie zauwazam tego nawet:/

Ostatnia edycja:
Hej Cioteczki!

O reeeetyyyyy ...... ale produkcja!!!!
Nie nadążam z czytaniem, a co dopiero z odpisywaniem:baffled:. Hmmm ... chyba wypadłam trochę z rytmu BB przez tą moją nieobecność:confused:

Synuś mi już śpi, a ja właśnie wszamałam talerz łazanek roboty mojej mamusi ... mniam:) Uwielbiam:happy:. A zaraz "Na wspólną" lecę ...

Więc dzisiaj tylko buziaki dla wszystkich, a w szczególności dla naszej potrójnej młodej mamy Weroniczki:):):) Cmok, cmok, cmok:):):)

I zdrówka chorowitkom ...:tak:
Papa ...

reklama
hej hej-moi jeszcze się bawią na dywanie.potem myju myju i spać a ja biorę się do szycia maty dla bobaska mojej kuzynki.zobaczyła u mnie i też chciała dla swojej małej.trochę z tym roboty ale co tam....od razu będę miała prezent dla niej :tak:

Asia-z tym humorem -to powiedzmy że lepszy.....ale na całkowitą poprawę na razie się nie zanosi!!!

Kata-piszesz o melisie,na mojego synka to nie działa :-(

Aga-lecz się kobitko,bo zdrówko najważniejsze,dzieki za wieści :-):-);-)

Paula-biedna Julka,oby te żębiska tak ją nie męczyły.(naszemu maluchowi po kilka idą i też się męczy marudzi i popiskuje) aha i gratki z okazji kolejnego zębolka!! :tak::happy:

Iza-zdrówka-piszesz że nie bierzesz żadnych innych leków bo chodzi o cyca-ja pomiętam jak byłam chora to dostawałam antybiotyk taki żebym mogła karmić tak samo przy zapaleniu piersi podali mi antybiotyk i też karmiłam.:tak:
BRAWO-za pierwsze kroczki.jeśli chodzi o term.to my mamy taki do ucha-nie polecam link prześlę pózniej-co chwila pokazuje inna temp.!!!-jakiś szalony chyba-używamy normalnego rteciowego za 2.50zł i bardzo go chwalę jest prosty i niezawodny i co ważne tani!!!:tak:

Pryzybela-no to ja odma****ę:happy:

właśnie mój Kubuś zrobił kupkę do nocniczka :tak::tak::tak: dzielny chłopak!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry