reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotka to Krzysiaczek też tak boleśnie przechodzi... :-( Kurczaczki szkoda maluchów... :-( Jeszcze koło roku i po zębach... no powiedzmy bo dalsze z czasem będą szły ale z grubsza sprawa będzie załatwiona ;-):tak:

reklama
Paula te 8 co juz ma to nawet nie pamietamy jak wyszły,tak ladnie bez bólu....teraz sie zaczeło....a dokładnie juz ponad miesiac go tak meczy:tak:
My matki to jakbysmy mogły to wzięłybysmy ten ból na siebie;-)

czesc laseczki
ja jestem w domu :(
wstalam, wybralam sie do pracy no ale ze sie jeszcze nie czuje rewelacja to zadzwonilam do dyrki i powiedziala mi zebym sie nie stresowala powrotem do pracy tylko odpoczywala :) mam zadzwonic w piatek czy przyjde w przyszlym tygodniu. hehhe no i jeszcze powiedziala do mnie "cien dopry" bo ja uczylam ostatnio hehhe
dziecko spi, J spi...co ja bede robila ??

Witam

ja już po morfologi z przygodami była z Roksaną i Sebkiem no i ja sam też miałam pobieraną dzieci dzielnie to zniosły miały pobierane z żyłki myślałam że będzie to z palca i wszystko było OK do momentu aż wyszliśmy z gabinetu nagle Roksana do mnie mówi że nic nie widzieć to ją złapałam a ona mi zemdlała w rękach ludzie się patrzyli na nas i zero reakcyj z ich strony posadziłam ją na krześle i otworzyłam jej okno i kazałam jej głęboko oddychać i poprosiłam aby ktoś wezwał pielęgniarkę no i oczywiści zero reakcyj dobre że była ciocia mojego męża to ona poszła dostała pączusia ale zwymiotowała po jakiś 10 min już było jej lepiej więc zeszłam i poszłam do lekarza z nią na badanie czy wszystko Ok no i powiedział że poczekamy na wyniki i zobaczymy być może będzie jakiś antybiotyk znowu. Jesli chodzi o Sebka to on mi biegał po całej przychodni i nie było po nim widać że miał badanie jakie kol wiek

Ostatnia edycja:
Ja byłam sama z dziećmi bo mężuś został z Madzią w domu powiem szczerze że nawet nie spanikowałam zachowałam zimną krew bo ktoś musi mieć jak dziecko źle się czuje

hehe Anetka jesteś wielka :-);-) a znieczulica jest koszmarem teraźniejszości. Każdy się gapi ale nikt nie pomoże brrr... :baffled: oby wszystko było ok :-)

Stefanka miło że takie podejście mają :-) i odpoczywaj :-) a pani jaką polszczyzną się posługuje, suuper! :-)

dzien doberek :-D:-D

Anetka :szok:, ale przezycia, czekamy na wyniki, napweno bedzie ok

Stefanka zdrowka. Co do opiekunki to sie nie orientuje za bardzo. R brat placi opiekunce 6 zl za godzine ale ona w sumie to troche na innych zasadach moze. Mieszka pietro nizej, przychodzi ze swoja 3 letnia corka i jak polozy Majke spac to ida do siebie i wtedy pilnuje jej mojej szwagierki babci (ma ponad 70 lat, wiec normalnie nie moga z nia zostawiac tylko jak mala spi). Ta mala spi 2-3 h i ona wtedy jest u siebie w domu wiec a szwagier wraca po 14 wiec ona w sumie bierze 6 za godzine, niby siedzi 6 godzin z czego ta mala 2-3 spi to jakby przeliczyl to ponad 10 jej za godzine wychodzi. I jeszcze sie stawiala i chciala podwyzke bo inaczej zrezygnuje, ale oni sie nie zgodzili. Ona poszla do ssklepu i jak sie dowiedziala ile dostanie za 10h pracy to szybko do nich wrocila.

Asia a jak Filipek

i przesylam buziaczki dla wszystkich i duuuzo zdorwka.

Ach praca czeka :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry