WITAJCIE!!!!! musze Wam powiedziec ze Kubcio był dziś bardzo grzeczny-na szczepieniu nawet nie pisnął

sam nadstawił rączkę az smiać mi się chciało dostał naklejkę dzelny pacjent i już na koniec zrobił papapa!!!! potem pojechaliśmy na zakupy spożywcze.i do mojej kumpeli-dziś usłyszałam świetną nowinę Patka jest w ciąży!!!! zrobiła dziś test a właściwie jej facet zrobił....i są dwie kreseczki

ona sama jest w szoku bo nie planowali....ale teraz mówi że zaczyna być szczesliwa!!!
Paula-smarujesz małej dziąsła jakimś żelem? na ząbkowanie?u nas ząbki idą po kilka na szczęscie jakoś odpukać bezboleśnie teraz.muszę zębalka zmienić bo mamy już dużo więcej kiełków... jeśli chodzi omokre nóżki w kapciuszkach to u nas też występuje ten problem...może ci producenci powinni jakieś wywietrzniki stosobać w tych kapciuchach?
Anetka-kurcze to miałaś przezycie z Roksanką-na szczescie stało to się w przychodni Choć pisałaś że nikt nie reagował ja też byłam dziś na szczepieniu i w oczekiwaniu 50min.na swoją kolejkę Kuba mi zasnął na rękach i tak 40min.trzymałam dziecko i nikt nie zaproponował mi żebym usiadła-wszystkie krzesła były zajęte były mamy z maluszkami (ale z kolei ich tatusiaowie nie musieli siedzieć na krzesłach.....)nikt nie wstał i nie zaproponował żebym usiadła......myślałam że ręce będę maiała do kolan...jak go postawię na podłogę a Kuba waży 12.5kg. no nic....tacy są ludzie.....,....
Asia-Wy też w przychodni....? kurcze dziś dzien "białego fartucha" czy co?jakos tak się składa...
Aga-muszę fotkę zrobić-pewnie uszyję taką samą tą matę co Kubusiawi,więc zrobię fotkę tej co ma Kuba-są tam biedronki i szeleszczące platki kwietów.nie martw się my też mieliśmy wczoraj chwilę milczenia ale nie ja zaczęłąm.......
Viki-my mamy kapcie z firmy BEFADO które Kubuś teraz nosi z taką betoniarką,kosztowały nas jakieś 17zł bo była wyprzedaż a tak normalnie to kosztują jakieś 20- 25zł. następne mam dla niego z firmy DR.FABIO.
dobrze że Kuba jeszcze śpi to sobie pobuszuję w intern. tak po tym szczepieniu bidulek odreagowuje chyba?
aha -co Wam kiedyś pisałam o tej masci UNIBASIS-rewelacja!!!!