reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula kiedyś zastanawiałam się dlaczego maluchom tak się pocą stopy :confused: i nie wiem! może dlatego, że cały czas ruszają palurami? :-D
fetyszystka jestem bo uwielbiam te śmierdziuszki :-D

reklama
hej kobietki
ale zescie naskrobaly pozniej poczytam, teraz sie tylko witamy ze wszystkimi bo dopiero co wrocilismy ze spacerku bo mamy super pogode i maly mi biegal po parku i na zjezdzalnie mi wchodzil, teraz musi cos zjesc i lulu spac a mama musi cos na kolacje zrobic

odezwiemy sie pozniej papa

Ostatnia edycja:
ja jak chociaż raz dziennie się nie "sztachnę" to dzień stracony :-D:-D:-D

hehe....u mnie to samo! ;-):-Dzresztą wszystko co z Krzysiem związane pachnie najpiekniej na swiecie....:tak:

Ewedja,Aga:-)

Viki buziaczki przesyłamy....bedzie dobrze,musisz sie wciagniac brdziej na BB;-):tak:

Asia ja mam caly czas to Twoja historie przed oczami....masakra!
(a moze to jakis znak, zebys do koscioła nie weszła....heh....głupi zart:sorry2:)

WITAJCIE!!!!! musze Wam powiedziec ze Kubcio był dziś bardzo grzeczny-na szczepieniu nawet nie pisnął :tak: sam nadstawił rączkę az smiać mi się chciało dostał naklejkę dzelny pacjent i już na koniec zrobił papapa!!!! potem pojechaliśmy na zakupy spożywcze.i do mojej kumpeli-dziś usłyszałam świetną nowinę Patka jest w ciąży!!!! zrobiła dziś test a właściwie jej facet zrobił....i są dwie kreseczki :szok::-D ona sama jest w szoku bo nie planowali....ale teraz mówi że zaczyna być szczesliwa!!!

Paula-smarujesz małej dziąsła jakimś żelem? na ząbkowanie?u nas ząbki idą po kilka na szczęscie jakoś odpukać bezboleśnie teraz.muszę zębalka zmienić bo mamy już dużo więcej kiełków... jeśli chodzi omokre nóżki w kapciuszkach to u nas też występuje ten problem...może ci producenci powinni jakieś wywietrzniki stosobać w tych kapciuchach?

Anetka-kurcze to miałaś przezycie z Roksanką-na szczescie stało to się w przychodni Choć pisałaś że nikt nie reagował ja też byłam dziś na szczepieniu i w oczekiwaniu 50min.na swoją kolejkę Kuba mi zasnął na rękach i tak 40min.trzymałam dziecko i nikt nie zaproponował mi żebym usiadła-wszystkie krzesła były zajęte były mamy z maluszkami (ale z kolei ich tatusiaowie nie musieli siedzieć na krzesłach.....)nikt nie wstał i nie zaproponował żebym usiadła......myślałam że ręce będę maiała do kolan...jak go postawię na podłogę a Kuba waży 12.5kg. no nic....tacy są ludzie.....,....

Asia-Wy też w przychodni....? kurcze dziś dzien "białego fartucha" czy co?jakos tak się składa...

Aga-muszę fotkę zrobić-pewnie uszyję taką samą tą matę co Kubusiawi,więc zrobię fotkę tej co ma Kuba-są tam biedronki i szeleszczące platki kwietów.nie martw się my też mieliśmy wczoraj chwilę milczenia ale nie ja zaczęłąm.......

Viki-my mamy kapcie z firmy BEFADO które Kubuś teraz nosi z taką betoniarką,kosztowały nas jakieś 17zł bo była wyprzedaż a tak normalnie to kosztują jakieś 20- 25zł. następne mam dla niego z firmy DR.FABIO.

dobrze że Kuba jeszcze śpi to sobie pobuszuję w intern. tak po tym szczepieniu bidulek odreagowuje chyba?
aha -co Wam kiedyś pisałam o tej masci UNIBASIS-rewelacja!!!!

Witam wieczorową porą.
Chłopaki w wannie, Małgosia się zajada więc mam chwilkę dla Was.

Dziś przez przypadek zerknęłam Tadeuszkowi do pysia i ku mojemu zaskoczeniu ujrzałam pięknęgo, białego ząbka trzonowego. Nawet nie wiedziałam, że mu rośnie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Tak więc mamy trzonowca a dolnej dwójki brak:confused::confused::confused:

Viki trzymaj się kochana. Przytulam Cię mocno.

dobry wieczor, pewnie wiekszosc z was teraz usypia swoje dzieciaczki a u nas pewnie do 11 znowu posiedzimy, bo moje dziecko to nocny marek jest i strasznie pozno mi spac chodzi :tak::tak::tak:

teraz ponadrabiam dzisiejsze zaleglosci bo zeby nadrobic wszystkie inne to jeszcze duzo czasu potrzeba

weroniczka przede wszystkim dla ciebie gratulacje dla niuni, ja podziwiam cie tez tak jak wiekszosc, ze dajesz rade z dzieciaczkami ja z moja cierpliwoscia pewnie bym nie dala rady :happy::happy::happy:

viki trzymaj sie cieplutko bez dolow zobaczysz te 8 tygodni minie ci bardzo szybko szczegolnie teraz jak Pablo z dnia na dzien cos nowego umie to bedzie ci weselej jak bedziesz go ogladala:tak::tak::tak:

asiacur to mialas dzis niezla pobodke ja mam pozne chodzenie spac ale za to rano spi i nie zrywa mi sie no i jeszcze dwa razy dziennie spi Zaki:-):-):-)

paula dotaz u nas jak na razie zabki jeszcze nie dawaly nam popalic i mam nadzieje ze dalej tak bedzie i damy rade przez to wszystko przejsc

anetka24 to mialas przejscia dobrze ze chociaz ty zachowalas zimna krew i szybko sobie z tym poradzilas a znieczulica byla jest i bedzie, a co do pobierania krwi z zylki to tu we wloszech od malego dziecku pobieraja z zylki, nawet prywatnie :tak::tak::tak:

co do ciapkow to u nas nie ma problemow z zadnymi Zaki wszystkie zdejmuje i potrafi je porwac takie na suwak jak nie moze zdjac to na sile i zdejmi i porwie:szok::szok::szok:

reklama
Hej :-):-)
kasiamaj- ale masz dzielnego synka:tak::tak::tak: Łukasz to się trochę popłakał jak doktorka go osłuchiwała:-D gratulacje dla kupeli:tak:
weroniczka- gratki dla Tadzia nowego ząbka:tak::tak::tak:
kata, paula- wy fetyszystki;-):-D:-D:-D
ewejda- Zaki silny musi być skoro daje rade ciapki porwać i rzeczywiście późno chodzi spać, później niż ja:-D:-D

a mi się nic nie chce, mam lenia totalnego:-):happy::-):happy::-):happy:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry