reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasiamaj - ale ci fajnie, że twój mąż myje małego. Mój tego nie robi i mówi że nie będzie mi odbierał przyjemności. Kilka razy mi tylko towarzyszył raz sam go umył. Ale to moja wina bo faktycznie nie zmuszałam go do tego ani nie zachęcałam, a teraz trochę żałuję:tak:

Dzień dobry!!!

My się wczoraj wyrwałyśmy z domku po drzemce do moojej chrześnicy i się dziewczyny pobawiły, mała troszkę zapomniała że ją boli więc było nie najgorzej :-)

Kasiamaj smaruję dziąsełka Dentinoxem. Trochę pomaga ale na krótko :sorry2:

Ewedja dobry ten Wasz Zaki. Jakimś siłaczem będzie hihi :-D:-D:-D

Stefanka jak się czujesz?;-):-p

Aga mój mąż czasem kąpie małą ale zazwyczaj za gorąco mu w łazience :baffled: bo dogrzewamy do kąpieli farelką ze względu na to że nie ma w niej ani kaloryfera ani ciepłej rury która dałaby trochę ciepła. Jest tylko dziura do piwnicy bo panowie zakładali licznik na wodę i powiedzieli że sami mamy sobie ją zakleić, i tak się małżonek od roku za to bierze :crazy::rofl2:

Ciekawe jak tam Grzechotka na wyjeździe? Pewnie odpoczywa :tak:

Viki humor się poprawił?:-)

Iza a co Ty się tak opuszczasz z frekfencją? :-p

Weroniczka gratulujemy trzonowca :-):tak:

Hej dziewczynki z rana

my już właśnie po śniadanku.Kuba chodzi z latarką i pokazuje mi źe umie zaświecić.myślałam że padnę dziś za śmiechu jak prostowałam włosy mały złapał za suszarkę i jeżdził sobie po głowie.:tak::happy::-D
szukam w inter.przepisów dla alergików-znów coś kubciowi wyskoczyło przy oczkach takie suche plamy....????? kit wie co to????

Hej laski!
Ale jestem wściekła od samego rana. Kurcze blade. Jednak psuje mi się ta pierdzielona pralka. A ma dopiero rok. Jasny szlag by to wziął.
Dobrze, że jeszcze na gwarancji. W poniedziałek ma ktoś przyjść.
Paula, wiesz, że dentinox jest bardzo słaby i nie daje rady, jak dziecku wychodzą te dalsze zęby? Nam lekarz polecił stosować po prostu sachol. Nic się Filipowi po nim nie dzieje. Jest mocniejszy i 3x tańszy.
Kasiamaj, no dzieci w tym wieku idealnie naśladują.

A tak w ogóle to co tak Was mało ostatnio :-(

hejka:-)

Asia no co prawda napisałas do Pauli ale dzieki za wiadomosc o tej masci:tak:my tez cały czas dajemy dentinox....a ta masc sachol na recepte czy normalnie????

reklama
No ja kiedyś sama miałam Sachol ale nie pamiętam na co. I chyba mi go na receptę wpisywał. A co do dentinoxu to pani powiedziała mi w aptece że i tak ponoć 5 razy mocniejszy od bobodentu :dry: ale nie wiem jak jest na prawdę... Dzięki za info Asia ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry