reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No widzisz Asia ściemniasz nam o bezsenności syna a ten już prawie 3h śpi. Ojj, nie ładnie :-D:-D:-D

Proszę! Wystarczy ryknąć i już się koleżanki pojawiły.:-D:-D:-D

Co z Joanną? Nie ma jej długo... napiszę jej esa... :tak:

Kasiamaj wesoła masz... szszszszs.....:-D:-D:-D

Ewedja ucz obu polszczyzny ucz... ;-):-) a jak wy się z mężem dogadujecie? Tzn. w jakim jezyku?

reklama
Ewedja- :-D:tak: nasz to może reklam nie ogląda on za to lubi klub Myszki Miki jak się zaczyna to on wtedy mocno szaleje :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: głupawka na całego.a najbardziej kręci go jak wołaja tam .....ej cosiek.....-nie wiem czemu akurat to??:szok::szok::szok::szok: pokazuje wtedy palcem w telewizor i wiła iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-żebyśmy aby tego cośka nie przeoczyli :-D:-D:-D oj dużo jest rzeczy z których pasć można ze śmiech jak nasze bable zaczynaja odstawiać.....:-D

ktoś tu pisze o nerwicy.....oj mnie się też to czasem objawia-wtedy mam ochotę wszystkich poprzestawiać,,,,,

Asia-ja mam to samo Kuba też mało śpi w nocy często się budzi placze wtedy ja muszę z nim siedzieć nie śpię zmęczona jestem itd.i tak samo muszę się gdzieś wyładować....często właśnie na M. czasami to już nic mi się nie chce najlepiej uciekłabym gdzkeś -gdzie nikt ode mnie by nic nie chciał-ba....ale tak się nie da!!! więc wymyśliłam sobie ten aerobic- choć tam mogę się odstresować i wyskakać przez godzinę :tak:

Kata-piszesz o remonciku??? my na wiosnę chcemy ruszyc z Kubusia pokojem muszę też poszukać inspiracji na kolory i wystruj.trochę mam utrudnione bo to malt pokój na poddaszu-mało miejsca...

A mnie zaraz jakiś szkag tarfi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najpierw całe rano szukałam pilota od cyfry (był w jeździku) teraz nie mogę znalezc telefonu:wściekła/y::wściekła/y: aaaaaaaa normalnie amba wcięła bo jak się pytam Marcela gdzie telefon to patrzy się na mnie jak na czubka się śmieje:rofl2: Ostatnio pastę do zębów znalazłam w koszu na brudną bieliznę:baffled:

Ja właśnie zjadłam, dzięki kasiamaj :-D

Sylwia :-D:-D:-D szukaj... Julka mi raczej nic nie chowa ale jak już mi telefon zasieje to mam drugi i sygnał sobie puszczam albo esa z gadu ślę żeby zapiszczał :-D
Wiem że to nie śmieszne ale tak napisałaś że sama się gęba śmieje :rofl2:

Paula no z telefonem niby nie problem bo jak R wróci to się znajdzie ale jak zazwonic do pasty do zębów?:confused::-D:rofl2:
Najczęście sama też się z tego śmieję:tak::-D ale czasami chowa coś co jest akurat potrzebne:wściekła/y::rofl2:

kobietki powiedzcie mi jak to jest ze te nasze dziecki to spia jak z zegarkiem w reku (no co najmniej moj tak spi) jak on idzie spac to ja sie szybko uwijam ze wszystkim co mam do zrobienia w domu no i jak ja juz skoncze szczesliwa ze on jeszcze spi i uda mi sie 15 minut odpoczac to jak ja tylko wejde do pokoju to on od razu wstaje i nici z mojego odpoczywania normalnie jakby wiedzial o co chodzi i ile ma spac :rofl2::rofl2::rofl2:

Paula co do jezyka w jakim rozmawiamy to jest pewien problem bo my w sumie na codzien uzywamy trzech jezykow: polskiego, wloskiego i arabskiego i w sumie mozna powiedziec ze to jest nasz taki jezyk bo zdaza sie ze czasami jedno zdanie zbudowane z trzech slow i kazde jest w innym jezyku i jak by ktos nas posluchal to by nic nie zrozumial, no ale obydwoje mowimy plynnie po wlosku, ja dogaduje sie z rodzina meza po arabsku a on rozmawia z moja rodzina po polsku wiec ogolnie rozmawiamy w trzech jezykach na codzien :tak::tak::tak:

kasiamaj u nas we wszystkich bajkach to interesuje go tylko poczatek i koniec jak jest muzyczka, klub myszki miki tez tylko wtedy jak spiewaja bo to moje dziecie to jakies muzyczne jest :-p:-p:-p

a ja teraz siadam do mojego popoludniowego cappucino:-D:-D:-D

hej.

Byłam dziś z maleńką na kontroli serduszka i wagi i wszystko dzięki Bogu jest w normie. Tylko jeszcze za dwa tygodnie morfologia i zakończymy nasze leczenie przyszpitalne:tak::tak:
Ale za to Tadzinek jest taki biedniutki. Nie dość że mu idą zęby ( trzonowce i dwójka dolna) to ma okropny katar. A dziś do tego dołączyły ropiejące oczka. Prawe oko ma biedulek tak zapuchnięte, że już ledwie je widać. Taka z niego moja mała kupka nieszczęścia.

hej:-)
i ja się melduję, lepiej późno niż wcale:-D:-D:-D
ale tylko na chwilkę narazie
byliśmy dzis na zakupach, kupiłam Łukaszowi pieluchy, ale tym razem huggiesy bo były tńsze 32 zł w biedronce, ale ich jeszcze nie używaliśmy i nie wiem czy są chłonne.

ewejda- fajnie z tym rozmawianiem w 3 językach śmiesznie to musi brzmieć:-D:-D, Zaki będzie znał 3 języki:tak::tak::tak:
kasiamaj- Łukasz tez lubi klub Myszki Miki:tak::tak: ale Kubus puchatek jest the best
sylwia- mój mały tez ciągle chowa piloty, wpycha je pod fotele:-D:-D albo do pudełek z zabawkami:-D:-D
asia- ale ci Filipek pospał, a nerwicy to raczej nie masz, to poprostu zmeczenie, miałaś ostatnio duzo na głowie (choroba Filipka):tak::tak: przydałby ci sie porządny wypoczynek:tak:
weroniczka- biedny ten twój Tadzio zdrówka dla niego
paula- to goń męża żeby załatał tą dziurę
no i nie wiem co więcej, sleroza mocno postepująca aha- kupiliśmy Łukaszowi klocki - takie wciskane i sobie ładnie je układa i rozkłada:tak::tak:
no ja tak juz dłuższy czas się zastanawiam co z joanną, bo na NK tez jej nie widać:no::no::no:
może później coś jeszcze naskrobię

Ostatnia edycja:
reklama
Telefon znaleziony pod fotelem:tak::-D Ale powiem Wam, że z mojego syna to będzie niezły gagatek:sorry2: Nauczył się ściągac figurki (takie dosyc spore i ciężkie) z parapetu żeby sobie na niego wejsc:szok: Ostatnio też chwycił moje kluczyki, zrobił pa pa i poszedł do drzwi:-D:-D

Weroniczka super że Małgosia zdrowiutka, ale uściskaj Tadzia biedaczka:-(

Ewedja kiedyś wylukałam (bo ze mnie tak jak z Pauli BabyBoomowy detektyw:-D) że jest wątek Polki - Muzułmanki. W sumie nie wiem czy ty przyjęłaś wiarę męża ale może spodoba Ci się tam bo dziewczyny mają mężów muzułmanów:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/rodzinki-zza-granicy-f41/polki-muzulmanki-19987/
I moje dziecko codziennie śpi inaczej:crazy: Nigdy nie wiem ile mam czasu:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry