Anetka24
Klub grudniówek'07
Witam
Weroniczko ciesze się że Małgosia zdrowa i kamień z serca
A Tadziu ma już od kataru przy pchane kanaliki od zatok i dlatego mu ropieję oczko za nie długo zacznie i drugi aby mu na uszka nie zeszło bo będzie cierpiał :-( u mnie tak było jak oczka ropiały ale ja inhalowałam im noski i ten katarek schodził im z zatok a na oczko może ci pomóc świetlik w kroplach wpuścić parę razy do oczka i nie będzie już tak ropieć
Sylwia mój Sebastian też był taki sprytny wiem co masz teraz w domku wiecznie mi coś ginęło a potem znajdowałam to w różnych miejscach no i Sebek lubił też się wszędzie spinać na łóżko, wersalkę, meble
Weroniczko ciesze się że Małgosia zdrowa i kamień z serca
A Tadziu ma już od kataru przy pchane kanaliki od zatok i dlatego mu ropieję oczko za nie długo zacznie i drugi aby mu na uszka nie zeszło bo będzie cierpiał :-( u mnie tak było jak oczka ropiały ale ja inhalowałam im noski i ten katarek schodził im z zatok a na oczko może ci pomóc świetlik w kroplach wpuścić parę razy do oczka i nie będzie już tak ropiećSylwia mój Sebastian też był taki sprytny wiem co masz teraz w domku wiecznie mi coś ginęło a potem znajdowałam to w różnych miejscach no i Sebek lubił też się wszędzie spinać na łóżko, wersalkę, meble