reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry :happy:

u nas dziś noc była na pól przespana-Kubuś marudził...póżno poszedł spać i do tego przed 7-mą był już na nogach!!! zjedliśmy śniadanko a teraz z Rufim broją aż sie kurzy!!!:-D:szok: cały pokój do góry nogami-ciekawe kto to posprząta???
piszecie o śniegu tak tak u nas też leży....buuuuu!!! tylko że ja już go w nocy wylukałam :baffled::baffled::baffled::baffled:

Paula no snieg jeszcze nie doszedł...ale czekam:tak:;-)

Elcia a my się musimy umówic na spotkanko....nie??? moze w lutym???:happy::happy:
zobacze Twoj nowy fryz na zywo....;-)

a my jemy teraz jabluszko:-)

Kasiamaj to chyba jasne kto musi sprzątać bałaganik :-D;-)

Elcia rób i dla mnie kawkę. Zaraz będę :-):-D fajnie by było... :sorry2:

Jula ogląda "Moje pierwsze DVD Bebe Lilly" na tej płycie jest nauka tańca i wczoraj tak tańcowała z moja siostrą że płakałam ze śmiechu :-D:-D:-D

No właśne Ela gdzie fota fryzury!!!???

Dzień dobry!!

Mówiłam, że się muszę leczyć? No to naprawdę muszę. Dziś znów poprztykałam się z S. Jak to Paula powiedziała: dostał zje... z rana.
Chcę już do pracy.
A w poniedziałek znów przyjedzie teściowa... Jezu kochany... Wtedy to na pewno się zgłoszę na leczenie... Nie chcę oddawać jeszcze przez tydzień małego do żłobka, więc muszę to jakoś przeżyć. Ciężko będzie, ale dla mojego synusia zrobię wiele...
Dota, u nas też pada śnieg. Jak chcesz, to ci wyślę. :-D

hej
u mnie śniegu nie ma, wiosna w pełni:-)
asia- witaj w klubie u nas sielanka nie też trwała długo, sama nie wiem czego się spodziewałam po powrocie... może jakiejś przemiany, a tu mąż jaki wyjechał taki przyjechał. :-(:-(:crazy:
kachawawa - trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze u kardiologa, bądź dzielna dziewczyno:tak::tak:
kasiamaj- no to możesz znowu ulepić Kubusiowi bałwanka:-) u mnie też noc do kitu, Łukasz wstał o 6 rano:szok::szok:
paula- udanych zakupów i napisz co wymodziłaś na obiad
elcia- no właśnie gdzie nowa fryzura? dawaj zdjęcie

miłego dnia:-)

reklama
Aga, tylko że mój mąż dostaje ochrzan praktycznie za nic. Ja mam zły nastrój i wyładowuję stres na nim. Tylko patrzeć jak mnie zostawi?? E, nie... Co on by beze mnie począł, hehehe:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry