reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Już po kontroli, wszystko jest w zajebistym porządku :-D:-D:-D Po pierwszej kontroli niecały miesiąc po operacji był drobny przeciek, po którym już nie ma nawet śladu :-) Mamy oficjalną zgodę na powrót do żłobka i oficjalną zgodę na ewentualne przyjmowanie antybiotyków w razie choroby :-) Szkoda tylko, ża akurat w przychodni siadła sieć komputerowa i może dopiero w poniedziałek na wizytę się zapiszemy. Ważne, że serducho bije jak dzwon i z czystym sumieniem mogę już powiedzieć, że na pewno jest ZDROWE :-D:-D:-D Następna kontrola dopiero za rok :-D

reklama
:-):-):-) Kasia huraaa!!! :-):-):-)
Super że Oliś serdunio ma zdrowiutkie :-) :-) :-)

Aga kotlety z piersi z ziemniaczkami i sosikiem czosnkowym. Nic skomplikowanego.
Mam chęć na gołąbki ale to może na niedzielę zrobię :tak:

Asia nie zostawi Cię, nie zostawi... :no:;-) A tak dla zasady trzeba czasem fuknąć. :-)
Ja wczoraj D puściłam na piwko ale grzecznie wrócił przed 22 i poszedł spać. Tyra ostro po 10h to niech sobie wyjdzie.;-) Musi znać łaskę Pani :-D:-D:-D:-D:-D

hej dziewuszki

kurcze znowu mnie tyle nie było i nikt nie tęsknił?!!!
Mąż mi komputer zajmuje i ciągle coś, w dodatku gorączka wróciła ale już ok. Chociaż sobie poleżałam :-D
Ech dziewczyny ostatnio cały czas z D. się sprzeczam mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys, a jeszcze go na jakieś szkolenia wysyłają na 2 tyg. i znowu samiusieńka :crazy:
dobra muszę poczytać co tam u Was się porobiło jak ja leżałam w łóżeczku :-D
Buziolinki

Paula-wiesz najlepiej lubiłam takie za tyłek ale po ślubie ściełam do ramion. (co ślubu fryzjerka miała problem mnie uczesać kazała je ściąć :wściekła/y: ale ja byłam twarda-bałam się tylko tego że jak zrobią mi z tego koka to będę miała 2 glowę :-D:-D:szok::szok: )ale wszystko było ok!!! :tak: ściełam na podróży poślubnej.a tak....jakoś chwila i nie ma.... :tak: szybko się przyzwyczaiłam.potem jak widziałaś miałam na chłopaka-ściełam jak się miał Kubuś urodzić.i też było fajnie zero roboty z nimi tylko umyś woskiem nasmarować i same się układały...na a teraz na grzywkę mnie wzieło!!! :-D kiedyś nie kombinowałam tak z włosami...ale doszłam do wniosku że i tak odrastają to czemu czegoś raz na jakiś czas nie pozmieniać...

Iza-bądz dzielna ;-)

jeszcze raz dziendoberek

kasiawawa super ze z Olisiem wszystko dobrze niepotrzebnie sie martwilas a on ma serducho jak dzwon

a dzis ja mam dola, dopadl nas kryzys ekonomiczny i moj D ma do dzis umowe i prawdopodobnie mu jej nie przedluza bo nie ma roboty i nie wiem chyba pojde pod kosciol z Zakim bo jak nie to bedziemy kamienie jedli, nic mi sie nie chce tylko chce mi sie ryczec, az sie Zaki na mnie dziwnie patrzy, nie wiem co bedzie dalej, cale Wlochy lamentuja ze kryzys wiec nawet nie wiem gdzie tej pracy szukac :-(:-(:-(

milego popoludnia zycze

Uuuu Ewedja to nieciekawie jednym słowem... :-( Życzę oby się wszystko ułożyło :tak::zawstydzona/y:

Kasiamaj no ja też niedawno ciachnęłam z takich prawie do pasa na takie do ramion ale teraz się wybieram i jeszcze krócej będzie mnie Madzia cięła:tak::-) (moja fryzjereczka ukochana)

Julinka mi padła o 12 i jeszcze śpi. Jak wstanie to obiad lecimy do znajomej podciąć jej grzywkę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry