reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia super wieści ciesze się z tobą

ewedja w tak kryzysowych sytuacja ludzie się do siebie zbliżają i wspólnie odnajdują rozwiązanie jakaś praca pewnie się znajdzie ale mało płatna pewnie u nas w Polsce też jakoś bezrobocie rośnie i też nie wesoło się znowu robi :-(

Zaraz idziemy na spacerek tak ładnie prószy śnieg lubię taką pogodę nastraja mnie pozytywnie;-) Dzieciaki mi szaleją całe dni a ja ciągle z całą 3 siedzę w domu nawet na dwór nie mogłam wyjść przez ponad tydzień można było oszaleć

reklama
Ewedja-trzymam za Was żeby wszystko się powiodło...i żeby z tą pracą było ok!!!

Anetka-my dziś nigdzie pewnie nie idziemy-u nas z padającego śniegu zrobił się padający deszcz i wszędzie narobiło się brudno i brzydko :wściekła/y:

Witaski koleżanki:-):-)

Iza_bella nie przejmuj się za mną też nigdy nie tęsknią:baffled::wściekła/y: taki ich urok:-D;-)

Dota a deszczu od nas może troche chcesz??:-D

Kasia super, że z Oliśkiem wszytsko w porządku:tak: Silny facet z niego i nie dał sie, a coooo:-)

Ewedja nie załamuj się, może wszytsko się ułoży:-) Może wcale męża nie wywalą z pracy, tego Wam życzę:tak:

Ech, a ja za tydzień o tej porze będę pewnie już w Krakowie:tak: Jupiiiiiiii:-):-):-)

Hej dziewczynki.

U nas ze zdrowiem już lepiej. Oczka Tadeuszka dużo lepiej wyglądają i nawet jeść zaczął.

Kacha fantastyczne wieści nam przyniosłaś. Ale przecież nie mogło być inaczej z tym serduszkiem.

Sylwia mówisz, że w Krakowie będziesz? A długo kochana? Czy tylko przejazdem? Bo wiesz ja robię pyszną herbatę:tak::tak::tak:

Ewedja będzie dobrze. Jakoś się napewno dobrze poukłada nawet jeśli nie po waszej myśli.

ach dziewczynki przeczytałam, w warunkach stresu bo D. mi coś cały czas nad uchem brzęczał.
Teraz odpiszę tematycznie bo nie wiem co która i kiedy :confused:
Co do kapciochów to Marcelinek ma takie z GAP ale dostał je aż z Bostonu i są nadziurkowane, więc przepuszczają powietrze i mu się nóżka nie poci. A nóżki też całuję przy każdej okazji... teraz ma takiego pajacyka do spania bez nóżek to wieczorem regularnie je cmocham. D. mi tu zaglądnął i mówił że jak się pocą tzn że nie przepuszczają powietrza, a takie dziecko dużo biega więc norma, chociaż pewnie taki potek naszych dzieciaczków jest kochany jak wszystko od nich kupka, siusiu, ślinka itp:baffled:
Viki trzymaj się, czy ja dobrze wnioskuję, że Twój mąż marynarz:confused: Ja mam podobnie tylko na lądzie... Trzymaj się dzielnie i w razie kryzysu zawsze masz nas bbomowiczki;-)
Termometru jeszcze nie zakupiłam ale się zbieram taka firma tech med ma jakieś certyfikaty i produkuje sprzęt medyczny... dziś będę na kontroli to spytam lekarza...:tak:
Znieczulica jest była i będzie niestety dlatego ja zaczynam się odszczekiwać ostatnio i domagam się praw...chociaż szczerze mówiąc zazwyczaj to ja się wstydzę i jestem czerwona:zawstydzona/y:
Ewedja trzymaj się mocno, bardzo nieciekawa sytuacja może jakoś się uda i przedłużą umowę... a jaki tam jest socjal?? może oni choć trochę pomogą??
Sylwia to umówmy się, że my za sobą będziemy tęsknić?? dużo się tu dzieje ... chociaż Paula coś napomknęła że mnie nie ma...:tak:

Dobra zmywam się może później zajrzę...:tak: lecę do lekarza z małym i muszę jeszcze proszek kupić do prania dla małego... hmmmm tęsknijcie za mną i miłego dnia

Weroniczka no niestety tylko przejazdem:-( Zaraz będziemy łapac busika do Zakopanego:tak:
Tak swoją drogą szkoda że żadna z Was nie mieszka w Zakopanem bo byłaby okazja się spotkac. Pewnie troszkę się nudzic będę:baffled: bo siostra z mamą będą szalec na nartach a mi pozostaja tylko spacery, ale co tam, nawdycham sie przynajmniej świeżego górskiego powietrza:tak:

Iza_bella to czeka Cię długa tęsknota za mną bo ja zniknę na całe dwa tygodnie:tak:

kasia- super wieści, dobrze że Oliś ma już zdrowe serduszko:tak::tak::tak:
kasiamaj - a to szkoda że nie będzie bałwanka:-( mi to się wydaje że tobie to w każdej długości i każdej fryzurze dobrze jest:tak::tak: no bo ładnemu we wszystkim ładnie:-)
iza - będziemy tęsknić i napisz jak u lekarza było
paula- mniam:-p
asia- a ja to już sama nie wiem czy M. zasłużył czy nie w każdym bądź razie nie odzywamy sie, on twierdzi że nie mam powodów do gniewania się na niego:dry:ale nie chce mi sie z nim gadać zobaczymy może zmiękne:sorry2:a Tobie jak już mówiłam potrzeba tylko odpoczynku a nie leczenia:blink:

kochane jestescie kobietki, nno ale pewnie do 18 bede siedziala jak na szpilkach az moj D przyjdzie i przyniesie wiesci :-(:-(:-(

co do socialu to jest roznie, np teraz daja dla wszystkich dodatek finansowy spowodowany tym kryzysem, i tak my na 3 osobowa rodzinke dostaniemy 450€ no ale to jest jednorazowe,

mam pytanie do tych z was co maja te piankowe puzle dla waszych bobasow, czy u was one jeszcze zyja, bo moje dziecko je doszczetnie pogryzlo, on poprostu zjada mi te puzle :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
co tu tak pusto dzisiej???

a powiedzcie mi co z ataata dawno jej nie widze, uciekla od nas ???

mam jeszcze jedno pytanie, ile razy dziennie i po ile czasu spia wasze babelki???

NO I LIPA STRASZNA MOJEMU MEZOWI NIE DALI UMOWY, MAM DOLA OKROPNEGO :((((((((((

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry