reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka chetnie bym na ta kawe przyszla, bo tu gdzie teraz mieszkamy to ja moge sobie kawe z kompem wypic bo nikogo kompletnie tu nie znam, no ale jak nic nie bedzie nowego z praca to wracamy na stare smieci a tam mam kumpele

reklama
Hej!
Jutrzenka, Ewedja ja też mam doła. Chyba zaczynam popadać w depresję :-(:-(:-(
Filip jeszcze nie śpi. Rozrabia. POpitoliło mu się dokumentnie. I chyba będzie mu ząb trzonowy wychodził, bo wymacałam taką wielką banię.

Jutrzenka kurcze co za podły czas i to jeszcze na początek roku :-(. no nic dobrze, że Kubusiowi apetyt wraca. U mnie też Marcel ciężko z jedzeniem..najbardziej lubi krupniczek taki jak dla nas je z koperkiem i mięskiem.
Stefanka ja poproszę o jedną kawusię

dziewczyny może was oderwę musimy kupić nawilżacz napiszcie jakie macie bo rozpiętość cenowa mnie rozwaliła i coś jeszcze miałam zapytać ale już nie pamiętam... no nic najwyżej potem...

a zapomnialam dodac ze sie pospieszylam z tym ze Kuba zasnal na noc :baffled:. Obudzil sie po niecalej godzinie ok 19:30 z mega placzem, dopiero jak go wzielam na kompa i puscilam ulubione teledyski to banan na twarzy i nawet zjadl mleko jak byl zajety ogladaniem. Teraz stoi w lozeczku i patrzy w tv :szok::szok:. Ciekawe o ktorej zasnie, jak sie przespal godzine to teraz bedzie pewnie na tatusia czekal.

Paula a do ktorej D ma wyjsciowke :-D:-D. A i dzieki za info od Joanny, wlasnie dzis sprawdzalam ze jej juz tydzien nie ma i myslalam czemu

Iza ja nie mam nie pomoge

Ostatnia edycja:
Jutrzenka hmmm... :dry: powiedział że o 18 to już pewnie będzie spał w domu grzecznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D albo jeszcze się trzyma albo gdzieś poległ :-D:-D:-D

No to masz dziś wieczór wrażeń z Kubuniem :-D:tak:

Iza ja nie mam nawilżacza. Jakoś nie czuję potrzeby kupna :no:;-)

Asia jakoś śmiesznie Filipkowi te ząbale idą :-D

Edytuję. Iza może tu znajdziesz info. Jako bb- szperaczka pozwalam sobie wkleić :-D:-D
https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/nawilzacz-powietrza-wasze-opinie-21170/

Ostatnia edycja:
no właśnie ja też nie kupiłam, myślałam, że obejdzie się bez..ale dzisiaj ten lekarz powiedział, że jak małemu utrzymuje się chrypka to lepiej bymu było nawilżać powietrze hmmm:confused:
co z tą kawą??
a ja dzisiaj o dziwo nie kłóciłam się z D. ale czasem to naprawdę nie mam dla niego żadnych ludzkich uczuć...u nas jest taka sinusoida raz lepiej raz gorzej ale zazdroszczę tym zgodnym małżeństwom...a może są takie zgodne tylko na pozór...:baffled:

hehe ja uważam że dobrze jest tak kolorowo. Różne charaktery :tak:
Jakoś nie wyobrażam sobie 100% zgodności ;-):-D lubię się czasem pofukać :-p:-D

Jutrzenka ja nawet nie uwierzyłam w tą 18 :-D:-D

reklama
Jutrzenka dzwonił właśnie D się zameldować :-D:-D:-D Przysnął bidulek na firmie ale już szuka transportu i będzie niedługo w domu hihi :-D:-D:-D
A dostałam dzis od męża takiego ładnego sms-a miłosnego :-D jak za dawnych czasów :-D
Idę się wykąpać i zaścielić łóżko :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry