• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka wytrzymaj... mój jak przemilczę to ma większe wyrzuty sumienia:tak:
Paula ja teżzaraz się kładę ale jeszcze zgłodniałam na samą noc:zawstydzona/y:
Monia no z tym kciukiem to musi śmiesznie wyglądać
Spadam myju myju i do wyrka
Kolorowiastych snów i udanych pogaduszek:rofl2:

reklama
Jutrzenka olej go! Ważne że jest już w domu i nie musisz się martwić, czy nic mu się nie stało. A zobaczysz, że to on jutro będzie cierpiał ... zresztą na własne życzenie! Hmmm ... chłopy:crazy:

Swoją drogą, aż się boję jutrzejszego wyjścia ... czuję, że zamiast się dobrze bawić to tylko się nadenerwuję:growl:

A ciekawe co u Viki?

Edit:
No cóż, też spadam do spania ... DOBRANOC CIOTECZKI:)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór

Kasia bardzo się cieszę z powodu Olisia!
Ewedja na pewno się wszystko dobrze ułoży! A nawet i lepiej :tak: Głowa do góry!
Jutrzenka nie panikuj ja mam dziada na wypad piwkowy raz w tygodniu, a nie mówiąc o innych wypadach! i wcale nie wraca o 22 :-D:crazy: hehe i się tak nie stresuj bo jeszcze Cię czekają powroty syna z imprez w niedalekiej już przyszłości :-p:-p:-p :sorry2:
Paula hehe ten sms miłosny to pewnie szykowanie gruntu pod to wieczorne spóźnienie i chyba mu się udało ;-)
I jeszcze Jutrzenka - kręgle super sprawa! Ostatnio mój ulubiony i jedyny sport :-D
Monia, nie denerwuj się na zapas...może nie będzie tak źle! Może Świeży tatuś nie będzie miał ochoty :rofl2: ech :sorry2:

A ja dzisiaj mam huśtawki nastrojów..rano sielsko, w południe już bym kogos zabiła a nawet i kogoś więcej, przez wyjściem z pracy wpadłam w nieziemską melancholię a teraz głupawy dostałam i mnie roznosi...a K. coś sobie niby pracuje przy komputerze...chyba tam przyrósł :confused:

kurde w sumie zlosc mi przeszla ale teraz sie martwie ze jak w nocy bedzie chcial wstac i isc do lazienki to po schodach musi, zostawie mu swiatlo w holu. Zaluje ze go od razu na gore nie zatargalismy z R bratem.

A tak poza tym to go nagralam :-p:-p:-p i jutro mu pokaze :-p:-p:-p

A wogole to jak bylam w lazience to patrze ze mam polaczenie nieodebrane to odzwaniam ale nikt nie odbiera. Potem przychodzi sms: z kim mam przyjemnosc bo chyba pomylilem numer. No ja odpisuje ze pomylka. To znow sms jak mam na imie. To ja odpisuje ze napewno pomylka i ze nie podaje nieznajomym. I znow sms ze moze i pomylka ale on podaje i ma na imie Jarek :szok::szok:. Teraz znow sms ze moze popiszemy jak chce a jak nie to zebym napisala :szok::szok::szok:
edit
napisalam ze nie bo maz nie bylby zadowolony choc jemu teraz to chyba wszystko jedno :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry