reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a daleko od domu jest??, moj ma spory kawalek, dobrze ponad 1 km, dlatego sie obawiam o jego powrot :-(. Jakby mial do 22 wrociic to juz powinien wychodzic a nie puscil mi syganlu (tak sie umowilismy ze pusci jak bedzie wracal).

Ale co tam, za tydzien ja mam wyjsciowke, idziemy calym, dzialem (tzn kto bedzie chcial) na kregle.

A maly ciagle nie spi tylko siedzi. Juz mu sliniak zmienilam bo jak ma smoczka to bez sliniaka ani rusz bo wszystko mokre :szok::szok:

reklama
paula te kawy naprawde tak wygladaja jak w reklamie. powiem ci ze ja w reklame nie wierzylam ale J. sis pierwsza kupila ten ekspres i normalnie bylam w szoku jaka pyszna ta kawa !! jeszcze w dodatku ladnie wyglada :)

Paula kurcze może i ja swojego zacznę namawiać na wypady... z chęcią bym przeczytała jakiegoś miłosnego smsa...zazwyczaj tylko jak zawini jest miły ale cóż... jak zawsze mi powtarza "takiego sobie wybrałaś.." nic dodać nic ująć
Jutrzenka wrócił już??
hmm zrobię sobie herbatkę.. czekałam aż męż mi zrobi ale nie chce mi się znowu prosić:angry:

Iza u mnie "widziały gały co brały" :-D:-D:-D
Dobra idę do wyra bo nie zdąże się z moją głupawką rozkręcić a D wróci :-D

DOBREJ NOCY KOCHANE :-):-):-):tak::tak::tak:

Jutrzenka :szok::szok::szok: ale post wow... ;-)

Ostatnia edycja:
Heloł:)

Mój Skarbuś też dopiero przed chwilą zasnął, ciekawe na jak długo:baffled:.

Widzę, że tu coś nastroje nieciekawe:-( ... HALO DZIEWCZYNY - UŚMIECHY PROSZĘ:);-)
No i jeszcze temat facetów to chyba te doły pogłębi:crazy:. Mój też już mnie zdążył wkurzyć ... bo jutro wybieramy się do naszych znajomych, którym 3 tygodnie temu urodził się synek i Ł już mi zapowiada, że nie może się doczekać i że będę go musiała stamtąd wynosić:angry::angry::angry:. No z pewnością!!!! Niech se pomarzy ...
Ja nie wiem, gdzie te chłopy czasem mają rozum??? Jeszcze nie zdążył za zeszły tydzień przeprosić, a już mi gra na nerwach:crazy:.

Wiecie co, mój Wiktor wczoraj nauczył się ... ssać kciuka!!!!:szok: Nigdy wcześniej tego nie robił! DZIWNE:baffled:

A co do Dolce Gusto ... też mi się ten ekspres podobał i mój cudowny małżonek sprawił nam na gwiazdkę właśnie ekspres ciśnieniowy, ale nie ten!:crazy: I zrobił mi niespodziankę:confused:
Też dobra kawka wychodzi, ale ja chciałam tamten! Więc Stefanka poczęstujesz i mnie?

Miłego wieczorka:)

jutrzenka nie dziwie ci sie !! no ale wiesz chlopy to nie maja umiaru i jak juz ze smyczy spuscisz to hehhehe
monia ja wlasnie mialam kiedys inny ale bylo wiecej mycia niz radosci :) a ten bardzo sprytny.
paula ty spiochu !!

reklama
nie poddaje sie niech spi na dole, tylko ze i ja sie przez niego nie wyspie. Ale trudno nie mam sily do niego a on nie chce isc na gore:wściekła/y:

skasuje poprzednie posty zeby nie zasmiecac :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry