reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko-gratulujemy ząbka!!!! :tak::happy: to super że wszystko gra z Małgosią.wiesz podobno świetny jest na takie oczko okład z mleka mamy-może to śmieszne ale tak mi kumpela mówiła że robiła swojej dzidzi i wszystko ładnie zeszło....przecierała gazikiem nasączonym swoim mlekiem.dziwne ale im pomogło :tak:

PAula-mój mąż jest alergikiem, a co to jest gul?

Ewedja-to może będziesz mieć muzykanta w rodzinie?

Aga-my mieliśmy huggiesy-nawet ok.Kubuś jak się urodził to mu zakładałam bo dostał od kogoś pakę w prezencie...teraz mamy happy-też jestem zadowolona.

Sylwia-widzę że poszukiwania zakończone sukcesem :tak:

Kacha-trzymamy kcieuki za Olisia-żeby wszystko było dobrze.a Tobie życzę dużo siły by to przetrwać. :happy:

reklama
cześć :)
musze wam powiedzieć, że wymiękłam
zaczełam czytać zaległości, ale w ten sposób napisałabym do was może w przyszły tydzień haha

nie pisałam, bo ja Stefcia już pisała zarażałam nawet przez gg a tym bardziej przez forum, więc nie chciałam was wszsytkich załatwić...Stefanko kochana, czy Ty mi wybaczysz! mam nadzieję że już się miewasz lepiej i chodzisz do ubóstwianej przez ciebie pracy, nawet nie wiesz jakie wyrzuty sumienia mam!

ZDROWIA wszystkim...podobno jakies zloty czarownic się odbywają i to ciężarnych, więc niech te czarownice jakieś modły odprawią i choroby odpędzą!
Kasiu trzymaj się dzielnie! Buziaki dla Oliśka, oby się udało pozbyć tego płynu i dało się wyleczyć
Weronisiu dużo, dużo sił życzę! Jesteś Wielka! Jeszcze Raz Gratuluję! Małgosiu malutka cudna istotko witaj!
Ewedja jak dobrze, że w końcu cię do sieci podłączyli!
Gratulacje dla każdego nowego ząbka i każdego nowego osiągnięcia naszych pociech!
Viki jestem pełna podziwu dla twej dbałości o wygląd swój i twojego otoczenia!
Dota nono Twój sportowy zapał jest godny podziwu

na razie tyle ide dalej was czytac ;-)

Ale mi wstyd ze sie czasem tak malo odzywam....Ale jak juz wejde na bb to czasem tyle naskrobane, ze az ciezko ogarnac....
Ech, no i mam troche teraz spraw na glowie, to sorki ze tak egoistycznie....Ale staram sie choc czytac na biezaco, bo innaczej to juz bym calkiem w tyle byla;-)
Milego piatku dziewczyny!!!

Kasiu, wierze ze nasz Prezesik znow pokona problemy zdrowotne! Trzymaj sie cieplo!
Weroniczko, dobrze ze u Malgoni juz w porzadku i brawo dla Tadziowych zabkow, rosna jak grzyby po deszczu...

witamy sie dzis z samego rana my juz w pelnym biegu jestesmy, wlasnie ogladamy NA WSPOLNEJ bo wieczorami to zazwyczaj nie ma czasu

pewnie zaraz trzeba uciekac cos gotowac ale pomyslu brak, musimy cos wymyslec,

milego dzionka wszystkim zyczymy

EDIT no i co i Paula nas sekundami wyprzedzila wiec jestesmy juz we dwie jest ktos jeszcze ??

Jutrzenka faktycznie śnieg spadł :szok::-D odsłoniłam okno a nawet nie spojżałam że biało dopiero jak napisałaś :-D

Ewedja no widzisz, byłam pierwsza bo tylko dwa słowa dałam :-p:-D

siemka:-):tak:

dzis piatek!!!! od poniedziałku ferie:-):tak:
Kacha powodzenia w szpitalu:tak:
Paula,Siostra a u nas nie ma sniegu....buuu....dałybyscie troche...nooo;-)
Madzia:-):-)

A reszta panienek niech juz wstaje bo szkoda dnia:-)
pozdrawiam!:-)

reklama
Dota oddam Ci cały śnieg. Zabieraj :-D ja go już nie chcę :no:
Dota u nas dzieciaki od poniedziałku już do szkoły wracają :tak:;-) właśnie ferie się kończą :-)

Kasia trzymamy kciuki. :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry