reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, Dota, sachol jest bez recepty, kosztuje ok.7zł. Mocniejszy od dntinoxu. Lekarz (dobry lekarz) polecił nam go jak był u małego przy okazji tego zapalenia jamy ustnej. Sachol ma działanie przeciwzapalne, uśmieżające ból, stosuje się go jak śluzówka jest podrażniona, a przy ząbkowaniu jest. No i nie szkodzi naszym maluchom, więc spoko można go stosować. Na Filipa działa i przynajmniej bez problemów mi usypia. I śpi bez czopków przeciwbólowych.

reklama
Jejku dziekuję Ci Asia:tak::-)wysle męża dzisiaj aby kupił tą maść....już szkoda mi malego a te czopki przeciwbolowe to wiadomo....
Moj mały wróbelek zasnął...bawił sie w lozeczku i nagle taka cisza...wołam go,wołam...podchodze a on spi...kochany :-)

Paula, nie wiem czy całkiem. Jeszcze mu z japki troszkę śmierdzi, więc pewni coś tam ma w gardle. Nie chce mi jeść np. kanapeczek i widzę jak takie kawałki z trudem przełyka. W ogóle teraz najlepiej to mu mleczko wchodzi :-DAle chyba nie jest źle, skoro wczoraj został zaszczepiony.
Mamy tylko jeden problem. Filip bardzo mało mi śpi. Nie wiem czy to normalne. Ale np. w nocy wystarcza mu 8h. Wczoraj usnął dopiero o 21.30 i myślałam, że pośpi co najmniej do ok. 8, a on pobudka już o 6. W dzień tylko godzinka. Jeju, ja się wykończę z tym jego spaniem.
Jestem zmęczona, sfrustrowana i ciągle wściekła. No i obrywa się mojemu bogu ducha winnemu mężowi. Chyba powinnam się zacząć leczyć.:-(:-(:-(

Asia a na co chcesz się leczyć :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: nie gadaj ...
A chłopu się przyda jak dostanie zjebki za nic, tak dla zasady :-p:-p:-p
Ja też w nocy fukałam na D, bo mi gadał że czopka na noc małej nie dałam i się obudziła z płaczem o północy. Taki dobry tatuś, to sam niech faszeruje dzieciaka!!!
W efekcie było "won do drugiego pokoju" :blink::evil::oo::-D

A tu co taka cisza??? Odzywać się!!!!!!! :evil::huh::-D

odzywamy się odzywamy -melduję że żyjemy :tak: tylko tak z doskoku Kuba ma głupawkę-biego z ładowarką od tel. i woła szszszszszszsz!!!! :-D:-D:-D matko-on ma tyle energii-i jeszcze się ładuje :szok:
idę czytać co napisałyście

hejka meldujemy sie my, ale Zaki ma tez glupawke a jedyne co na niego dziala to sa reklamy a jak na zlosc nigdzie teraz nie ma ja jak siedze na necie to z pilotem w reku zeby malemu reklam szukac, a teraz oglada jaka to melodia bo lubi muzyki sluchac, ale najlepsze jest to ze dzieki tym reklamom moj maz coraz lepiej po polsku mowi teraz jego ulubiona reklama jest ta IKEI i caly czas mi spiewa reklame z LU GO, wiec w sumie mam teraz dwa dzieciaczki co sie ucza mowic:tak::tak::tak:

czy wasze dzieciaczki tez tak maja ze te reklamy ogladaja,

milego dzionka zyczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry