Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieki! Paula ja mu daje zawsze bardzo malo do miseczki i jak wszystko zje to dokładam.....bo jak dam mu pełną miseczkę to zaczyna sięwygłupiac i rzucac jedzeniem;-)a dzis mial pulpeciki drobiowe w sosie:-) Och..Kata:-)jaka dzis miła;-)
a tak w ogóle to co chwilę wynajduję młodej zabawę żeby choć trochę pogaworzyć z wami na bieżąco bo jak wchodzę kiedy śpi to nikogo nie ma i tylko nadrabiam
Dziewczynki ukladalam na stole w jadalni, takim wyzszym wiec lapki Kuby nie siegaja (tzn siegaja ale kladlam na srodku wiec ich nie mogl dostac). I teraz mysle zeby kupic antyrame czy cos takiego i oprawic i moze go gdzies zawiesze, myslalam o klatce schodowej bo mam taka duzo sciane i wysoka a pusta.
ale fajny Krzyś umazany,
Łukasz też ma ochotę jeść rączkami, ale ja mu cały czas łyżkę podpycham - co trzecia trafia do buzi jutrzenka- mnie też ciekawi gdzie ty te puzzle układasz, ze ci mały nie zburzy. aha już wiem kata - twoja mała tak długo śpi?
a mi małego zbudził listonosz bo wparował do domu jak do siebie
jutrzenka szacuneczek trudne dzieło!
zanim moja zacznie sama jeść - poprawka: zanim mama pozwoli młodej samej jeść ;-) - to wpierw muszę zakupić fartuszek malarski żeby zakrył cały tors w ikei mają fajne ;-)