reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzieki!
Paula ja mu daje zawsze bardzo malo do miseczki i jak wszystko zje to dokładam.....bo jak dam mu pełną miseczkę to zaczyna sięwygłupiac i rzucac jedzeniem;-)a dzis mial pulpeciki drobiowe w sosie:-)
Och..Kata:-)jaka dzis miła:tak:;-)

Dziewczynki ukladalam na stole w jadalni, takim wyzszym wiec lapki Kuby nie siegaja (tzn siegaja ale kladlam na srodku wiec ich nie mogl dostac). I teraz mysle zeby kupic antyrame czy cos takiego i oprawic i moze go gdzies zawiesze, myslalam o klatce schodowej bo mam taka duzo sciane i wysoka a pusta.

Potem zrobie Wam zdjecie mojego dziela.

A taki obrazek ukladalam
Puzzle Koloseum, Rzym - Puzzle i układanki - Opinie.senior.pl - Puzzle Koloseum, Rzym - Puzzle i układanki

Siostra a jakos zyjemy, Kuba jeszcze pokasluje, glownie rano, ja juz sie przywyczailam do kataru, czekam do wiosny to bedzie lepiej. Cmok cmok

ale fajny Krzyś umazany, :-D:-D:-D
Łukasz też ma ochotę jeść rączkami, ale ja mu cały czas łyżkę podpycham - co trzecia trafia do buzi:-D:-D:-D
jutrzenka- mnie też ciekawi gdzie ty te puzzle układasz, ze ci mały nie zburzy.:dry: aha już wiem
kata - twoja mała tak długo śpi?
a mi małego zbudził listonosz bo wparował do domu jak do siebie:baffled::crazy::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
jutrzenka szacuneczek :tak: trudne dzieło!
zanim moja zacznie sama jeść - poprawka: zanim mama pozwoli młodej samej jeść ;-) - to wpierw muszę zakupić fartuszek malarski żeby zakrył cały tors :-D w ikei mają fajne ;-)

reklama
Wow! siostra to jest zdolna,ambitna bestia....zresztą tak jak ja:-D

Kata no mozesz sie zapisac na casting...najpierw napisz jak wyglada posag Kingi ,potem mozemy pogadac...heeh

Aga a to Ci listonosz! jak mógł??!!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry