reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam i zegnam bo ide do domu :-):-)

Ewedja witaj ponownie

Wszsytkich chorowitkom duuuuuuuuuuzo zdrowka.

Bede wiczorkiem albo jutro z pracy bo ostatnio wiczorem mnie bardzo pochlania ukladanie puzlii a juz jestem na finiszu i chce skonczyc.

Milego popoludnia

reklama
To taka chyba pora dnia ze puchy ....Ja jak rano wchodze, to mam sporo do poczytania zazwyczaj, ale to poranne posty:) A potem sie chyba znow wieczorem rozkreca jak ja obiad szykuje, albo sprzatam i na R czekam z utesknieniem;-)
A teraz popijam herbatke, zanim Kaye bede musiala nakarmic zupka i dla nas obiad przygotowac...

Hejka:)

Dziecko już mi śpi ... padł biedaczek jak mucha, bo nie miał drzemki popołudniowej. U lekarza byliśmy, potwierdziły się moje przypuszczenia, że to "trzydniówka" i jutro jak plamki zejdą można wreszcie na polko wyskoczyć:happy:. W przychodni normalnie tłumy ... mówię Wam ... masakra jakaś!!! Mam nadzieję tylko, że Wiktor nic nowego nie podłapał ... :baffled:

Ewedja witaj! Super, że wracasz do nas na stałe!!! Buźka dla Zakiego:)
Asiacur pytasz o przyczynę naszego niewyspania??? No cóż ... chłopy:angry::angry::angry::angry: Znów jesteśmy pokłóceni:crazy: ... standard;-)
Pryzybelka łoooo rety!!! Jakie mrozy ... brrrr:baffled: A muszę Ci powiedzieć, że ta Twoja Kayunia to wygląda na zdjęciach na dużą starszą ... takie poważne, rezolutne spojrzenie ... słodziutka jest:-)

No nic ... ze mnie dziś tylko tyle będzie, idę pod prysznic i lulu, bo muszę odespać póki mój synuś kochany da mi taką możliwość;-).

Dobranoc ...

Ostatnia edycja:
Ahooooj:-):-):-)

Poczytałam ale nie mam czasu juz nic odpisac bo trzeba isc dziecko nakarmic i do snu ułożyc:tak:
Jeddno zdanie tylko.... Ewedja fajnie że jesteś już na stałe:-D Zaki to pewnie już na rowerze umie jeździc:confused::rofl2:

Buziaki dla wszytskich:-)

hej:-)
mój mały już śpi, jeszcze w łóżeczku przed zaśnięciem mruczał sobie "tata" tata" wypluł smoka i zasnął zupełnie samodzielnie:-) ale to pewnie jednorazowy przypadek.
aha i nauczył się mój skarbuś wreszcie brawo bić:tak::tak: długo nie mógł załapać o co w tym chodzi co jest dziwne bo papa robił jak miał pół roku.

Jak już pisałam wcześniej nie wybieram się jutro do pracy:no::no::no: a co? Idę do lekarza bo słabo się czuję, choć miałam jeszcze siłę podłogę w kuchni umyć:szok:, ale taki syf był że nie mogłam spokojnie do komputera usiąść.
A teraz czuję, że mnie gorączka jakaś bierze:baffled:

grzechotka - dobrze że zadowolona jesteś, należy ci się taki wypoczynek

kasiamaj, iza, kata, basia, magdalenka- a wy gdzie? zabalowałyście przez weekend czy co?:angry:

Hejka ponownie
No tym razem az tak duzo nie bylo do czytania, he he, ale dobrze dla mnie, bo jak zawsze sie tego naczytam i juz mam odpisywac, to albo maly mnie wola, albo musze cos zrobic, i potem zbiera sie wiecej...:baffled:
Witaj Ewedia :-)
Asia- przyjezdzaj na wyprzedaze....jak juz goszcze, to goszcze....:-)
Aga- a moj tez bardzo niedawno zaczal bic brawo, doslownie moze ze 2 tyg temu....:tak::sorry2:

Na zakupach bylismy, ale to moja ciocia i kuzynka kupowaly, ja tylko Oliwierowi pizamke....

Ewejda witaj czekamy na relacje co u Zakiego.
Stefanka duzo zdrowia wpadaj na nasze pole sie podleczysz.
Hhehehehheheheh ja bylam sie dzis fryzowac szanowny malzonek mnie zawiosl heheh a co robilam to supraise ,chceciemnie zobaczyc to zapraszam na pogaduchy przy winku i dzialeczka sie tez znajdzie h ihhhihih .
J utro jedziemy do ortopedy na kontrol ,przy okazji bede szalec jak beda jakies wyprzedaze
mykam mala usypia T a ja piwko leje hihihihihih dobranoc milej nocki

reklama
Ewedja witaj z powrotem :-)
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom, my też nadal się męczymy :-( Nie dość, że Młody chory i marudzi całymi dniami i nocami to i mnie zaraził :-( Na szczęście w piątek mamy kontrolę u kardiologa i może w końcu pozwoli na zastosowanie jakiegoś antybiotyku.
Buziaki dla Was...
kiss_fl.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry