kasiamaj
mama 2007/2010
uffff....... ale się naczytałam!!!! 

maraton jakiś dziś miałyście czy cuś........???
ja już się wykumpkałam,mały nam zasnął duży też już w łóżeczku a ja zamiast tulić mężula-to wybrałam Was!!!...widzicie....

byłam dziś na aero-fajnie było babka dała nam popalić -jutro też idę wyjątkowo bo odrabiam sobie jedno wejście (za ten dzień co z Kubusiem byliśmy w Olsztynie)
my też mieliśmy dziś pogodę wiosenną -zapakowałam Kubulka w wóz i pojechaliśmy do miasta na spacerek i przy okazji zrobiliśmy zakupy-mały zasnął mi od razu więc było spokojnie-chodziliśmy tak chyba ze 3 godz.tak pięknie słonko świeciło.a skoro on spał to ja go nie chciałam budzić.ja jeszcze nic nie kupiłam swojemu panu na walętego :-( bo pomysła nie mam!!!-bokserki dostał ostatnio no i na świeta....więc musze coś innego wyczaszkować
ino -co????
no i jeszcze dla mojego synusia!!!-kupiłam drweniany wiatrak -kwiatek do ogrodu albo na balkon (w donicę) mu wsadzę.
a....sobie też dziś zrobiłam mały prezencik -kupiłam kolczyki do naszyjnika -korali które dostałam do J na urodz. nie mogłam prędzej nigdzie dostać czegoś podobnego więc jak się napatoczyły i wylukałam podobne kolorem- to od razu moje!!!

kurcze muszę coś na obiad jutro wyczaszkować -a pojęcia zielonego nie mam....coś tak na szybko???-może Wy macie coś ciekawego???? -to zapodajcie!!!
Paula-wiesz czasem tak jakoś weny brak na pisanie -a jakoś się tak składa że i tak praktycznie nikt nas nie czyta-więc może dlatego czasem nic nie piszę......
Aga-co u Was? jak się macie?

maraton jakiś dziś miałyście czy cuś........???ja już się wykumpkałam,mały nam zasnął duży też już w łóżeczku a ja zamiast tulić mężula-to wybrałam Was!!!...widzicie....

byłam dziś na aero-fajnie było babka dała nam popalić -jutro też idę wyjątkowo bo odrabiam sobie jedno wejście (za ten dzień co z Kubusiem byliśmy w Olsztynie) my też mieliśmy dziś pogodę wiosenną -zapakowałam Kubulka w wóz i pojechaliśmy do miasta na spacerek i przy okazji zrobiliśmy zakupy-mały zasnął mi od razu więc było spokojnie-chodziliśmy tak chyba ze 3 godz.tak pięknie słonko świeciło.a skoro on spał to ja go nie chciałam budzić.ja jeszcze nic nie kupiłam swojemu panu na walętego :-( bo pomysła nie mam!!!-bokserki dostał ostatnio no i na świeta....więc musze coś innego wyczaszkować
ino -co????no i jeszcze dla mojego synusia!!!-kupiłam drweniany wiatrak -kwiatek do ogrodu albo na balkon (w donicę) mu wsadzę.
a....sobie też dziś zrobiłam mały prezencik -kupiłam kolczyki do naszyjnika -korali które dostałam do J na urodz. nie mogłam prędzej nigdzie dostać czegoś podobnego więc jak się napatoczyły i wylukałam podobne kolorem- to od razu moje!!!

kurcze muszę coś na obiad jutro wyczaszkować -a pojęcia zielonego nie mam....coś tak na szybko???-może Wy macie coś ciekawego???? -to zapodajcie!!!

Paula-wiesz czasem tak jakoś weny brak na pisanie -a jakoś się tak składa że i tak praktycznie nikt nas nie czyta-więc może dlatego czasem nic nie piszę......
Aga-co u Was? jak się macie?

a tak to bez cyca ani rusz.....