reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam :-):-):-)

Kasia Olinek w podpisie cudną ma fotkę :tak::-) słodziak...

Anetka Madzia superancko chodzi :tak::-) No i tego misia jak do wózia sadza... genialnie :-):-):-)

Viki niech już Pawełek wraca do dawnej formy ;-) buziak dla was :-)

Weronika Julce nic nie przeszkadza w gaciach.:baffled::sorry2: Mam już nocnik ale boi się na nim siedzieć. Nosi go, włazi nogami itd ale nic na siłę, bo się zrazi :zawstydzona/y:

Grzechotka witaj :-):-):-) fajnie że już jesteś :-):-):-)

Ewedja nadrabiaj z kumpelą, nadrabiaj. Czekamy na was :-) no i przyślij ciepełka, plisss... :-D

Elcia u nas teletubisie też ukochane.. mi już się przejadły... :baffled::rofl2:

Jutrzenka czekamy wieczorkiem na Ciebie. Pracuj spokojnie :-)

Aga u nas bez śniegu ale ciepławo. Niech się ociepla szybciej bo już za wiosną i latem mi tęskno... :sorry2:

reklama
WITAM!!!
U nas pochmurno i śnieg topnieje.....
WERONICZKA mojemu przeszkadza jak nawali w pieluchę to potem chodzi i mówi że fuj fuj trzymając się za spodnie:tak::-D
ANETKA MADZIA super:tak::-)
KASIA OLIŚ słodki a jaką ma grzyweczke super:tak:;-):-)
GRZECHOTKA hejka:-D:-D
JUTRZENKA przyjemnej pracy:-D:tak:
EWEDJA ale fajnie masz ciepełko:-D:-D
I co jeszcze hymmm
MIŁEGO DNIA!!!!

I my się witamy poniedziałkowo :-)
Weroniczka Młodemu w ciągu dnia przeszkadza kupa w pieluszce, za to w nocy nie, cieplej ma ;-)
Anetka super Madzia zasuwa, słodka z Niej dziewczynka :tak:
Grzechotniku nasz kochany witaj :-):-):-)
Aga Oliś już szoruje podłogi, tylko jak na razie całym sobą, lepszy efekt jest ;-):-p
Elcia kup mi bilet to na kawkę wpadnę ;-)
Ewedja nadrabiaj, nadrabiaj, przynajmniej jak dzieciaki szaleją to masz troszkę luzu :-)
Viki nie dziwię Ci się, też bym się pewnie schizowała i nie ma w tym nic dziwnego :tak:
Jutrzenka miłej pracy, chociaż już pewnie kończysz;-)
Paula mój nocnikiem rzuca po pokoju :-D
Joanna u nas też śnieg topnieje i teraz jeszcze deszcz zaczął padać :-(
Pryzybela witaj :-):-):-)
A gdzie jest Dota samo zło?? ;-)

Dziękuje za komplementowanie Olisiowej foteczki:-) To zdjęcie razem z trzema innymi będzie na plakatach na Światowy Dzień Zespołu Downa i na dodatek jak się uda to te plakaty będą jeździły w tramwajach i autobusach wrocławskich ;-)

Miłego dzionka Dziewczynki :-)

Joanna ,Pryzybela witajcie!!! :-):-):-)

Kasia to normalnie mamy gwiazdę na forum hihi autografy niech się Oliś nauczy rozdawać :-D:-D:-D a tak na serio to fajnie :tak::tak::tak::-):-):-)

No własnie gdzie DOTA Zło??? :-p:-p:-D:-D Pewnie tuli się w ramionach dużego K. :-D:-D:-D

Kasiamaj, Iza, Kata?
?? A co wy się tak obijacie???

Stefanio!!!:-):-):-) Co u Ciebie? Otworzyli wam już szkoły??? :-);-)

Widac, ze wiekszosc nie lubi poniedzialkow (nawet na bb), ale Dota Z to tak jakby poniekad lekko usprawiedliwiona:zawstydzona/y::-)

Grzechotka opowiadaj jak na malych wakacjach bylo! I jak sie miewa najmlodszy Grzechotniczek?:-)

Kasia, no to super!!!! Gwiazdorek maly z Olisia!!! Mam nadzieje ze jak w maju bede we Wroclawiu, to bede mogla podziwiac naszego malego bohatera na ulicach miasta!:-)

Weroniczka, mojej Kayi tez nic nie przeszkadza w majtach:baffled: Kupe, to raczej musze na nos wyczuc, ale zazwyczaj wystarczy sie do niej zblizyc na odleglosc pol metra:-D:-D:-D

Paula, moja niunia tez sie podobnie z nocnikiem obchodzi (czyli traktuje jako jedna z zabawek) ale usiasc za chiny nie chce, wiec narazie chowam i czekam az sama do niego dojrzeje (co jakis czas wyciagam zeby sprawdzic) bo zauwazylam, ze ona musie po swojemu sie do czegos przekonac, wiec tak jak mowisz na sile tez nie naciskam:tak:

Viki, dobrze ze juz w domku jestescie. W przyjaznym i znajomym otoczeniu na pewno szybciej z Pawetkiem dojdziecie do siebie, ale musicie sobie dac troche czasu na unormowanie sytuacji:tak:

Anetka, Madzia jestg superowa! A jaka troskliwa dla misia!:tak:

Ewedja chyba za ta pogode u Was to zzieleniejemy z zazdrosci:-D Fajnie ze masz psiapsiole u boku!:tak:

Jutrzenka, Elcia, Aga, Asia :-):-):-)
A co z reszta forumowiczek!!!! I gdzie sie znow Stefa ukrywa???? Pochwalilaby sie co u Gayutka slychac:-D

A moja mysza sie wlasnie obudzila i sobie grucha w lozeczku, ale niech odpoczywa jeszcze, bo niedlugo babcia z kuzynka na pierogi wpadna, to bedzie male zamieszanie w domu i zabawa!:-)

kochane
ja sie nie ukrywam tylko dopiero co z Gajutkiem wrocilam ze szczepienia :( bylo okropnie i jeszcze w poczekalni taki chlopczyk tak jej przywalil zabawka w glowe ze jest podwojenie biedna...
a ja dostalam tort od kolezanki i teraz go zjem!! caly !! i wiem ze kacha mnie zrozumie hehhehe

Stefanka, to chociaz Gayutkowi daj kawalek torta, zasluzylo sobie biedactwo:tak:
A tak na marginesie, a`propos tego torta, to chcialam zapytac, czy my o jakims swiecie niedoinformowane jestesmy?:tak::-D

reklama
Oj, biedny Gajuters....:-:)sorry: A matka tamtego chlopca nic?
Acha i jakie Stefania teraz mialas szczepienie? MMR?

A u mnie nawet na 5 min nie przestalo padac. I siedze caly dzien w chacie. Na necie glownie. Szukam jakis kwater na czerwiec nad morzem, bo chce moja mame zabrac i Olisia.

Do góry