reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka:-):-):-)

widze moje kochaniutkie i chudziutkie, ze teskniłyscie...hehe;-):-D

A my dzis zakupowo, zakupowo...mąż mi kupił pare ładnych szmatek...hihi:-D

A teraz tak sobie siedze i mysle o tym naszym spotkaniu Grudniówek i szkoda, ze nas troszke mało bedzie....no moze cos sie jeszcze zmieni....:tak:

Trzymajcie sie laseczki cieplutko.....milego wieczorka:tak::-):-)
pozdrawiam!

reklama
i my się witamy!

czytam na bieżąco a że się nic nie dzieje u nas ciekawego to i pisać nie ma o czym ;-)

młoda dzisiaj normalnie zamieniła się w korzeniowskiego :-D przyszli moi rodzice i widocznie chciała im pokazać jak umie już chodzić bo babcia nie wierzyła :-p łaziła tam i z powrotem przez dobre 15 minut a jak babcia chciała ją wziąć za rękę to kinia "be!" i w swoją stronę :-D
dziecko mi się "rozchadza" :-D
i powiem wam jedno: cierpliwie czekałam aż zrobi pierwsze kroczki, nie poganiałam, nie pomagałam, wstała i poszła i nie muszę jej asekurować, dojrzała na tyle, że nawet się nie wywraca! - także mamy cierpliwie czekajcie bo się opłaci :tak: to się dzieje z dnia na dzień! :-)
poza tym nauczyła się przeraźliwie piszczeć :baffled: decybele idą niesamowite! piszczy na wszystko co ją cieszy: dzieci na dworze, psy, dzieci w gazecie :baffled:

kacha oliś mnie rozbroił !!! :-)

ehhh Kata my już po etapie okropnego i przeraźliwego piszczenia :baffled::oo::unsure: całe szczęście bo już miałam zatyczki w pogotowiu... :rofl2:

Teraz piłuje japę tylko jak próbuje coś wymusić... :sorry2:

Tak w ogóle to moje dziecko właśnie usnęło :-):tak: a ja idę oglądać seriale :tak::-p:-p:-p na spokojnie bez biegającego łobuza... :tak::-):-):-)

na razie... ;-):-)

Czołem:)

Dotka no to widzę, że Cię mąż rozpieszcza;-)
Kasia no no no Oliś na plakatach!!! Wow!!! Super:) Fotka śliczna:) Zresztą jak cały Oliś:-)
Stefanka biedna Gajunia:-(. A to łobuz z tego chłopca ... taki mały, a już dziewczynki bije:szok:
Kata gratulacje dla Kingi! No to pokazała dziadkom, co potrafi:)
Anetka gratulacje dla Madzi:)
Grzechotka witaj!! Wypoczęłaś sobie???
Ewedja ale Wam zazdroszczę tego ciepła:-(
Viki super, że u Was lepiej! Szkoda tylko, że jeszcze mam się pochorowała:-(. Ale bądź dobrej myśli:)
Asiacur całe szczęście, że i Was choroba odpuszcza! A zęby .... brrr:crazy: współczuję ...
Paula no tak to teraz jest z tymi naszymi małymi wyścigowcami ... wypadek za wypadkiem:-(. Trzeba mieć oczy wokół głowy, a i tak nie uchronimy ich przed wywrotkami:tak:
Weroniczka mojemu Wiktorowi też nie przeszkadza brudna czy mokra pielucha ... ale ja na ogół gdy tylko zauważę, że coś prze ... to zaraz go przebieram, żeby w tych gówienkach nie chodził. Dziwne to trochę, ale dawniej jak był mały to nie mieliśmy nigdy problemów z odparzeniami, a teraz dosyć często ma odparzoną pupcie ... mimo, że tak tego pilnuję:baffled:
No i pochwal się swoim żółwikiem:tak:

A moje dziecko spało dzisiaj pół godziny na spacerze ... za cały dzień!!! I po kąpieli padł jak mucha ... w trakcie jedzenia:-D
W ogóle to daje tak popalić, że można się czasem popłakać ze śmiechu ... np. ostatnio zaczął stawać na głowie. Na łóżku to jeszcze pół biedy, bo jak koziołkuje to mu się nic nie stanie, ale jak tak robi na płytkach w kuchni to aż mi się słabo robi ... Akrobata jeden:baffled:

Poza tym nauczył się mówić "a gdzie??" jak gdzieś posieje smoczka, albo zabawkę ... i chodzi i szuka i ręce rozkłada:-D.
Tylko "mama" mówić nie chce:-(

Idę na "Na Wspólnej" ... zajrzę potem:-)

pryzybela okazja taka ze mojej kolezanki maz pracuje w fabryce tortow hehhe i tak wszyscy zachwalali a ja mieszkam tu juz ponad 2 lata i nigdy nie jadlam to mi w koncu przyniosla :)
truskawkowy !
paula tak sobie przypomnialam ze u nas jest taki program gdzie zapraszaja dwie osoby: jedna super gruba powyzej 120kg i jedna super chuda anoreksje hehe no i oni zamieniaja sie dietami na tydzien a pozniej maja specjalne diety i po 8 tygodniach sprawdzaja czy schudli i przytyli. no i powiem ci ze chudzi tyja !! i sa super szczesliwi heh oczywiscie grubi chudna hehe ale ostatnio mowili ze czekolada wcale nie pomaga przytyc :)
o torcie nie wspominali hehe ale licze na to ze schudne hehhe
dota kupil ci pare szmatek ?? do scierania kurzu czy podlogi ?? jaki on kochany i dba o porzadek i o kondycje zony hhehe

I mój gagatek nareszcie zasnął ale super....
MONIA to rzeczywiście WIKTOREK mały akrobata i jakie ma pomysły:tak::-D:-D
PAULA u nas też tak jest dość że wrzeszczy to jeszcze tupie nogami lub jak ma coś pod ręką to żuci ...
DOTKA to zakupy udane:tak::-D:-D
A wy dziewczynki pewnie seriale oglądacie......;-):-)

i witam sie i ja :tak:

Kasia czytalam w pracy ze dziwczyny sie zachwycaja zdjeciem Olisia w podpisie i sobie mysle o co im chodzi :szok::szok:, ja nie mam zadnego zdjecia, widze tylko to przy suwaczku ale takie male :szok::szok:. wlaczam teraz kompa i widze i ja PO PROSTU OLIS ROZWALA TA FOTKA. CUUUUUUDNA. Az mi sie sama geba cieszy :-D:-D:-D. A to przez te blokady neta w pracy nie moglam zobaczyc :angry::angry::angry:. Super fotka i ta minka :tak::tak::tak:

Anetka ale Madzia slodka, z tym przytulaniem i wkadaniem misia :-D:-D:-D i brawo jak ladnie chodzi :tak::tak:

Stefcia zjadlas, masz sile sie ruszac :-p:-p:-p:-p:-D:-D. I ucaluj Gajutka biednego :tak:

Monia mowisz ze akrobata Ci rosnie :-D:-D, moj teraz lubi sie na lozku lezac na plecach przewalac na boki i sie cieszy z tego. My go nieraz tak walkujemy wkolo, tzn obranamy go na plecy i brzuch na lozku i go to smieszy i sam probuje :-D:-D

Kata brawo dla Kini

Dotka nie bedzie nas chyba tak malo, na pewno Ty, ja, Viki, Elcia, Paula, Sylwia, Anetka, Asia moze Stefcia i Kasia i jeszcze ktoras z dziewczyn jak przegapilam, moze Ewa z Adasiam sie skusza. Takze jakby nie liczyl ok 20 osob. :tak::tak:. To chyba ze cos sie wydarzy i ktos odpadnie bo to jeszcze tyle czasu ale moze sie uda :tak::tak:

A moj synek w koncu odzyskal apetyt. Oby juz tak mu zostalo. Jak wrocilam z pracy to mu zrobilam po spaniu 2 kromeczki bulki krojonej z poledwica i prawie wszystko zjad a potem po kapieli po ok 3 h 180 ml. :tak::tak:

Pryzybelka :-):-) i inne laski ktorych nie wymienilam :-)

Ide pod prysznic

Ja już po serialach :tak:

Stefanka ja też oglądam:tak: a raczej oglądałam ten program namiętnie, ale coś mi się BBC zablokowało na kablówce. Nie wiem czemu ba ciągle oglądałam te kanały.. hmmm.. może na pół roku mi dali tylko na próbę... :dry:
No i z tego co pamiętam to te strasznie chude co miały obsesję na punkcie swojej "figury" nie były za bardzo zadowolone z dodatkowych kg :dry: bo musieli jeść te świństwa co grubasy... :baffled::eek: blee...
Ale takim torcikiem to bym nie pogardziła więc SMACZNEGO :-):-):-):tak::tak::tak:

Kata fajnie że się Kinek rozkręca z chodzeniem... :tak::-)

Monia no wypadki się zdarzają i pół dnia się dziś żarłam z D bo on twierdzi że to moja wina bo nogi wywalam jak siedzę. Trudno żebym je sobie w kieszeń schowała... pajac... :crazy: siedziałam normalnie z nogami przy sobie i się młoda o moje kolano uderzyła pysiakiem. No cóż ale to oczywiście moja wina... bo się w kompa zapatrzyłam. Taka bezczelna jestem :crazy::evil:

Joanna to teraz błogi spokój...

Dota mało nas będzie? eee nie narzekaj... no i zazdroszczę zakupów... ;-):tak:
też bym poszalała ale nie ma za co... :-(

Edit:
Nie ma nikogo to idę, co mam sama do siebie gadać... :-D paaa... kolorowych snów mamusie :-)

Ostatnia edycja:
paula nie wiem co ty ogladalas ale to co u nas leci to ci chudzi bardzo chca przytyc tylko ciezko czyjes przyzwyczajenia zywieniowe nagle na tydzien przyjac :)
zaczynam nocna zmiane hehhee

reklama
Kurcze widzę, że już wszystkie szaleją na białej sali, a ja bidna jeszcze z Oliśkiem walczę ;-):-p Idę powalczyć dalej, bo marudzi jak kobieta w ciąży ;-) A propos kobiet w ciąży to ciekawe jak tam nasza Sylwia się bawi :-)

Do góry