reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata- rybke to ja sobie podaruje, bo pare lat temu uczylam coreczke mojej kolezanki jak robi rybka i mala nawet zalapala, ale potem zapomniala i za kazdym razem, jak ktos pytal jak robi rybka to dyszala i sapala jak zboczeniec....:-D:-D:-D:sorry2:

aga jak zacznę młodą odstawiać to nie od razu - nie da rady! ona teraz jest cwana bo "cici" woła bluzkę mi podciąga i sama se je :-) będę ograniczać karmienie w dzień aż zaprzestanę a potem w nocy... ciężko będzie z tą moją przyssawą :tak:
a z łózka też kiedyś spadła! bo jej się skakać przez mamę na tygryska zachciało :-D na szczęście nic się nie stało ;-)

kata- tak a propos zaginionych, niedawno w moich okolicach odnaleziono szczątki chłopaka który zaginął 15 lat temu, mając 21 lat. To syn koleżanki z pracy mojej mamy, ona myślała ,ze on uciekł do legii cudzoziemskiej, bo mu pracę załatwiła a on nie chciał pracować i się pokłócili, poszedł na dyskotekę i już nie wrócił. A teraz po tylu latach okazuje się że został zabity i zakopany i jak robili jakieś roboty to koparka go wykopała:szok::szok::baffled: normalnie szok:szok:

alex- :-D:-D:-D
kata- no ja nie karmię Łukasza w dzień już jakieś pół roku, sam nie chciał jak wróciłam z pracy i chciałam go nakarmić to był wrzask, zostało tylko przed snem i w nocy:tak::tak:

reklama
Hej!
Nie dam rady dziś nic konstruktywnego napisać. Wpadłam się tylko z Wami przywitać i życzyć dobrej nocy.
Byłam dziś na kontroli z Filipem i musimy wrócić do antybiotyku. Ja już nie mam siły.
Dota, teściowa jest teraz 2 tyg. bo Filip musi siedzieć w domu, a ja nie mam 3tysięcy, żeby mu wynająć opiekunkę, a do żłobka pójść nie może. Wcześniej była moja mama, która zaraziła się od mojego S. i teraz leży na zapalenie oskrzeli i krtani. No i teściowa jest. A ona jest jaka jest i się nie zmieni. Ja se mogę ponarzekać i tyle mi zostaje.
Kata, ale strony oglądasz. Ja nawet nie wchodzę na tego typu witryny, bo nie spałabym pół nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry