Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
joanna- fajne łóżeczko paula- ale Julka śliczna, różowiutka jak cukiereczek:-) dota- Łukasz ma też tylko 8 ząbków stefanka- no to zima długo u was nie zagościła, kata- straszne to jest, trzeba dzieci tak pilnować viki- no to ładnie 500 zł no ale tak to bywa.... mieliście przynajmniej jakiś kontakt a tego się nie przeliczy na pieniadze
a ja jadę do domciu,
jutro mam wolne bo idziemy do ortopedy z Łukaszem a w czwartek tez bo ja idę do gina mam nadzieję , ze już mi wszystko wypali
Czesc:-)
My caly dzien na dworku, tzn najpierw w klubie malucha, bo dawno nie bylam, a potem do miasta i na spacerek....
Kata- no rzeczywiscie artykul dajacy do myslenia.... Dota- nie martw sie, w koncu powychodza wszystkie zebole. U nas ostatnio trojki i czworki razem powychodzily na raz! Viki- no 500zl- kupa kasy....ale coz...przeciez trzeba bylo byc w kontakcie z V, jak Pablus w szpitalu....:-( Paula- Jula superasna , faktycznie ladnie jej w rozowym...
:-) Stefanka- no u nas wiosna , tak sliczniutko dzis caly dzien jest nie...? Joanna- fajne lozeczko. Takie kupilas? Czy dopiero zamierzasz?
Viki 500 wspolczuje, ja dzis dostalam na 220 i tez jestem zla bo zwykle ok 160 placimy.
A i podziawima chec pojscia na poczte, ja nie znosze tam chodzic i na szczescie juz nie chodze bo juz od kilku lat mam konto internetowe i place w domu za wszystko
Joanna no super, takie meskie to lozeczko
Kata szok normalnie, w dzisiejszych czasch to jz nic normalnego nie ma chyba
Anetka zdrowka dla maluszkow
Pryzybelka witaj, dawno nie pisalas
Paula Julka slodziak normalnie
Stefanka wez nie sciemniaj z tym cieplem w srodku zimy ;-), u mnie pelno sniegu
Aga trzymam kciuki za pozytywne wiesci od lekarza
I co tam jeszcze to nie wiem bo stara jestem i zapomnialam
no ja mam chwilę spokoju mały spi wszystko zrobionę R remontuje a mnie boli głowa straszliwie oj straszliwie
wziełam juz tabletke na ból głowy ale nie przechodzi
powiem wam że sie dzis tylko utwierdziłam że nienawidze jeżdzic z wózkiem autobusami masakra pełno ludzi pchaja sie na wózek śmierdzi Kuba sie denerwuje z wózka chce wychodzic normalnie myslałam że oszaleje i czekac na te zrabane busy trzeba za długo
joanna fajowe łóżko ale ja jeszcze bym kuby w takim nie połozyła bo na 100 % by zleciał on wedruje po łóżku
stefa a ja dzis patrzyłam na pogode i u was tylko 5 stopni było cos żeczywiście sciemniasz i dziecko bez kurtki i czapki na mróz puszczasz chyba jakąś opieke społeczna trzeba tam na ciebie nasłać hehhe pryzybela witaj po przerwie
i witam wszystkich zresztą