reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

można je złożyć? fajne :-)

Stefanka to podeślij nam choć troszkę pozytywnych fluidków ;-)pogodowych. Bo ciężko myśleć o wiośnie jak 20cm śniegu za oknem :-D

reklama
joanna- fajne łóżeczko:tak::tak:
paula- ale Julka śliczna, różowiutka jak cukiereczek:-)
dota- Łukasz ma też tylko 8 ząbków:tak:
stefanka- no to zima długo u was nie zagościła, :blink:
kata- straszne to jest, trzeba dzieci tak pilnować:no:
viki- no to ładnie 500 zł :szok: no ale tak to bywa.... mieliście przynajmniej jakiś kontakt a tego się nie przeliczy na pieniadze:tak:

a ja jadę do domciu,
jutro mam wolne bo idziemy do ortopedy z Łukaszem a w czwartek tez bo ja idę do gina mam nadzieję , ze już mi wszystko wypali:sorry2:

Czesc:-)
My caly dzien na dworku, tzn najpierw w klubie malucha, bo dawno nie bylam, a potem do miasta i na spacerek....

Kata- no rzeczywiscie artykul dajacy do myslenia....:tak:
Dota- nie martw sie, w koncu powychodza wszystkie zebole. U nas ostatnio trojki i czworki razem powychodzily na raz! :tak:
Viki- no 500zl- kupa kasy....ale coz...przeciez trzeba bylo byc w kontakcie z V, jak Pablus w szpitalu....:-(
Paula- Jula superasna :tak:, faktycznie ladnie jej w rozowym...:tak:
:-)
Stefanka- no u nas wiosna :tak:, tak sliczniutko dzis caly dzien jest nie...?:tak:
Joanna- fajne lozeczko. Takie kupilas? Czy dopiero zamierzasz?

:-Dwitam wieczorowa pora:-D

Viki 500 wspolczuje, ja dzis dostalam na 220 i tez jestem zla :angry::angry: bo zwykle ok 160 placimy.
A i podziawima chec pojscia na poczte, ja nie znosze tam chodzic i na szczescie juz nie chodze bo juz od kilku lat mam konto internetowe i place w domu za wszystko :tak::tak:

Joanna no super, takie meskie to lozeczko :tak::tak:

Kata szok normalnie, w dzisiejszych czasch to jz nic normalnego nie ma chyba

Anetka zdrowka dla maluszkow

Pryzybelka witaj, dawno nie pisalas

Paula Julka slodziak normalnie

Stefanka wez nie sciemniaj z tym cieplem w srodku zimy ;-):-p:-p:-p:-D, u mnie pelno sniegu

Aga trzymam kciuki za pozytywne wiesci od lekarza

I co tam jeszcze to nie wiem bo stara jestem i zapomnialam :zawstydzona/y:

ide pod prysznic

hej

no ja mam chwilę spokoju mały spi wszystko zrobionę R remontuje a mnie boli głowa straszliwie oj straszliwie
wziełam juz tabletke na ból głowy ale nie przechodzi :baffled::crazy:
powiem wam że sie dzis tylko utwierdziłam że nienawidze jeżdzic z wózkiem autobusami masakra pełno ludzi pchaja sie na wózek śmierdzi Kuba sie denerwuje z wózka chce wychodzic normalnie myslałam że oszaleje i czekac na te zrabane busy trzeba za długo

joanna fajowe łóżko ale ja jeszcze bym kuby w takim nie połozyła bo na 100 % by zleciał on wedruje po łóżku

stefa a ja dzis patrzyłam na pogode i u was tylko 5 stopni było cos żeczywiście sciemniasz i dziecko bez kurtki i czapki na mróz puszczasz chyba jakąś opieke społeczna trzeba tam na ciebie nasłać hehhe:-D:-D
pryzybela witaj po przerwie
i witam wszystkich zresztą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry