reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No różowa, różowa ;-):-D

Anetka no rękawiczki takie milusie w dotyku są. Dla siebie bym chętnie takie zakupiła :-D bo generalnie nienawidzę ani rękawiczek ani skarpetek... :baffled: (ścierpię ewentualnie takie cieńsze nawet 60den :-D )

Dotka u nas 7 i stoją w miejscu :sorry2: jak pomyślę że jeszcze 13 przed nami to brr...

reklama
WITAM!!!
Grzechotka nie boję się po bokach ma zabezpieczenie więc głowa mu nie spadnie i przespał całą noc:tak::-D
Dotka my też już od dłuższego czasu mamy tylko 8zębolków:-D
Paula super foteczki i Julka na różowo ekstra:-D:tak:
Jutrzenka wiosna już tuż tuż i w końcu nadejdzie:-D:tak:
Viki super że u Pawełka wszystko dobrze:tak::-)
MIŁEGO DNIA!!!

Anetka to zdrówka dla Twoich szkrabów....:tak:

Paula widze,ze w tym miesiącu mija u Ciebie roczek na BB;-):-)
Moj Krzyś zasypia...pootwierałam okna i idę troche pocwiczyc...;-)

Dota :tak::-) już rok ;-)

Joanna to mówisz Ksawkowi dobrze się spało?:-);-) A powiedz on raczej spokojnie śpi? Bo moja przez sen po całym łóżeczku czasem łazi :-D

Viki oby wszystko już było dobrze ;-):-)

paula, jula sliczniusia:tak: ech taki cukiereczek.

dota dziekuje Ty to mnie musisz kochać...echh
i nagrode byś chciała tak.....hmm niech pomysle....a moze coś mi zasugerujesz hehe?

anetka zdrówka wam zycze, i mysle ze jesli nie jest tak zle to posc roksane na bal...
damian tez ma bal w czwartek, ale juz tego tak nie przezywa jak za czasów przedszkolaka:tak:

joanna super ze młody przespał cała noc na nowym wyrku:tak:

stefanka fajnie ci z ta pogodą...ja juz mam dosc tej zimy..wkur..mnie na maksa..brrrr

ide, tzn ubieramy sie i jedziemy po damiana...i na poczte..dostałam rachunek za komóre prawie 500.... to po tym szpitalu...rozmowy z Valdim ....no ale on jest na sycylii i niestety to kosztuje..a chciał byc na bieżąco...echhh

miłego

a mój urwis spi pochłonął omleta z szynka i poszedł spać hhehe jak wstanie to obiadek i idziemy do pracy nie chce mi się strasznie bo nie lubię autobusami jeżdzić z wózkiem

viki 500 zł:szok: no nie źle ja tez dzis ide zapłacic rachuneczki uuuu

powiem wam ze jak tak przez pare dni byla ta zima i musialam sie ubierac w 10 warst na sigme i pi to myslalam sobie kiedy ta zima sie skonczy hehhe no i sie skonczyla heheh
czyli wniosek jeden - trzeba myslec pozytywnie :)

reklama
tak mniej więcej wygląda pisze że to łóżeczko ale wygląda jak foteli jak się złoży:-D

Załączniki

• Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry