reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejka:-):-):-)

Ale zima:tak:pieknie za oknem,ślicznie!!!:tak::-)tak wiec dziewczynki nie narzekać tylko spróbujcie znalezc pozytywne strony zimy;-)
a i dzieciaki mają sporo sniegu na ferie:-)

Kurcze Asia jak ta Twoja tesciowa czesto przyjezdza...a co ona się nudzi??? pewnie tak kocha swojego wnusia.....

Paula my tez czekamy na foteczki....:tak:

Idę do mojego Dziubaska....wczoraj nauczył się robić tak jak gąska,krówka i kotek.... i dziś od rana pokazuje w ksiązce na obrazki i nasladuje zwierzątka....a ja taaaaka jestem dumna...heh:tak:;-)

Miłego dnia i udanych szaleństw na sniegu:-):-):-)
paaaaa

dota- a mój Łukasz to jest taki nie cierpliwy, też pokazuje w książeczce zwierzątka, ale zanim ja zdążę mu powiedzieć co to za zwierzątko to on już zaczyna piszczeć:szok: a pokazuje sam pieska, kotka, kurę i kaczkę i umie naśladować.:-)

hehe u nas tez zwierzyniec na tapecie, ale chyba najlepiej wychodzi pawłowi kura i pies hihihih

a tak wogóle to dota nie odpowiedzialas mi czy to byłas ty???:-)

u nas tez zimno....teraz wyszło słoneczko ale pada snieg.
wczoraj byl u nas lekarz no i pawęł miewa sie dobrze.
za dwa tygodnie musze mu tylko powtórzyc wszystkie badania krwi, no i kał do posiewu.

milego, ide gotowac mlodemu zupke

Oj Viki....noooo...co to za niespodzianka jak się przyznam;-);-);-)

Elcia moja miła kolezanko nie pogadamy na gg...musze zainstalowac nowe i zmienic numer....bo stare juz całkiem mi sie zacieło....ale potem bo teraz troche nie mam czasu;-)Ale odezwe sie:tak:

Ale fajnie:tak:rózowa panienka;-)

Tak patrze na ząbki niektórych maluchów...kurcze ale szybko rosną, jak duzo mają niektóre...ho ho.....u nas cały czas 10....:-)

Ostatnia edycja:
witam was panienki :)
u nas cieplutko i slonecznie hehe ale juz nic na ten temat nie pisze bo nie chce was wkurzac :)
nie wiem wlasnie czy sprzatac dalej czy isc na spacer hmm
viki dobrze ze z moim zieciem juz duzo lepiej :)

reklama
Witam

dotaZ nie narzekaj bo Madzia ma ciągle 2 zebole :tak:ma utrudnione przeżuwanie jak i odgryzanie
Paulo mam takie same rękawiczki w Auchanie kupiłam Madzi ale zielone :tak: do twarzy Julci w różowym

Jeżeli chodzi o naśladowanie zwierzątek to Madzia najlepiej to chyba warczy i na psa i na nas :tak: no i krówka też wychodzi

Viki to fajnie że wszytko w porządku z Pawełkiem teraz tylko pozostaje nam trzymać kciuki za dobre wyniki badań

Jutrenko ja tam lubie zimę ale nie nawidze jak jest odwilż i wszystko topniej i robi się błoto

A u nas katar u całej 3 tylko tydzień w przedszkolu były i jak tu w depresje nie wpaść :-(:-(:-(:-(Roksanie przepadło dziś dzień babci a jutro bal i się zastanawiam czy ich nie puścić bo nie jest aż tak źle z tym katarem a Roksana się tak napaliła na ten bal i jestem w kropce. Kupiłam im te leki homeopatyczne o których pisała Weroniczka i jak na razie widzę poprawę stosuje je dopiero 2 dzień, a dziś 3 dawka więc może pujdą na ten bal chociaż :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry