reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja tez sie witam.....eh, ale mam lenia, nic mi sie nie chce....

Stefanka- ja z Poznania nie jestem, ale bede w kwietniu tam leciala, bo tylko na Poznan udalo mi sie dostac bilety. A o tych liniach co mowisz, to nigdy nie slyszalam...:confused::confused:

reklama
witam i ja!

kacha współczuję :-( próbowaliście już interweniować, że mówisz o przerąbaniu?
kasiamaj dzięki za pistacje ;-) fajne foty wkleiłaś - zwłaszcza tą wiosenną :tak:
moja też kiedyś przysnęła z buzią w poduszce ale jak zabrakło jej powietrza to szybko się obudziła, wstała i nabrała powietrza! matko - jak ja się wystraszyłam! :szok: od tamtej pory śpi na płasko :tak:
viki ja w bio nie wierzę zbytnio - dla mnie to działa jak placebo ale jeśli to miałaby być dla mnie lub mojej rodziny ostatnia deska ratunku to bym się zdecydowała :-D na razie nie znalazłam się w takiej sytuacji więc ciężko mi powiedzieć czy to działa - na jednych pewnie bardziej na innych mniej lub wcale...

bylismy na spacerku, pogoda piękna!
młoda już se kawalera przygruchała :-D poderwała jakieś 2-letniego damianka :-D zaczęła go ściskać, przytulać a ten młody dał jej buzi :-D potem dziadek damianka powoził ich razem na sankach (my byłyśmy wózkiem) a że młoda siedziała z przodu to na damianka się pokładała a on ją trzymał w pasie :-D
oczywiście wszystkiego po drodze musiała dotknąć (szła ze mną za rączkę), zawracać ale najbardziej spodobało się wchodzenie po schodach i dzieci na krytym lodowisku :tak:
kurde idą jej następne zębiska :-( czwórki i trójki na hurra! :-( co jeden się przebije to widzę następnego... biedne moje dziecko... już nie nadążam z tymi zębami :no: ale mimo to w nocy przebudziła się tylko dwa razy ;-)

A my dzis tylko na krociutkim spacerku, na hustawke i z psem i z powrotem do domu....:baffled::sorry2:
Kata- no to Kinga juz pierwsza milosc znalazla....:-D:-D:-D

Joanna- witaj w klubie leniucha....:-D:-D

coś tu mizernie z frekwencją z poniedziałku czy mi sie zdaje:sorry2:

asia, paula, pryzybela, monia, magdalenka- gdzie wy?:dry:
a izy to już nie ma dłuższy czas- hophop
:no:

Cześć!
Ja też mam dziś lenia. Nic mi się nie chce. Może za wyjątkiem jednego;-) Nic z tych rzeczy. Poczytałabym se książkę.
Dota, co Ty ostatnio taka "rozmowna"?
Kasiamaj, dobrze, że Kubie nic się nie stało.
Kata, mówisz, że masz już potencjalnego zięciunia?;-)
Aga, ja to mogę tylko po południu być w tygodniu, bo praca do południa.

asia- ja odwrotnie raczej z rana :sorry2: a po południu jak mi młody albo starszy pozwoli:angry:
kata- fajnie - pierwsza miłośc, wcześnie Kinia zaczęła

widzę że panuje ogólny- leń:no::no:

I ja się z Wami witam styrana jak nie wiem co :-) Wzięłam się dzisiaj za generalne porządki i plecy mi siadają :-(
Stefa a co to za linie? Pierwsze słyszę. Wcześniej latałam Wizz Airem z Belfastu do Warszawy, teraz Easy Jetem z Belfastu do Krakowa, a niedługo zostanie mi tylko Air Lingus z Dublina do Warszawy, bo wszystkie tanie linie powoli się z Belfastu wycofują :wściekła/y:
Kata wiesz tutaj są troszkę inne zasady, mieszkamy w typowo protestanckiej dzielnicy, niby jak na razie żadnych problemów z ludźmi nie mieliśmy, ale wiadomo, że protestanci trzymają się razem, więc jak byśmy wezwali policję, albo bezpośrednio u tych dziewczyn interweniowali to moglibyśmy niestety liczyć się z tym, że cała brygada by nam do domu wkroczyła. Jeszcze 10 lat temu trwały tu zażarte walki między protestantami i katolikami, teoretycznie jest spokój, ale nienawiść pozostała. Jest coś takiego jak rada osiedla, ale też troszkę strach tam iść, bo nie wiadomo kto tak naprawdę w niej siedzi. Teoretycznie taka rada załatwia wszelkie osiedlowe spory polubownie, ale od razu wiadomo by było kto wniósł skargę, więc czekamy do końca umowy i pewnie czeka nas przeprowadzka. A wielka szkoda, bo stąd gdzie mieszkam mam wszędzie blisko.
Miłego wieczorka babeczki kochane :-)

reklama
witam sie i ja w ten mily wieczor :-D:-D

wlasnie zrobilam R koledze zeznanie, jak ja tego nie lubie :angry::angry: ale niektorym trzeba pomoc wiec robie :confused:. Przy okazji wspieram siostre bo komu robie to wstawiam 1% na jej syna co go ten pier... pijak potracil i zrobil z niego kaleke na cale zycie :-(:-( ach nie moge, znowu plakac mi sie chce jak o tym mysle :-(:no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry