reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
viki- ja ci powiem, że ja wierzę w takie zdolności, bo kiedyś moja siostra jeździła ze swoją córeczką to takiej starszej kobiety, bo mała też im często chorowała. Ta kobieta dokładnie powiedziała co jej jest, i co np. powinna jeść, że nie powinna jeździć rowerem bo przez to łyka zimne powietrze i choruje i że ma chory kręgosłup szyjny. To wszystko potem potwierdził lekarz, skierował małą na rehabilitacje z tym kręgosłupem. Ta kobieta powiedziała mojej mamie ze może zrobić, tak że przestanie palić, ale moja mam się nie zgodziła, bo niestety lubi palic.

kasiamaj- a to cię Kubuś nastraszył:szok:
jutrzenka- kasiamj ma zmywarkę a raczej zmywarza i to do tego energooszczędną, bo w ogóle prądu nie pobiera;-):-D:-D:-D:-D:-D
stefanka- smacznej kawki:-) a Gajutek też kawkę pije?:shocked2::surprised::confused:

hej dziewczyny zabalowałyście na tych walentynkach czy co?

aga no kurcze to jednak cos w tym jest....hmm mam namiar na jednego sprawdzonego bio....w lodzi. ma dobre opinie na necie..moze zadzwonie...zapytam..

stefa no nie wiem teraz jakos, luty? marzec? kwiecien?zlot?:rofl2:

a pawel ciagle chce jesc juz z nim nie moge...ciagle tylko am i am i ryczy...
przeciez ja go nie glodze....

I JA SIĘ WITAM!!!!!
Śnieg i jeszcze delikatnie pada:tak::-D
Viki moja ciotka też jeżdżiła i już nie pali 2lata,więc chyba coś pomaga a paliła 30lat:tak:
Aga to super że dojechałaś do pracy:tak:;-)
Kasiamaj a to Kubuś aparat:tak::-D
Grzechotka u nas też są dzieciaki w takim wieku w rodzinie ale dzięki bogu tak nie robią i chętnie się z Ksawkiem bawią:tak::-)
Miłego dnia dziewczynki!!!!

vki no przyjezdzam n tylko nie wiem kiedy jeszcze :) mam ferie w kwietniu pozniej w maju ale to swieta hmm nie wiem musze podjac decyzje w tym tygodniu.
mam jeszcze jedno pytanie . czy ktoras z was jest z poznania??
gajutek kawy nie pije tylko rozwala wszystko w swoim pokoiku ehhehe

jeny nie wiem co sie ze mna dzieje głowa mi pęka jestem zmęczona i rozdrazniona a do tego brzuch mnie boli
kuba doprowadza mnie do szału dziś wywalił cała miske zupy tak łapami machał cały się zalał i mam pełno sprzatania a mi się nie chce nawet palcem ruszyc a co mówić dupe ruszyć najchętniej posząłbym spać :baffled::crazy::crazy::crazy::crazy:

Grzechotka może pogoda tak działa....
Posprzątane,gary umyte:-pszogun śpi,obiadek się gotuje więc chwilka wolności:tak::-D:-D
Kasia ale masz z tymi sąsiadami przekichane......

reklama
Witajcie. Ja tylko się przywitać, bo moje kochane dziecko spało nie tak długo jak bym chciała więc teraz lata tu koło mnie i próbuje dostać się do klawiatury więc dużo nie uda mi się napisać. U nas ciągle śnieg śnie śnieg, mam już dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jakieś pocieszenie że nie którzy widzieli już pierwsze oznaki wiosny może wreszcie i do nas zawita. PZD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry