reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A mój szogun już śpi:-D:-D
Dziadek zrobił dzisiaj wnuczkowi niespodziankę i kupił fotel rozkładany:tak:tak więc łóżeczko wyniesione na strych ale najlepsze jest to że sam zasnął:szok::szok::szok:nie wiem czy temu że nowość:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D asia to naklej jej plaster na nos ten z reklamy :-D:-D:-D:-D

Joanna :-) oby tak już zostało ;-):tak::-)
My pewnie też jak będziemy zmieniali to na taki fotel właśnie.;-):tak:

Kasiamaj
dzięki Kochana za info :-) no i u nas będzie kundelek :tak: taki nieduży. Mam nadzieję że wdzięczny ;-) i nie będzie bardzo psocił ;-):-)

Viki dzięki za info o NK. No i z tymi bio ciekawa sprawa. Myślę że jeśli fachowiec to można mieć wiarę w takich ludzi ale są i naciągacze. Paskudy :-D;-)
A kwiaty piękne...
Pytałaś chyba ostatnio o Skazanego na śmierć? Mój mąż jest na bierząco i czeka teraz aż za dwa miesiąc sklecą następny odcinek.
Jak mu się kiedyś ze dwie serie nazbierały to oglądał 36h bez przerwy :szok::szok::szok: (tylko na WC była pauza) :-D:-D:-D

Aga Ty to o wszystkich pamiętasz ;-):-) buźka :-)

Kasia to macie się z sąsiadami :dry: pogrzane towarzystwo :baffled: a sama jak byś poszła zagadać?

My byliśmy dziś u okulisty :-):-):-) wszystko jest niemalże ok. Jedno oczko ma tendence do niesymetrycznego ułożenia ale to mogą być pozory, bo oczka są jeszcze blisko ustawione. To najprawdopodobniej zaniknie. Za 3 miesiące na kontrol ;-)
No i w przychodni Julcia jak to Julcia. Nie mogła usiedzieć na miejscu. Wszystkich zaczepiała i mówiła "Cześć!" to ostatnio ulubione słowo :-D:-D:-D do tego jeszcze wszystkim ładnie rączkę podaje :-D niemożliwa jest... :-D
A jak pani ją badała i mówiła "Zobacz gdzie jest światełko" "Szukaj latareczki oczkami" itd. to młoda na to "nie chcę" to też nowość w słowniczku Julci... :-D:-D:-D

A Walentynki- dziadostwo. Ani romantycznie, ani stosunkowo :no::no::no: do du...y :-D:-D:-D

hej

paula dobrze że z oczkami ok ja też chyba sie wybiorę do okulisty bo może mi sie wydaje ale kuba czasem mruży oczy jak cos oglada tak jakby s labo widział a wszystko możliwe bo ja mam dużą wade wzroku ale mam nadzieje ze on dobrze widzi i nie bedzie musiał nosic okularów już tak wcześnie
No i nie myśl się że piesek bedzie mało broił heheh bedzie duzo broił sikał na dywan na podłogę i wszedzie gdzie sie da :-D
joanna a nie boisz sie że spadnie z tego fotela ma to jakies zabezpieczenia po bokach kuba to wy zaraz wypadł on jak spi to nawet na głowie staje i przewala sie po calym łóżeczku

ja dziś musze się do pracy wybrać i Kube musze zabrac ze soba kurcze no trudno musze tam jakies papierkowe bzdury załatwić tak więc pokaże mojego syncia wszystkim wreszcie :-D:-D

:-)Witam

Grzechotka ja się domyślam że będzie lał gdzie popadnie ;-) ale mam nadzieję że większych szkód nie narobi... ;-) myślę że jak się razem będą chować to będzie fajnie ;-) udanej wyprawy do pracy ;-):-)

no powiem ci że Kuba ze skalpelem się świetnie razem bawią ganiaja się piłka się bawia na spacerze to Kuba cały czas za psem biega i patyki mu rzuca w domu tez rzuca mu jego maskotkę (skalpela ) kota pluszowego , skalpel Kuby nie ruszy tylko liże go po uszach po głowie buzi mu daje a kuba się nastawia hehehhe
ale pise nam na poczatku zrobił troche szkód tapetę obdarł do polowy sciany zjadł kilka butów pogryzł kilka kabelków no i jak wychodzilismy z domu i on sam zostawał to zajął sie R notatkami ze studiów i wszystkie zerzarł :-D:-D:-D r mówi że dlatego miał poprawke z matmy jhheheheh przez psa:-D:-D

dzień doberek:-):-):-)
paula- zawstydzasz mnie:zawstydzona/y::-)
kasia- to nieciekawie macie z tymi sąsiadami:no:
grzechotka- to ci się zajmą Kubusiem koleżanki, na pewno je oczaruje:tak::tak::tak:
asia- współczuję:sorry2:
joanna- to Ksawek będzie teraz spał jak książe:tak::tak:

a u nas duży mróz, 11 stopni i nie mogłam zatankować samochodu bo mi zawór od gazu zamarzł:crazy:

miłego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry