reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzięki dziewczynki a mój szogun znowu zasnął sam jupi:-D:-D
Ale u nas sypie śnieg teraz świata nie widać....
Anetka dużo zdrówka dla dzieciaczków:tak:
I co jeszcze kurcze ja chyba mam zaćmienia bo zapomniałam:szok::confused:

aaa to żem ja nie wiedziła że syśka w zakopcu sie byczy

jutrzenka R u brata kuchnie mu remontuje powymyślali jakies półeczki jakies obnizenia a że jego brat to kucharz i do młotka 2 lewe raczki to R mu praktycznie sam wszystko robi no ale to brat a on tez mu pomagał jak nasze mmieszkanie remontował

:-Dwitam wieczorowa pora:-D

Viki 500 wspolczuje, ja dzis dostalam na 220 i tez jestem zla :angry::angry: bo zwykle ok 160 placimy.
A i podziawima chec pojscia na poczte, ja nie znosze tam chodzic i na szczescie juz nie chodze bo juz od kilku lat mam konto internetowe i place w domu za wszystko :tak::tak:

no ja tez wszystkie przelewy robie przez net...ale ostatnio sprzedaje troche na allegro i miałam kilka wysyłek no i rach za tel przy okazji.a niedawno otworzyli na moim osiedlu poczte, nie ma tu ludzi, nie ma kolejek, do tego mam 2 minuty bo to w sąsiednim bloku.

no a to 500 to tez mnie boli, zawsze placimy około 150, bo to kwota za dwa telefony za moj i v bo przychodzi nam faktura zbiorcza, tak ze jeszcze nie jest tak tragicznie .

no a moi chlopcy śpią...a ja padam i zaraz chyba ide spac///

witam wieczorową porą :-)

paula śliczna ta twoja "uziowa" panienka :tak: teraz tylko czekać aż nasze gwiazdy będą kazały malować pokój na różowo :baffled:
kacha miej nadzieję, że ta przeprowadzka zmieni coś na lepsze :tak: w takim wypadku też bałabym się interweniować :-(
joanna łóżeczko lux malina :-p teraz tylko patrzeć jak młody będzie jeździł przez sen :-D

jesli chodzi o zębole to im później wychodzą tym lepiej dla ich stanu i zdrowia :tak:tylko maluchom ciężej cokolwiek pogryźć ;-) no i niefajnie jak jest ich zmasowany atak :no: u nas idą teraz 3 i 4 :baffled:
młoda była dzisiaj bardzo grzeczna. rano wpadła z wizytą moja kumpela z 2,5 roczną córeczką. dziewczyny trochę sę pobawiły ;-) moja to bardziej chciała maję tulić i całować ale tamta się bała :baffled: a potem jak poszły zaczęła łazić po domku a ja za nią :-)
jeśli chodzi o odgłosy zwierzątek to też sporo umiemy (ale się chwalę ;-)) ale zaczęliśmy wcześnie - coś koło 10 m-ca. na tapecie: koń, kot, pies, krowa, kaczka, rybka no i umie pokazać jak fruwa ptak (dzisiaj ją nauczyłam ale to proste ;-))

A u nas jesli chodzi o zwierzatka, to tylko kaczuszka...:-( A codziennie ogladamy ksiazeczki i zawsze mu mowie, co robi piesek, kotek, krowka itd... jakis nie kumaty ten moj syn....:-( to pewnie po ojcu....:tak::-D

alex nie martw się załapie :tak: spróbuj po jednym. u nas na początku był konik a to tylko dlatego, że młoda zaczęła jeżykiem klikać o podniebienie no to ja dawaj! powiedziałam o koniku i potem już wiedziała :tak:
albo rybka: zaczęła policzkami puszczać jakby bańki pękały (nie wiem jak to wytłumaczyć :-D) no to ja, na to, że tak robi rybka ;-)

jejku przeglądałam przed chwilą stronkę zaginieni.pl - prawie 1000 osób zgłoszonych o ustalonej tożsamości, wiele zaginęło poza granicami kraju (przeważnie młodzi), wiele starszych. ciekawe co się z tymi ludźmi dzieje :confused: tak jakoś refleksyjnie mi się zrobiło...

reklama
alex- :-D:-D:-Dno co ty, nauczy się:tak::tak:
a Łukasz dziś po raz pierwszy w swoim życiu spadł z łóżka, ale takiego niewysokiego i nic mu się nie stało i nawet nie płakał uff, ale ja się przestraszyłam:szok::szok::szok: zaczyna tak się wściekać:szok::szok:
a wczoraj podjęłam próbę zaprzestania karmienia, ale mi nie wyszło, chciałam zrobić to łagodnie i naszykowałam na wieczór przed spaniem butelkę z mleczkiem, jak Łukasz ją zobaczył to zaczął kręcić głową że nie chce, a jak mu ją próbowałam dać to w ogóle się zdenerwował. Więc zrezygnowałam i dałam cycusia a on tak się ucieszył i rzucił na niego:szok::-D no i teraz już nie wiem jak go odstawić, łagodnie się chyba nie da:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry