witajcie.
my od ranka sprzątanko robimy z Kubusiem.mały bardzo chce mi pomagać-np.wyjał z szuflady gąbkę do zmywania naczyń i szorował nią podłogę w kuchni :-)-albo jak wyciągałam pranie to znów te swoje wąchanie włączył-chodził ze swoimi skarpetkami i niuchał co chwila czy aby dobrze wyprane?

-potem wpadłana pomysł że pomoże mi miskę z praniem zanieść do pokoju-i twardo trzymał za krawędz miski aż doszliśmy do suszarki

-a w dodatku zrobiła się z niego niezła papuga...wszystko papuguje!!!-wczoraj wieczorem Rufi zaczął szczekać-Kuba też swoje auauaua! albo nasladował tatę jak tańczy.dziś widział w TV jak kobiety ćwiczyły...(jakieś zakupy MANGO) i on też ręce podnosił jak reszta.mąż śmiał się że mam go na aerobic zabrać to sobie mały poskacze.-wczoraj akurat byłam i w sali obok są prowadzone zajęcia tekwondo (czy jakoś tak?) -wiecie co?-----w szoku byłam jak tam taki mały kajtek może ze 3 latka śmigal w kimono i kopał nogami!!!!!

gotuję mężusiowi fasolkę po bretońsku-wróci z pracy to

wywali-już dawno mu nie gotowałam a bardzo uwielbia!!!

jadę dziś znów na zakupki-nadal nie mam prezenciku dla siostry-może Wy macie jakiś pomysł???
u naspogoda się zepsuła....było tak wiosennie ptaszki nam tu ćwiergoliły że szok -a teraz d.....blada znów pada śnieg!!! a ja tak już nie chcę zimy!!!! buuuu!!!
Jutrzenko-kurcze oby nic Ci się nie stało z tą nogą!!!! -rany julek-chyba nic sobie nie skręciłaś????daj znać pózniej jak noga się ma-wiesz bo gdybyś skręciła to może jakieś odszkodowanko....

;-):-) tylko szkoda Ciebie bidulo!!! ja kiedyś szłam do miasta i skręciłam nogę (a...co założyłam nowe buty na koturnach...-głupia cipa...-w zimę i o....3tyg.gips miałam-tak od tamtej pory nie noszę butów na koturnach-zwłaszcza w zimie)

Grzechotko-my też czekamy na wizytę do alergologa-mamy na 3-go marca.dzwoniłam prywatnie bo chcoałam się wybrać do podobno super specjalisty-ale taki super że tel.nie odbierają tam....i przestałam dzwonić-trzymam kciuki żeby bylo ok!!!
Viki-brawo dla Pabla za dzielność

Paula-prześlę pózniej też coś fajnego.(jak to znajdę)