reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-D:-D:-D jutrzenka skoro wiesz że ślizgo to musisz uważać... ;-)

viki wydaje mi się że taka pogoda jak teraz lepsza jest niż jak jest na plusie bo zarazy są wymrożone przy minusowej temp.:sorry2: więc chyba nie powinnaś siedzieć tylko wyjść na spacerek. Mały będzie miał radość ze śniegu i dotleni się troszkę :tak:;-)
Sio na spacerek :-):-):-)

reklama
Witam

A u nas nie wesoło nici z Balu bo Roksana szara i osłabiona :-(:-(:-(:-( Dziś jak pobierałam jej mocz na badanie zasłabła mi znowu na kibelku nie je mi od 3 dni i gorączkowałam 3 dni, dziś już lekarz do nas przyjeżdża no i będę miała te wyniki moczu też na dziś bo poprosiłam lekarza aby wystawił mi skierowanie na cito. Na dodatek Roksana nie może chodzić skarży się na ból nóg na początku myślałam że może ma zakwasy i dla tego bo jeździła na rowerze stacjonarnym u Babci ale już sama nie wiem od czego to :-(:-(:-(:-( załamana jestem :-(:-(:-(

Jutrzenko współczucia z powodu wywrotki :-(

Viki dobrze robisz że nie wychodzisz z Pawełkiem ale wiem co czujesz w tych 4 scianach

Grzechotko ja tez bywam prywatnie u lekarzy bo jak pamiętasz Madzia też alergik a u nas też kasą nie śmierdzi w domu bo tylko mój mąż zarabia na naszą całą 5 wiec jest krucho ale póki co mój rzadko coś się pluje
kasiamaj cieszę się że u was wszystko w porządku

Na też zasypało moja ulica to tragedia

witajcie.
my od ranka sprzątanko robimy z Kubusiem.mały bardzo chce mi pomagać-np.wyjał z szuflady gąbkę do zmywania naczyń i szorował nią podłogę w kuchni :-)-albo jak wyciągałam pranie to znów te swoje wąchanie włączył-chodził ze swoimi skarpetkami i niuchał co chwila czy aby dobrze wyprane? :-D:tak:-potem wpadłana pomysł że pomoże mi miskę z praniem zanieść do pokoju-i twardo trzymał za krawędz miski aż doszliśmy do suszarki :happy:-a w dodatku zrobiła się z niego niezła papuga...wszystko papuguje!!!-wczoraj wieczorem Rufi zaczął szczekać-Kuba też swoje auauaua! albo nasladował tatę jak tańczy.dziś widział w TV jak kobiety ćwiczyły...(jakieś zakupy MANGO) i on też ręce podnosił jak reszta.mąż śmiał się że mam go na aerobic zabrać to sobie mały poskacze.-wczoraj akurat byłam i w sali obok są prowadzone zajęcia tekwondo (czy jakoś tak?) -wiecie co?-----w szoku byłam jak tam taki mały kajtek może ze 3 latka śmigal w kimono i kopał nogami!!!!! :szok::rofl2:
gotuję mężusiowi fasolkę po bretońsku-wróci z pracy to :szok: wywali-już dawno mu nie gotowałam a bardzo uwielbia!!! :tak::-D
jadę dziś znów na zakupki-nadal nie mam prezenciku dla siostry-może Wy macie jakiś pomysł???
u naspogoda się zepsuła....było tak wiosennie ptaszki nam tu ćwiergoliły że szok -a teraz d.....blada znów pada śnieg!!! a ja tak już nie chcę zimy!!!! buuuu!!!

Jutrzenko-kurcze oby nic Ci się nie stało z tą nogą!!!! -rany julek-chyba nic sobie nie skręciłaś????daj znać pózniej jak noga się ma-wiesz bo gdybyś skręciła to może jakieś odszkodowanko....:tak:;-):-) tylko szkoda Ciebie bidulo!!! ja kiedyś szłam do miasta i skręciłam nogę (a...co założyłam nowe buty na koturnach...-głupia cipa...-w zimę i o....3tyg.gips miałam-tak od tamtej pory nie noszę butów na koturnach-zwłaszcza w zimie) :tak::happy:

Grzechotko-my też czekamy na wizytę do alergologa-mamy na 3-go marca.dzwoniłam prywatnie bo chcoałam się wybrać do podobno super specjalisty-ale taki super że tel.nie odbierają tam....i przestałam dzwonić-trzymam kciuki żeby bylo ok!!!

Viki-brawo dla Pabla za dzielność :tak:

Paula-
prześlę pózniej też coś fajnego.(jak to znajdę)

I ja dzieńdoby, po dłuuuuugiej nieobecności..:-D
W końcu mam kontakt ze światem, bo mam neta, narazie taki gówniany bo z Playa i muli jak cholera, ale zawsze to coś, tyle ze oczywiście nie mam sznas na nadrobienie zaległości, ale mam nadzieje ze to ostatnij raz, bo WRACAM DO WAS:szok::-D Cieszycie sie??? No wiem wiem napewno sie cieszycie, bezemnie to tu napewno nudy były jak fix:-D hehe zartuje

Dobra a teraz uciekam na chwilunie bo Daria badzie jadła a potem lulu..

Aha nie pochwaliłam sie, mieszkam sobie już z Rafałem i Darusią:-), jeden pokoik z kuchnią, troszke lipa, Daria na każdy szmer sie budzi, ale kurcza jestem SZCZĘŚLIWA!!!!!

to paa chwilowo

Ataata-witaj-choć nie miałyśmy się możliwości prędzej poznać.fajnie że macie gniazdko-to co że małe-ale jest i to najważniejsze!!!! :tak: smacznego dla Darii :-)

Elcia-dzień dobry-co u Was? jak się macie?

Anetko-zdrówka dla Roksanki!!! kurcze ciekawe co się u Was nawyrabialo-daj znać jak wyniki!!!-koniecznie!!!-wiesz z tym nie jedzeniem-to powiem Ci tak-jak u nas Kubuś miał bakterie w moczu.(ENTEROBACTER) to też nic nie chciał jeść!!! marudził płakał....był niespokojny,pogorszyły mu sieteż wyniki z morfologii-miał mało żelaza.i musiał dostawać żelazo w syropku-bo groziła mu anemia.
teraz mamy znów zrobić bad.moczu og.i posiew.i zobaczymy??? daj znać jak u Was wyszło?

a no i wklejam coś jeszcze :tak::happy:

Kochaj mężczyznę, który nazywa cię "ładną", a nie uważa za "sexy".
Tego, który oddzwania, gdy odłożysz słuchawkę.

Tego co nie śpi, aby zobaczyć cię śpiącą. Całuje twoje czoło.

Który chce pokazać ci cały świat nawet gdy nie jesteś przyszykowana.

Dla którego nie jest ważne czy stałaś się z biegiem lat grubsza czy
chudsza.

Który mówi: Co chciałabyś zjeść?- ja gotuję.

Tego, co przed swoimi przyjaciółmi chwyta twoją dłoń.

Czekaj na tego, który stale powtarza, ile dla niego znaczysz i jakim
jest szczęściarzem mając ciebie.

Tego, który swoim przyjaciołom przedstawia cie: To ona.

Kochaj tego, który kocha ciebie i prawdopodobnie będzie kochał cię
zawsze.

dwa dni temu było tak ładnie u nas......
kubu5502kn5.jpg
ostatnio-na spacerku za domkiem szukałem śniegu....(no gdzie on się podział?)
kubu5504xb9.jpg
Huuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa-znalazłem....:tak::rofl2:
kubu5512ko2.jpg
no to hop-ćwiczymy...i raz i dwa...i raz...i dwa...-nie ma to jak ruch na świeżym powietrzu-dla zdrowotności :tak::happy:
kubu5519oc3.jpg
popatrzcie na Rufiego :szok: -chyba przeszedł metamorfozę i w jelenia się przemienił....:szok::-D:rofl2:

Kasiamaj śliczne zdjęcia :tak::-) a Rufi kosmicznie wygląda z uszami w kształcie poroża lub rogów bardziej :-D:-D:-D:-D:-D:-D U nas duuużo śniegu ;-)
No i super że masz małego pomocnika w domku :-) Julka wyciąga mi pranie żeby się wpakować do miski :rofl2: pomysłowa, nie ma co... no i fanka misek. Nawet do nocnika wchodzi nogami i próbuje pupę jeszcze zmieścić:-D:szok:

Agatko cieszę się bardzo że do nas wracasz. No i masz rację że brakowało tu Ciebie. ;-):-) A tak w ogóle to gratuluję spełnienia planów :-):-):-)

Anetka dużo zdrówka dla Roksanki i oby wyniki były dobre ;-):tak:

Witam!!!
U nas też dużo śniegu i jeszcze sypie....
Ataata cieszymy się i to bardzo ale fajnie że ma cie już mieszkanko i jesteście razem:tak::-)
Jutrzenka ty to masz pecha ale mam nadzieje że nic ci się w nóżkę nie stało....
Kasiamaj super opowieści i fajowe fotki:tak::-Drzeczywiście u was było mało śniegu:tak:
Elcia witaj!!:-D
Anetka dużo zdrówka dla dzieciaczków i niech te chorubska w końcu dadzą naszym dzieciaczką spokój ...
Grzechotka ja też chodzę prywatnie bo jak byś czekała na swoją kolej to dobre 2-3miesiące a za kasę to u nas przyjmą cię do 2 dni najpóżniej:tak:
Viki super że Pawełek przesypia już nocki:tak:
Paula to wy z Julcia wczas wstajecie:szok::-D
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!

reklama
no to ja na chwile :)
wstalysmy dzis o 11 z przerwa na jedzenie o 8 hehe jakos taka melodia do spania byla hehhe
zaraz ide na spacer chociaz wcaleee mi sie nie chce...pogody nie bede opisywala bo pozniej sie na mnie gniewacie...
pamietajcie tylko ze jutro jest tlusty czwatrek hehe
aa jeszcze jedno - jutrzenko moim zdaniem powinnas zaczac pic w pracy bo podobno jak sie popije i cos takiego jak upadek na prostej drodze sie stanie (sic!) to zero uszkodzen ciala bo po pijaku hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry