reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

o matko!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jakaś cisza zapanowała w pokoju-wchodzę a tam Rufi z Kubą dobrali się do chustaczek higienicznych (wyciąganych z pudełka) :szok::szok::szok::szok::szok: no to mam sprzątanko!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(wszędzie strzępy porozwalane!!!!:-(:-(:-(:-(

Fasolka już prawie dobra :tak::happy:

Dota-jak tam ćwiczonka? masz jakiś program ćwiczeń?

reklama
Aga troszkę energii przesłam Ci mailem....no! moze zadziała:tak::-D

Kasia no mam,mam...rozpisany plan treningowy....fajna sprawa,czuje się lepiej,mam wiecej siły do zycia....:-)

Dota-prześlesz mi-jeśli mozna....:confused::-) ten plan?
jeszcze bym sobie coś dowaliła poza tym aerobikiem :tak::rofl2: a co do tego że ma się więcej siły i chęci...to prawda jak się człowiek choć trochę rusza to zaraz i lepiej się czuje :tak::happy:

idę zaraz sobie oglądnąć "pierwszą miłość" bo wczoraj nie widziałam :no:

Alex ale masz podejscie:crazy: :-p
pączusie jutro,mniam!!!! ja robię tez oponki wg przepisu Joanny...a Ty pączusie???:confused:

a reszta panienek? co szykujecie jutro???;-)

:-D:-D:-D dyskutantki :-D
jeden dzień rozpusty w roku to można pojeść... ;-):-):-D

kasiamaj sprzątnęłaś? :-D:-D:-D ja też się robię podejrzliwa jak mała za długo cicho siedzi. Zdarzyło jej się wyjać całe opakowanie chusteczek ale tych mokrych :szok: a jaka szczęśliwa była po moim odkryciu :-D:-D:-D:-D

reklama
:-Da ja nie zdazylam i tez chce przeczytac co tam Aga nasmarowala :-p:-p:-D

Co do obiadu to rano slodko-kwasny zrobilam a R ma frytki wstawic wiec przyjde na gotowe :-)

Kasia moj tez uwielbia wyciagac chusteczki, a jak ja krzycze nie wolno to on wyciaga i leci do mnie i mi do nosa przystawia i ja musze udawac ze dmucham :-D:-D:-D. Jego strasznie cieszy jak ja dmucham nos :-D:-D:-D

A ja jutro kupie sobie paczka :tak::tak: uwielbiam takie paczusie ze sklepu bo domowych to juz mniej :-):-)

kurde ale sie zalatwialam z ta noga, boli mnie caly czas i jak chodze to gorzej :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry