Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o matko!!!!!!!!!!!!!!
jakaś cisza zapanowała w pokoju-wchodzę a tam Rufi z Kubą dobrali się do chustaczek higienicznych (wyciąganych z pudełka) no to mam sprzątanko!!!!!! :-(wszędzie strzępy porozwalane!!!!:----(
Fasolka już prawie dobra
Dota-jak tam ćwiczonka? masz jakiś program ćwiczeń?
Dota-prześlesz mi-jeśli mozna....:-) ten plan?
jeszcze bym sobie coś dowaliła poza tym aerobikiem a co do tego że ma się więcej siły i chęci...to prawda jak się człowiek choć trochę rusza to zaraz i lepiej się czuje
idę zaraz sobie oglądnąć "pierwszą miłość" bo wczoraj nie widziałam
dyskutantki
jeden dzień rozpusty w roku to można pojeść... ;-):-)
kasiamaj sprzątnęłaś? ja też się robię podejrzliwa jak mała za długo cicho siedzi. Zdarzyło jej się wyjać całe opakowanie chusteczek ale tych mokrych a jaka szczęśliwa była po moim odkryciu
a ja nie zdazylam i tez chce przeczytac co tam Aga nasmarowala
Co do obiadu to rano slodko-kwasny zrobilam a R ma frytki wstawic wiec przyjde na gotowe :-)
Kasia moj tez uwielbia wyciagac chusteczki, a jak ja krzycze nie wolno to on wyciaga i leci do mnie i mi do nosa przystawia i ja musze udawac ze dmucham . Jego strasznie cieszy jak ja dmucham nos
A ja jutro kupie sobie paczka uwielbiam takie paczusie ze sklepu bo domowych to juz mniej :-):-)
kurde ale sie zalatwialam z ta noga, boli mnie caly czas i jak chodze to gorzej