Kurcze, ale smaka paczkami narobilyscie z rana. Tez trzeba bedzie moze jakies faworki chociaz zrobic o ile R mnie na zkupy dzisiaj wezmie, bo na oliwie z oliwek to chyba nie za bardzo, a tylko to mam w domu
Leb mi dzisiaj z niewyspania peka i chyba zaraz tabletke wezme, bo juz nie wyrabiam...No i na czytaniu sie nawet skupic nie moge, chociaz nawet okularow uzylam bo mi sie literki rozmywaja

Kto tam dzisiaj energie wysyla do ludzi??? Dota? Bo mi by sie przydala!

Ale to wszystko przez R, bo o 1 spac poszlismy

Kasiamaj, Ty to widze zartami sypiesz jak z rekawa;-)

Ale to fajnie sobie cos wesolego z rana poczytac. A zdjecia Kuby z pieskiem sa swietne! Wlasciwie psiak to mi sie nie tyle z jeleniem, co z diabelkiem skojarzyl
Anetka, oj biedna ta Twoja Roksanka, tyle przyjemnosci ja omija przez chorobska wstretne! Mam nadzieje, ze to mimo wszystko nic powaznego, ale najwyrazniej cos ja oslaba....
Jutrzenka, to wspolczuje upadku, zwlaszcza na twarde kafle. Mooze by sznowny malzonek chociaz rozmasowal obolale miejsca?
Ataata, swietnie ze wrocilas do nas, ciepla "posadka" moderatorki ciagle czekala

No i najwazniejsze ze szczesliwa!!!!
A jeszcze co do paczkow, to ja nie podzielam zdania, ze kupne smaczniejsze

Moja babcia robi rewelacyjne paczusue z wisienkami (takie "sfermentowane" w sloiku, cos jak z mocnego wina wyciagniete - MNIAAAAAM!)
Tak sie rozpisujecie dziewczyny, ze nie jestem w stanie do kazdej z osobna cos napisac:-(
A ja od wczoraj zawiesilam wieczorne cycowanie i na pierwszy raz ogromny sukces, zobaczymy jak bedzie potem. Jeszcze ze 2-3 miesiace i z porannego tez zrezygnujemy, bo czuje ze juz najwyzszy czas dziecine odstawiac
Aha, Viki tak a`propos bioenergoterapeutow czy innych uzdrowicieli....Sama nigdy nie bylam i wiem ze niektorzy (naciagacze) potrafia sporo zlego wyrzadzic, ale jednak cos w tym jest...Moj R zawiozl kiedys tesciowa na spotkanie do takiego znanaego tutaj pastora Benny Hinna i sam podczas takiego zbiorowego "spotkania" poczul jak mu wladze w nogach odebralo i upadl (jak zreszta wiele innych osob). On zawsze bardzo sceptyczny w tych sprawach jest, ale jednak odczul to na wlasnej skorze, wiec jednak sa osoby ktore posiadaja jakas moc w sobie i potrafia innym pomoc...
No i moja panna wstala i juz pocina po mieszkaniu... Jeszcze 2 tyg temu niesmiale kroczki stawiala, a dzisiaj juz jak stara chodzi...Kurcze te maluchy potrafia zadziwic czlowieka.

No i te trojeczki juz sie jednak na 100% przebijaja, to mi troche nerwowa sie malpka zrobila