reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej hej-na razie jestem tylko na chwilkę -chłopaki się kąpią -potem będę musiała na cycusia myknąć i jak mały zasnie to znów wpadnę :tak:
kurcze tak się objadłam że zdechnę zaraz :szok::-p-miałam chlebek od wczoraj i zrobiłam zapiekanki na obiado-kolację (mąż miał fasolkę -ja choć lubie nie jadłam bo Kuba dałby mi czadu w nocy po tej fasoli) więc zrobiłam zapiekankę przekroiłam chleb wzdłuż na 3 czesci i zrobiłam mega zapiekanki!!!! :tak::-)

idę jeszcze szybciorem zerknąć o czym była mowa jak mnie nie było i szykuję się na cycowanie :tak::-p
wpadnę później :tak::happy:

kasiamaj - miłego cycowania mój mały już po cycusiu , śpi jak aniołek od jakichś 30 minut :-) narobiłaś mi smaku i ta fasolką i zapiekankami:-p

Aga- no bylo to u nas wszedzie w wiadomosciach o tym chlopaczku, co zostal ojcem...:tak::tak:

Paula- ja tez raczej kupie paczki, bo w koncu nie wylazlam i drozdzy nie kupilam....:sorry2:

Dota- a Ty nagrywaj siebie jak cwiczysz, to moze jak sobie Ciebie na picasie poogladam, to mnie to zmobilizuje.....:tak:;-):-):-D

A Kaya "Pierwsza milosc" oglada wlasnie i sadzi baki jak stara:-D (pewnie to ta zupka z kalafiorem, brukselka i porem;-)).....
Kasiamaj ale mi smaka tym chlebem zrobilas...Tutaj nie ma takich polskich, niekrojonych....a juz o takim prawdziwym z chrupiaca wypieczona skorka, to narazie tylko pomarzyc moge;-):tak:

Ja dzisiaj wieczorem musze sie za tlustoczwartkowe slodkosci zabrac, bo jakos przy Kayi sie boje na glebokim tluszczu smazyc, a nie mam w poblizu jakiejs dobrej duszy, co by mi ja przypilnowala

Kal.aga....lo matko tym dzieciakom to juz sie calkiem w glowach przewraca....To w jakim wieku trzeba by teraz te dzieci uswiadamiac???? Po prostu nie wiadomo jak to komentowac.....

rany jak mnie dalej boli ta noga

ledwo dojechalam do dou bo to lewa i strasznie mnie bolata jak sprzeglo wciskalam, chyba sobie nadwyrezylam bo nie moglam na nia stanac ani ruszyc cala noga :-(:-(, teraz jest ciut lepiej bo wzielam ibuprom i posmarowalam zelem i altacetem obkladalam.
jak jutro nie bede mogla chodzic to do chirurga bede musiala isc, bosze zeby tylko mi gipsu nie chcieli zalozyc :no::no::no:

no-mały już śpi a ja wpadam na chwilkę bo też mi się jakoś oczęta kleja do snu.

Pryzybela-nie ma sprawy jak chcesz to Ci wyślę taką zapiekankę!!!!! jeszcze nam jedna została.miał mężuś na sniadanie sobie zjeść ale jak chcesz to mogę Tobie posłać :tak::-D:rofl2:

Aga-to mnie zastrzeliłaś tym linkiem o tym chłopaku!!! rany julek!!! co to się dzieje???
kurcze żeby nam nie przyszło za jakiś czas już naszych uświadamiać!!! :szok::szok::szok::szok::no::no::no::no:

chyba jeszcze miałam komuś coś napisać ale ze mnie skleroza -może jutro mi się przypomni!!!!

reklama
A jeszcze odnosnie tej ciazy nieletnich....tu w Uk (i dziewczyny z UK pewnie sie zgodza) my to jestesmy normalnie stare matki :tak:, co jade autobusem, albo jestem na miescie, to sie czuje na prawde staro....:szok::szok:. Sluchajcie, ale tu na prawde srednia wieku rodzenia dzieci to kolo 15-16 lat.....:szok::tak: serio....:tak:
I najbardziej mnie dziwi, ze to sie dzieje w kraju, gdzie antykoncepcja jest za darmoche....:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry