reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe...Grzechotka wlasnie mialam napisac zebys skasowała....ale juz to zrobiłas:tak: :-D

hejka:-)

Paula biedna ta Twoja kolezanka.....

Siostra jak noga??? bardzo Ci wspolczuje....zycze aby szybko przeszło:tak:

A Elcia zaraz dostanie....haloooo.....wczoraj do mnie dzwoniła baba jedna i tak się usmialam....taka to zabawna kobieta;-)ale miło tak sobie pogawedzic,wlasciwie o głupotach....heheh:-D

reklama
no to witam tajniaczki:tak:;-):-)

Paula rozmawiałysmy wlasnie z Elą min. o zlocie....heh....Elcia odlicza juz dni;-)
A! i doszłysmy do wniosku ze nasi faceci tez sobie cos wypiją ....tak wiec jak Twój chetny to niech się w jakies browarki zaopatrzy....;-)...tak tylko pisze do Ciebie,bo teraz juz nie pamietam czy jeszcze któras bedzie z mezem....

Witam z rana, kurde spać mi sie chce:sorry2:

Paula a czemu ta Twoja koleżanka nie pozwie tego sory ale dupka do sądu o alimenty?? Ja bym nie miałą skrupułów... no samanie miałam:-D a jak nie bedzie płacił, to państwo z funduszu jej zapłaci a jego już dopadną, bo zaostrzyli w koncu przepisy dla takiech skurczybyków!!! Może weź usiądź z nią i pogadaj o tym... jak byś chciała to moge wam podesłać mój pozew, sama go pisałam i wydaje mi sie że był dobry;-)

reklama
Agatko sprawę o alimenty ma jutro ale pewnie nie pojedzie bo z Klaudunią w szpitalu będzie siedziała...:-(
Już w lipcu pozew złożyła ale ktoś za nią odebrał wezwanie i przepadło. Były 3 rozprawy o prawa do dzieci a na 2 nie stawił się tatuś... Obiecał że będzie dawał kasę i dupa, więc złożyła o alimenty. No i o tyle dobrze że fundusz już przywrócili ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry