reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam sie witam
grzechotak tajniaki powiadasz...hmm no ja najpierw musze poczytac, zapoznac sie z lektura a pozniej zaczynam sie udzielac....
paweł poszedł spac wiec nie posiedze z wami dlugo, dopijam kawe i ide myc włosy no i troche posprzatam...

a i dzis o 17 przychodzi do mnie pani...potencjalna niania....zobaczymy.
kurcze szukam kogos tak dorywczo bo z tym małym terrorystą nawet na porzadne zakupy jechac nie moge...a tesciowa jak jej powiedzialam w szpitalu pare słow to to dzis sie nie pokazała....( bez kom)
no i wiecie...wariuje juz w domu...musze do ludzi wiec potrzebuje kogos do pomocy....i pojde chociaz raz w tygodniu na silownie...echhh a pani ktora przyjdzie to z polecenia.obecnie zajmuje sie 3 latkiem ktory lada dzien pojdzie do przedszkola ...
milego dziewczynki

reklama
kurcza a niema jej kto na tą godzinke z dzieckiem w szpitalu posiedzieć?? szkoda by było żeby jej na tej rozprawie nie było, bo ten dupek to wykorzysta i pewnie dostanie marne grosze!!, taka rozprawa trwa 20 minut (jeśli jest ugoda) bo jak sie beda sądzić to ze 2 rozprawy bedą na bank, no niewiem ale lepiej dla niej aby tam była, bo on może nakłamać i nic z tego dobrego nie wyjdzie, dadzą jej po 200zł i co ona z tym zrobi!!?

viki trzymam kciuki aby ta babeczka okazała sie godna zaufania i odpowiednia, wiem co czujesz bo ja mam tak samo, jak nie wyjde co jakiś czas sama gdzies choc na godzinke to normalnie popadam w depreche

Ostatnia edycja:
witam i buzziaczki przesylam

od razu tajniaki, ktos z tego forum musi pracowac w koncu, a tu wszystkie domowniczki sie do kompow zlecialy i zadowolone :-p:-p. A jak kochana Jutrzenke z pracy zwolnia to kto jej na chleb da. :-p:-p

Noga ciut lepiej, doczlapalam sie do pracy tzn R mnie przywiozl a mojego woza zostawilam bo nie chcialam nogi nadwyrezac :no:

Viki zycze udanej pertraktacji i oby babka sie okazala do rzeczy :tak:,

Paula kurde przykre sa takie sprawy :no:,

Dotka a jak sie chlopy popija to kto bedzie dzieci w pokoju pilnowal jak my bedziemy na dole szalec :-p:-p, moj narazie tweirdzi ze na noc pojada do domu wiec wiesz :-p:-p:-p

Grzechotka to tak z dobrego serca :tak::tak::-D:-D

Zjadlam juz 2 paczki :baffled::baffled: i jestem jakas zamulona :baffled::baffled:

milego dnia

Hej dziewczynki.

Ataata witaj znów wśród nas:tak::tak::tak:

Kurcze dziewczynki mamuśka wynajęła mi raz w tygodniu gosposię do sprzątania chałupki. No i właśnie na Nią czekam:sorry2::sorry2: Mąż jest zły o to no ale cóż.

Miłego dnia kochane.

Weroniczka to fajnie z ta gosposią, zawsze to coś bedziesz miala mniej roboty, wiecej czasu dla siebie i maluchów. A wogóle to kiedy jakiś spacerek co?? Ja myśle że jak sie ciut ocepli, bo na tą chwile to daria poubierana w grubą kurtke posiedzi we wózku dosłownie z 15 minut a potem wyłazi a chodzic na polu niechce, wiec ja na rece musze wziasc i nieść!

Weroniczka czemu mąż jest zły? Taka osoba troszkę Cię odciąży. Ogarnie mieszkanko itd...
A jak łazienka? Gdzie obiecane fotki??? ;-):-):-)

Ataata u nas z wózkiem to samo. Parzy w tyłek od zawsze... :zawstydzona/y::sorry2:

Viki to wez tą "potencjalną" przesłuchaj porządnie:tak:

Siostra a moze uda Ci się namówić swojego na nocleg:-)chłopy dadzą rade...zresztą dzieci juz duze...bedzie ok!;-):rofl2:

Weroniczka no Tobie to z pewnościa taka pomoc się przyda...:tak:

A Sylwia jeszcze w górach szaleje....ale pogode to mają .....tak o niej wspominam bo coś tam mi się dzisiaj śniła...heh

hehe dzien dobry w tlusty czwartek zjad;lam juz 2 paczki i mala 1 :)
dzis znowu pobutka o 7 :( o matko czy to juz tak zostanie????:(
Dotka :) cmok cmok ty nawet nie wiesz jak T sie cieszy na ten wypad hmmm ciekawe dlaczego hmmmm :)
Viki tylko przepytaj dobrze pania nianie hehe
Jutrzenka mówisz ze z nozka lepiej hmmm hehe pewnie mezus masował :)i pomogło
i dla reszty buziaczki milego dzionka lece popracowac a pozniej pokaze wam co dla niusi swojej uszylam bo w sobote ta na chrzciny idziemy do zuzi takze panna musi sie pokazac:)
Weroniczka a czemu mezus zły??? no co on oglupiał ??? postaw go do pionu sama se odpoczniesz i tyle a i fajowa ta twoja mamuska:) fajnie ci pomaga :)ucaluj Malgonie w prawa stopke :)

reklama
Weroniczka super pomysl, dobra ta Twoja mama

Siotra ja tak mysle ze on sobie nie odmowi piwka i zostanie, teraz tak mowi bo ma blisko i twierdzi ze to ze wzdgledu na Kube, ze go wezmie i nie beziemy go meczyc spaniem gdzies indziej i ze rano przyjada. Ale moze sie rozkreci i zostanie

choc nie wiem moze go odesle bo tyle lasek sie zjedzie :-p:-p:-p, i wieszkosc taka napalona ze az dym idzie :-p:-p:-p:hmm::hmm::hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry